• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

Vidyoyu izledim sonunda ilk açtığımda izleyemiyordum...

Lulutun koku bırakma olayına çok güldüm :9: hem geri çekiyor kendini hem de nispet yapar gibi Şaşkın ın karşısına geçip bir güzel koku bırakıyor. Reva mı bu? :63:

Demek Lulut yılışık kızlardan hoşlanmıyor, hımmm galiba o yüzden basireti bağlı bu çocuğun, nen Lulut bu devirde hanım hanımcık helal süt emmiş kız bulmak kolay mı? :57: Bulduğunla yetinmesini bilecen nankörlük yapma :63:

Vidyoyu izledim sonunda ilk açtığımda izleyemiyordum...

Lulutun koku bırakma olayına çok güldüm :9: hem geri çekiyor kendini hem de nispet yapar gibi Şaşkın ın karşısına geçip bir güzel koku bırakıyor. Reva mı bu? :63:

Demek Lulut yılışık kızlardan hoşlanmıyor, hımmm galiba o yüzden basireti bağlı bu çocuğun, nen Lulut bu devirde hanım hanımcık helal süt emmiş kız bulmak kolay mı? :57: Bulduğunla yetinmesini bilecen nankörlük yapma :63:

Bak şimdi HİScim.. Bu Şaşkın kızımızla lulutun ilişki grafiğini anlatayım, gerisini sen anla..
İlk karşılaştıkları gün: Lulut kuyruğu havaya diker, gardını alır, yay gibi gerilir. Kız yanına sokulur tamamen teslimiyetçidir ama mesafesini de korur. Bunu gören lulut koku faslını geçip kızın sırtına abanır. :82: Kız sinirlenir kısa bir hav ve lulut geri çekilir.

Sonraki karşılaşmalarda lulut hep tetikte, her açıkta kızın sırtında.. kız da kısa havlarıyla ya da yere yatarak korumaya geçer. Ama lulut ısrarcı değildir. Hamle yapar, istenmediğine kanaat getirince o günlük ara verir aktivasyona.. :27:

...ve derken kızı gönlü olmuştur. Hazırdır.. :52: Mesajını yalayarak iletir.

Bulut için iş biter. :24:

Bu ne iş ben anlamadım.. İsteseler bi'türlü, istemeseler başka.. Lulutun ne istediğini anlasam kendimi de çözümleyecem.. :55:

videoyu izledim, çok tatlı lulutum, özlemişim hemen...

köpekler patilerini koku yaymak için mi sürüyorlarmış? ben zeytini çıkardığımda oyun oynadığını ya da kapatmaya çalıştığını sanıyordum :17:
öğrenecek çok şey var, çooookkk...

:nazar: lulutuma :69:

Anlaşıldı.... Bulut gerçekten zor bir erkekmiş... :51:

Walla öyle böyle diyorum ama sanırım bizim Asil de Bulut abisinin yolundan gidiyor, zor bir erkek olmaya başladı. Bi kibir bi kibir....:63:

Yalnız Şaşkın la ikisin ilişki durumu süper, birbirlerine naz yapıyorlar sanki, biri istese diğeri istemiyor, diğeri istese öbürü alem bu hayvanlar yaa aslında biraz bize benziyorlar :9:

:nazar:
Manken lulut podyum pozlarını vermeye devam ediyor.. :69:

Bu da bayram hediyesi; Kermit :27:

Dipçik gibi maşllah :9:

Zayıfladığı fotoğraflardan daha da belli oluyor Lulut unmuzun tam manken olmuş maşallah... Kermitli poza bayıldım :69:

Teşekkür ederiz HİScim.. Sanırım yeni foto ekledin.. Bi'koşu gelip bakayım.. :10:

uuuuyyyyyy yerim ben seni, ne yakisikli köpeksin sen öyle.:nazar:
Bende istiyorum bir köpegim olsun ama esimde bende cok calisiyoruz vaktimiz yok, ama oldugu an, muhakkak hayatimda bir köpek olacak.
Resmine bile bakmam icimi isitiyor, birde gercegi olsa ben ne olurum acaba?:16:

Oyyyyy, Lulutummmmmmmmmmmmmmmmm :52:
Kırk bin kere :nazar: :69:
Püsküüütümmm, o 2. fotoda görüş sahasına hangi hatun girdi acep de o surat belirdi :9:

3. de hatta sanırım atağa geçmiş :52:

Ama ama Kermitine bayıldımmmmm :16: Bi an Kermit'in bakışı Mercanım'ı andırdı bana ama :69:

Nasıl gidiyom efenim parkta cilveleşem şey aman yani bakışma turları :1:

Bende istiyorum bir köpegim olsun ama esimde bende cok calisiyoruz vaktimiz yok, ama oldugu an, muhakkak hayatimda bir köpek olacak.

Oliviam seni burada da görmek ne güzel :16: Ne mi olursun mestt messsssttttt :69: (almancadaki "mist" aklıma geldi de harf hatası olsa feci olurdu :1:)

özlemişim Bulutumu:34:
oyuncağıda çok güzelmiş:nazar:
Biz de seni özlemişiz Barçmanım.. :71:
Öncelikle teşekkürler.. :71:
Çok güzel bir bakış açısı.. Sahiden de köpeklerin, kendilerine ayrılan zamana çok ihtiyaçları oluyor..
Dilerim uygun koşullar bi'an önce şekillenir.. Çünkü başka bi'şey bu.. başka bi'aşk.. :69:

Oyyyyy, Lulutummmmmmmmmmmmmmmmm :52:
Kırk bin kere :nazar: :69:
Püsküüütümmm, o 2. fotoda görüş sahasına hangi hatun girdi acep de o surat belirdi :9:

3. de hatta sanırım atağa geçmiş :52:

Ama ama Kermitine bayıldımmmmm :16: Bi an Kermit'in bakışı Mercanım'ı andırdı bana ama :69:

Nasıl gidiyom efenim parkta cilveleşem şey aman yani bakışma turları :1:

Oliviam seni burada da görmek ne güzel :16: Ne mi olursun mestt messsssttttt :69: (almancadaki "mist" aklıma geldi de harf hatası olsa feci olurdu :1:)

Yorgunum yine koparttın beni yahu! :27::37:
Aklın fikrin hatun muhabbetinde.. Ne istiyosun benim bakir prensimden anlamadım..
Ben ona kavanoz aldım kocaman.. Salamurayı hazırladım mı tamamdır.. :82:

Efenim.. o gün abisiyle frisbe oynuyolardı.. Ben de akrobat şipşakçı olaraktan kare yakalamaya adamıştım kendimi.. Dolayısı ile o fotolardaki bakışların hepsi sadeceve sadece frisbe içindir.. abisi ne zaman atacak, nereye atacak merakındadır..

Günahını aldın bakirin.. :98:

Bana foto diyenin kendi yeni fotosu olsa peh:51:

Hatta vazgeçtim video isterim ona göre,

Şaşkın git püskütüme söyle şöyle lulutlu evalı bide tabi senli ortaya karışık video istiyor nevkuş abla de:52:

Gelmişken buraya da uğramadan edemedik:32:

Bana foto diyenin kendi yeni fotosu olsa peh:51:

Hatta vazgeçtim video isterim ona göre,

Şaşkın git püskütüme söyle şöyle lulutlu evalı bide tabi senli ortaya karışık video istiyor nevkuş abla de:52:

Gelmişken buraya da uğramadan edemedik:32:
O-ooo kimleri görüyoruz efeeem :70:
Nevkuşum daha dün fidyoyla gittim Şaşkının bahçeye.. ama lulut sakin bırakmadı ki fidyo çekeyim.. Önce Şaşkına balık verdim. Lulutu bağladım kızın ağzından kapmasın diye.. Gel gör ki Şaşkın bu bağlama işlemini anlamadığı için başladı mı hırlamaya :52: dönüp dönüp luluta hırlayacam diye balık yiyemiyo kız yaa :60:
Sonra ben de katpım lulutu güvenlik çemberinin dışına çıkarttım.. Başladık oyun oynamaya.. Lulut balığı unuttu her an fidyo çekmeye başlayabilirim derken bu sefer de Şaşkın balığı lüpleyip yanımıza geldi.. E-ee hırlama sırası Luluta geçti tabe :74: Verir mi oyuncağını! Mümkünatı yok..
Dolayısı ile bu karmaşa arasında ve tek insan tek tabanca olarak elimi fidyoya götürmeye cesaret edemedim.. Sırayla hırlaştılar manyamışlar :86:

yerim ben o bakiri :1:

salamura- kavanoz :44: bu işin içinde bi şey var emmee:44:
Bildiğin bakir turşusu kuracam ayol :60:

Son düzenleme:
Back
X