Hakikaten de Yırtık duygularını dışa vuran bir kişilik.. Daha doğrusu sevinç duygularını.. Bulutum daha farklı.. Benden mi geçti nedir.. Hüznünü daha güzel yansıtır dışarıya.. Onda doğuştan gelen bir çekingenlik hali var.. Yani evde kuyruğu bir yere çarpacak diye ödü kopar.. Mesela topu, dikkatle alınması gereken bir yere kaçtı.. Tabii buradaki "dikkat" insanoğluna mahsus bir tanımlama, onu atlamayalım..O patileri uzatışını görmen lazım.. Bir balerin zerafetinde ve dakikada 0.001 km hızla.. çekine çekine uzatılır patiler.. sonra bütün cesareti kırılır. Hemen yere yatar ve başlar nöbet tutmaya.......çünkü; inanılmaz bir hızla ve çıkardığı acaip bir homurtuyla bulduğu yatağın üzerine çıkıp burnu yerde olacak şekilde tam 10 dakika daire çiziyor saatte 120km hızla hemde.......
Teşekkürler Barçmancım.. a.s. Uyku ve çekingenik anlarında yanak kaslarına bi'şeyler oluyo..OY YERİM BEN YAKIŞIKLI BULUTUN sarkık yanaklarını kalkık burnunu ne tatlı şey yaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben onun o balkondan masum masum bakışını yerim yaaa :asigim:biraz da inatçıyız galiba püsküütüm baksana mindere inatla zorrrla ayağını atmış sanki bi de yere burnunu sürtmek ne ola ki acep ala ala
ohhhhh sabah sabah moralim yerie geldi enerji depoladım:sm_cool: delikafadulden
sayın püsküüütt bu tür resimlerin divamıını bekliyoruz efem:1closedeyes:
kallis hanımda bu çağrıya kulak verebilir kanımca kaydirigubbakcemile
yeni resimleri sabırsızlıkla bekliyorum püsküütüm bu arada prens bulutun konusunun yıldızlarının olmadığını farkedip yıldızladım
Bülbülü altın kafese koymuşlar misali.. Bulut, kapalı alan sınırlarında sadece bizlerle olmayı tercih ediyor.. Bazen kendiliğinden çekilir, içine kapanır, o ayrı ama genel tavrına göre mutlaka yarıçapımızda olacak..o balkondaki haline bittim püsküütümm bittim resmenn
o nasıl bir duygu yüklü bakıışşşş
ısııracaamm onuu :)))
o diğer mesajın ardından bu topic'i buldum :mymeka: ama anlayamadığım nokta ben bulut'u tanıyorum, ama nereden:uhm: nev'in topicten mi acaba, hani badem, cindy, bulut tatilde vb fotoromanları yok muydu yahu? CADIARZU
Evet canım evet aynen oradan tanıyosun:roflol:
Bunlar bizi satıp tatile gittilerdi:mymeka::asigim:
heh, şimdi oldu kaydirigubbakcemile5 çünkü bulutu tanıyorum, eminim, ama bu topic aboneliklerimde yok, kafam karışmıştı iyice kafamçokkarıştı
ee nevim, bekarlık günleriydi onlar, gençleri mazur görelim, bak şimdi çoluk çocuğa karışınca cindy ve badem çıkamayacak öyle kaçıp da tatile, e bulut'un da başı bağlanır yakında kaydirigubbakcemile3
Püskütüm aseksüel diye kibar tabirini yerim ama halk arasında kısaca biz buna ;
GAY diyoruz:roflol::roflol:
Ay ama kız çok tatlıymış ya tüylü tüylü yumuş:asigim:
Bulut buldunda bunuyonmu yoksa köpek değilde kedi mi seviyosun başka cinsemi hayransın nesin olm senCADIARZU:roflol::roflol:
Bulutu bir kere ısırayım mı
Artık abone olundu mu acaba? :dilcikar:
Sizin kabile nereden? :roflol:
Eğer erkek köpeklere ilgi duysaydı GAY olurdu nevkuşum..
Onlarla durum çok daha fena.. Aşama gerektirmeden saldırı!!!
Yani ne dişiye ne erkeğe bakmıyoruz cinsel anlamda.. Bu da aseksüel demek oluyo..şakkıdı
Şaka bi'yana benim yorumum şu:
Bulut'la ben çok benzeşiyoruz..
İkimizin de kendi ırkıyla problemi var..
Ben insanlardan uzak durup, köpeklere dalarken; Bulut'um da köpeklerden uzak durup insanlara dalıyor.. Bir aksama var mı? Yooooğğğğ bence normal hihoyyyt
Gülme krizim geldi yazamıycımmm, bir sonraki gelişime daha az gülerim sanırım o zaman yazarım...:roflol::roflol::roflol::roflol: İki karşılıklı apartman penceresi geldi şu anda gözümün önüne, birinde nev oturuyor :roflol: karşı apartmandan püsküüte laf yetiştirirken cinndy'e içeri girmesini pencere kenarlarında dolaşmamasını söylüyor:roflol: Ay tuttu krizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?