PeriPrensim ''Bulut'um''

Püsküütüm bunlar ne güzel varlıklar insanı kendinden geçirip başka dünyalara gönderiyorlar..
Şimdi hep ben yorum yaparken bizimkiyle kıyaslama yapıyorum ya bazen kızıyorum aslında neden hemen kendi olayarından bahsediyorsun diye ama elimde değil şimdi Bulut'un o yağmurdan gelip duşa girmesi sonra çıkınca burnunu yere sürtmesi hep aynı şeyler... Bizm ki normalde bahçeye çıkıp geldiyse kapıdan girişte dur demen yeterli oluyor hemen anında sol arka ayak kalkıyor ve bekleniyor öylece silinsin diye, sonra sırayla sağ ve önlere gçiş yapıyoruz.. Eğer yağmurda yürümüşsek vücudunun çamur değmemiş tek bir noktası kalmıyor ve eve gelir gelmez doğru banyoya dediğim anda önce bir bekliyor kucağa alıp çıkaracak biri var mı diye:roflol: sonra hafiften ayak çamurları alınıyor ve bir bakmışsın küvette oturmuş ve bekliyor sırnaşık şey ama duş sonrası o burnu yere değdirip kurutma manzarası bizde bir felaket oluyor hatta banyo kapısını aralayıp kızlara sesleniyorum;
-Dikkat dikkat Yırtık banyodan çıkmak üzere herkes odasının kapısını kapatsın ve salondaki eşyalarınızı toplayın diye kaydirigubbakcemile3 çünkü; inanılmaz bir hızla ve çıkardığı acaip bir homurtuyla bulduğu yatağın üzerine çıkıp burnu yerde olacak şekilde tam 10 dakika daire çiziyor saatte 120km hızla hemde... eğer açık oda ve yatak yoksa salona koşup önce halıda yapıyor yapacağını ve ardından iki karşılıklı kanepe arasında o hızla mekik dokuyor, kendini bir o kanepeye atıyor bir bu kanepeye atıyor sevinç gösterisi gibi bir şey ...Ama tüm buralara gelene dek banyoda 4 havluyu katlediyoruz o başka... Bulut'um çok uysal bizimkinin yanında, bizimki duygularını dışa vuruyor çekinmiyor ağırbaşlı değil deli dolu bir şey...

Ama o balkondan içeri atılan bakış beni kopardı dağıttı vallahi ne diyim ki. Yanımda olsada onu sağını solunu kopara kopara sevsem :sm_cool: mıncıklasam o derece ye beni diyor yani ne yapayım bakışlara baksana ohh kıyamam ben ona yaa...

OY YERİM BEN YAKIŞIKLI BULUTUN sarkık yanaklarını kalkık burnunu ne tatlı şey yaaa

......çünkü; inanılmaz bir hızla ve çıkardığı acaip bir homurtuyla bulduğu yatağın üzerine çıkıp burnu yerde olacak şekilde tam 10 dakika daire çiziyor saatte 120km hızla hemde.......
Hakikaten de Yırtık duygularını dışa vuran bir kişilik.. Daha doğrusu sevinç duygularını.. Bulutum daha farklı.. Benden mi geçti nedir.. Hüznünü daha güzel yansıtır dışarıya.. Onda doğuştan gelen bir çekingenlik hali var.. Yani evde kuyruğu bir yere çarpacak diye ödü kopar.. Mesela topu, dikkatle alınması gereken bir yere kaçtı.. Tabii buradaki "dikkat" insanoğluna mahsus bir tanımlama, onu atlamayalım..O patileri uzatışını görmen lazım.. Bir balerin zerafetinde ve dakikada 0.001 km hızla.. çekine çekine uzatılır patiler.. sonra bütün cesareti kırılır. Hemen yere yatar ve başlar nöbet tutmaya.
"Buldum ama alamıyorum" nöbeti :roflol: :roflol:

Öyle güzel yazıyorsun ki, bütün ayrıntılarıyla sahneler canlanıyor ve diyorum ki Yırtık neden Eskişehir'de! Ve hemen cevap geliyo.. Yenilip bitirilmemek için..
OY YERİM BEN YAKIŞIKLI BULUTUN sarkık yanaklarını kalkık burnunu ne tatlı şey yaaa
Teşekkürler Barçmancım.. a.s. Uyku ve çekingenik anlarında yanak kaslarına bi'şeyler oluyo..
Sen onu bi'de sokakta gör :roflol:
Tanıdığınız Bulut gidiyor, başkası geliyor.. Sokak fotoğraflarını da ekleyeceğim en kısa zamanda..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben onun o balkondan masum masum bakışını yerim yaaa :asigim:biraz da inatçıyız galiba püsküütüm baksana mindere inatla zorrrla ayağını atmış sanki bi de yere burnunu sürtmek ne ola ki acep ala ala

ohhhhh sabah sabah moralim yerie geldi enerji depoladım:sm_cool: delikafadulden

sayın püsküüütt bu tür resimlerin divamıını bekliyoruz efem:1closedeyes:

kallis hanımda bu çağrıya kulak verebilir kanımca kaydirigubbakcemile

yeni resimleri sabırsızlıkla bekliyorum püsküütüm bu arada prens bulutun konusunun yıldızlarının olmadığını farkedip yıldızladım

o balkondaki haline bittim püsküütümm bittim resmenn
o nasıl bir duygu yüklü bakıışşşş
ısııracaamm onuu :)))

Yok inat değil çalıkafam.. Kendine ait olmayan bütün eşyalara karşı takındığı tavırdır o.. aklı çıkıyo bi'yere bi'eşyaya zarar vericem diye.. Konu bu yani.. O minder de normalde ona ait değil.. Ben poz almak için zorladım ama mümkün olamadı.. Baksana yüzü nasıl da ürkek ve heyecanlı o karelerde :roflol:

Kallis konusunda sana katılıyorum.. Bizi haftalarca Yırtığa hasret bırakıyo vallahi klava:

yeni resimleri sabırsızlıkla bekliyorum püsküütüm bu arada prens bulutun konusunun yıldızlarının olmadığını farkedip yıldızladım

Ayy aaaay aaayy inceliğiniz için teşekkür ederiz efe'm..
o balkondaki haline bittim püsküütümm bittim resmenn
o nasıl bir duygu yüklü bakıışşşş
ısııracaamm onuu :)))
Bülbülü altın kafese koymuşlar misali.. Bulut, kapalı alan sınırlarında sadece bizlerle olmayı tercih ediyor.. Bazen kendiliğinden çekilir, içine kapanır, o ayrı ama genel tavrına göre mutlaka yarıçapımızda olacak..
Her eve dönüşümde, sokak kapısının önünde buluyorum onu.. Ve izlerden belli oluyor.. başka yere girmediği.. ( Masum çörek..

o diğer mesajın ardından bu topic'i buldum :mymeka: ama anlayamadığım nokta ben bulut'u tanıyorum, ama nereden:uhm: nev'in topicten mi acaba, hani badem, cindy, bulut tatilde vb fotoromanları yok muydu yahu? CADIARZU

o diğer mesajın ardından bu topic'i buldum :mymeka: ama anlayamadığım nokta ben bulut'u tanıyorum, ama nereden:uhm: nev'in topicten mi acaba, hani badem, cindy, bulut tatilde vb fotoromanları yok muydu yahu? CADIARZU

Evet canım evet aynen oradan tanıyosun:roflol:

Bunlar bizi satıp tatile gittilerdi:mymeka::asigim:

Evet canım evet aynen oradan tanıyosun:roflol:

Bunlar bizi satıp tatile gittilerdi:mymeka::asigim:

heh, şimdi oldu kaydirigubbakcemile5 çünkü bulutu tanıyorum, eminim, ama bu topic aboneliklerimde yok, kafam karışmıştı iyice kafamçokkarıştı

ee nevim, bekarlık günleriydi onlar, gençleri mazur görelim, bak şimdi çoluk çocuğa karışınca cindy ve badem çıkamayacak öyle kaçıp da tatile, e bulut'un da başı bağlanır yakında kaydirigubbakcemile3

Artık abone olundu mu acaba? :dilcikar:

Olağan sabah gezilerimizden birindeyiz..

Her şey normal seyrinde gidiyor..

Bulut, imzalaması gereken evrakları imzalıyor..
Bırakılmış kokulardan gerekli tespit ve analizleri yapıyor.
E-ee ne de olsa rutin bir işgünü..

Herşey yolunda derken... Uzaktan bir eleman yaklaşıyor..

Önce bi' tanışalım..

Hoooop dedik! Sen kimsin de benim yarıçap mesafeme yaklaşıyorsun?

Oh be hele şükür! Kurtuldum..

Biz işimize bakalım.. En son buraya mı çiş yapmıştı eleman?

Arkadaşlar, gördüğünüz gibi ben karşı cinsle kurduğum bütün hayallerimden
vaz geçmiş bulunuyorum..
Adam hemen savunmaya geçiyor..
Elemanın adı Safiye, Safiş diyorlar.. 20 aylık dişi bir golden.. çok şeker..
Safiş'in oyunculuğuna bakın, kuyruk hep sallanma pozisyonunda..

Oysa Bulut öyle değil.. Kuyruk dik, boyun dik, kulaklar ikiye katlanarak dikleştirilmiş.
Bütün tedirginlik alametlerimiz tamam..
Tedirginlikten, saldırganlığa geçmesi için sadece bir hamlesi kaldı. Eğer kalkan tüyleri de dikleşseydi, kızdan
zor ayırırdık..

Yani.... özetle..... bütün bu hikayenin sonu şu:

"Müjde! Benim oğlum aseksüel"​

Püskütüm aseksüel diye kibar tabirini yerim ama halk arasında kısaca biz buna ;

GAY diyoruz:roflol::roflol:

Ay ama kız çok tatlıymış ya tüylü tüylü yumuş:asigim:

Bulut buldunda bunuyonmu yoksa köpek değilde kedi mi seviyosun başka cinsemi hayransın nesin olm senCADIARZU:roflol::roflol:

Bulutu bir kere ısırayım mı

Sizin kabile nereden? :roflol:

Eğer erkek köpeklere ilgi duysaydı GAY olurdu nevkuşum..

Onlarla durum çok daha fena.. Aşama gerektirmeden saldırı!!!

Yani ne dişiye ne erkeğe bakmıyoruz cinsel anlamda.. Bu da aseksüel demek oluyo..şakkıdı

Şaka bi'yana benim yorumum şu:
Bulut'la ben çok benzeşiyoruz..

İkimizin de kendi ırkıyla problemi var..
Ben insanlardan uzak durup, köpeklere dalarken; Bulut'um da köpeklerden uzak durup insanlara dalıyor.. Bir aksama var mı? Yooooğğğğ bence normal hihoyyyt

Önüne bir kaniş erkek koyun bakalım napacak merak ettim irdelemem lazım gay tipi var herifte-tatlicadiarzu-

Olmazsa Cindy'i getireyim bakim Badem bile bir seferde 2 bebeyi yaptırdıysa Bulut'tan 15 bekliyoruz:roflol:

Ya buarada Bulut'un arkadan manzara süper:roflol: Tertemiz maşallah ammada büyük :roflol:

A-aa taktı çocuğumun aseksüelliğine.. Apolitik olmaktan iyidir aseksüel olmak boşver :roflol:

Badem'le Bulut'u da bir arada düşünemedim.. Yani düşündüm de mideme kramlar gireceeeeeeekkkk :roflol:

Popomuz için yapılan iltifatlara da teşekkür ederiz.. Biz her daim tertemiz ve mis kokuluyuz (her ama her yerimiz)

Gülme krizim geldi yazamıycımmm, bir sonraki gelişime daha az gülerim sanırım o zaman yazarım...:roflol::roflol::roflol::roflol: İki karşılıklı apartman penceresi geldi şu anda gözümün önüne, birinde nev oturuyor :roflol: karşı apartmandan püsküüte laf yetiştirirken cinndy'e içeri girmesini pencere kenarlarında dolaşmamasını söylüyor:roflol: Ay tuttu krizim..

Artık abone olundu mu acaba? :dilcikar:

eklememiş olma ihtimalim var mı püsküütcüm, ben "aboneliklerimde yok" derken, nasıl olur da yok, e ben bulut'la nerede tanıştım kafamçokkarıştı diye kafam karışmıştı. :mymeka:

ee üzüm üzüme baka baka... kaydirigubbakcemile3 bence hiçbir sakıncası yok, hayatta hayvanlarda bulduğum yakınlığı, saf-temiz duyguları hiçbir insanda görmedim, görür gibi olduysam da inanamadım :1closedeyes:

:roflol: güldürmeyin, 20'lik dişlerim ağrıyor, güldürmeyiiin :roflol:

Valla kalişin dediği gibi bir durum olsaydı Badem, Bulut'un karşısına çıkamayacağı için cüsseler malum

Camdan aşağa Bulut geçerken kafasına işerdi delikafadulden

Badem de bir çiş var ki zaten mübarek yaptımı seller gidiyor:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…