Saç Kesim Şekilleri Perma yaptırdığım saçlarımm:((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tuciiii35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
82
2
28
İstanbul
kızlar benim saclarımın normal hali kabarık elektriklenmiş düz mü dalgalı mı belli olmayan bir sactı yani banyodan sonra sacımı düzleştirmeden asla kullanamıyodum. bende bundan kurtulmak icin dün aksam perma yaptırdım ama hiç begendim hicc agladım durdum bu saç nasıl bozulur nasıl eski haline gelir eski sacıma bile razıyım düzleştirmeye kalktım anca yüksek ısıda düzleşti saclarım zaten yıpranmıs bi halde düzleştirirsem yanar ne yapsam ne etsem bilemedim :18::18:

perma yaptırdığınız saçınıza bir de evde düzleştirici yaparak iyice mahvetmişsiniz saçlarınızı inanmıyorum size yaaa yazık değil mi o saçlarınıza hepsi kopup elinizde kalabilirdi

perma yaptırdığınız saçınıza bir de evde düzleştirici yaparak iyice mahvetmişsiniz saçlarınızı inanmıyorum size yaaa yazık değil mi o saçlarınıza hepsi kopup elinizde kalabilirdi

hepsini düzleştirmedim tabiki sadece 1-2 yerini

Son düzenleme:
bekle biraz zamanla dalgaların açılacak o zaman daha çok hoşuna gidecektir ilk etapta insanı rahatsız eden bir görüntü oluyor ama yıpratma bakımlarını yap sonrasında gözüne güzel görünmeye başlar

hepsini düzleştirmedim tabiki sadece 1-2 yerini

saçlarınıza yoğun nem bakımları yapın ısı ile herhangi bir işlem yapmayın bir de perma ilk birkaç gün kötü görünebiliyor sonradan şeklini alıyor saçlarınıza gliserinli su bakımı yapabilirsiniz nem verir ve yatıştırır saçlarınızı bir de keratin serumları var ben redist keratin serumu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

şuan aynı duygular içindeyimmmm :18::18: düzeldimi ne zaman geçicek bu yaa eşim bayıldıı ama ben hiiç sevmedimmm

zamanla sevicekmiyim gerçekten güzel oluyomuuuu :18:

Merhaba, adeta bir perma sevdalısıyım. Yeni olduğu için biraz garipsiyor olabilirsiniz ama zamanla kıvırcık saçın harika bir kullanımı olduğunu göreceksiniz. Üstelik biraz zaman sonra perma iyice oturacaktır. Vigo kullanırsanız daha hoş görüntü elde edersiniz

bir hafta oldu yaptıralı ilk yıkamada epey uğraştım kurutma sırasında ama dün gece acil yıkayıp yattım köpükte sürdüm vigoylada kuruttum ama öyle kuru öyle kabarıkkiii çokkk kötüüü sıkı bağladımm açamıyorum birde bukle yok çok çirkin bi halde yıkayınca düzelirmi acabaa yoksa bozuldumu perma offf yaaa ilk yıkadıktan sonra iki tel toka ile dağınık toplayıp çok şık bi şekilde düğüne gittim herkes bayıldııı ama şimdi ondan çok farklı

kızlar böyle ince ince bukleler istiyorum nasıl olucak bonus olmasını istiyorum hepsi havaya dikilsin sizce yapabilirler mii?

Dört senedir yaptırıyorum ve hiçbi zaman ilk yapıldığı halini gibi olmuyor sonraki günler :) Belki dediğiniz gibi bozulmuş ya da perma saçınızı tutmamış da olabilir. Kalın telli ve dalgalıya yakın saçlarda daha iyi sonuç elde ediliyor. Umarım kısa zamanda istediğin görünümü elde edersin :/

kızlar böyle ince ince bukleler istiyorum nasıl olucak bonus olmasını istiyorum hepsi havaya dikilsin sizce yapabilirler mii?

kalın yahut ince sarılmasına siz karar veriyorsunuz. iyi bir araştırma yapıp dileğiniz şekli yaptıracağınız yere anlatın iyice bi anlaşın :) geri dönüş çok zor oluyor çünkü :/

kalın yahut ince sarılmasına siz karar veriyorsunuz. iyi bir araştırma yapıp dileğiniz şekli yaptıracağınız yere anlatın iyice bi anlaşın :) geri dönüş çok zor oluyor çünkü :/

evet konuştum saçlarım omuzlarıma değiyor onları kesip kısa bir saç modeliyle yapabileceğini söyledi bakalım inşallah güzel olur saçlarımın uçlarından koyu sarılar var çünkü :18:

Ben de ilk perma yaptırdığım akşamı hatırlıyorum. Ne ağlamıştım. İlk bir hafta topladım saçımı. Ondan sonra perma oturunca mis gibi oldu saçlarım. şimdi de hep yeniletirim diyorum başka da bir şey demiyorum.

ben yaptırdım cokda pişmanım ben ince sardırmıstım ama kalın sarınca daha guzel duruyor ıyıce arastırın yaptırıcanız zaman bunun geri dönüşü yook:)

Kızlar saç yapınız çabuk dalga alıyorsa kalın sardırın ama çok düz bir yapısı varsa ince sardırın.Vigo ve köpük yapmadan kurutursan saçın tülerik durur canım ve perma ilacı saçı yıpratır o yüzden bir iki hafta yoğun bakım yap kuruluğu gitsin ondan sonra daha yumuşak olur rahatça kullanmaya başlarsın

Ben perma karşıtı bir bayanım. Çünkü çok çok yıpratıyor ayrıca diplerden düz saçlar gelince daha da kötü duruyor...Saçı doğal olarak kıvırcık olanlar kullansın bence kıvırcık saçı, taaa 80'lerde kaldı sanıyordum permayı:) Su dalgası diyerek de kandırıyor kuaförler, ince çok ince diyerek de ve ne kadar işlem ve bakım parası alırımın derdinde hepsi. Önce saçı mahvediyorlar, sonra da aaa şekerim sana bakım yapmamız gerek diyorlar ki bu tuzaklara gelmeyin. Bu saatten sonra ben olsam yavaş yavaş kestirirdim, ama kestiremem kısalmasın derseniz kıvırcık saç bakımlarından kullanacaksınız, kıvırcık saça özel köpükler de var ayrıca veya fön yaptırabilirsiniz. Bir daha da yaptırmayın hiç kullanışlı değil...Ben saçımı kıvırcık veya dalgalı istediğimde çeşitli ebatlarda bigudilerim var (lastik bigudilerle permaya en aykın görünüm oluyor ince sarınca) onlarla şekillendiriyorum 2 gün permalı gibi dolaşıyorum, isteyince fön çekiyorum yani ne gerek var permaya bu devirde...Perma sevmediğim için vigolu saçları da hiç sevmem, bu kadar gereksiz ve kötü sonuçlu sürekli ağır bakım gerektiren bir işlem yok. Geçmiş olsun, bir daha yaptırmayın bence de ve bigudi yöntemiyle kıvırcıklaştırın canım...

canım benımde aynı sekılde saclarım vardı ve perma yaptırdım ilkinde hic tutmadı , ikinci kez yaptırdım ilkinden beter oldu napcagmı hiç blmıyorm :18:

bende perma yaptırdım iki kez tutmadı dıye ve suan napcagımı bılmıyorum sackarım ne dalgalı ne düz ne kıvırcık cok acayip bişey .....

kızlarr ilk iki hafta saclarım yıpranmıs vaziyetteydi yıpranmaktan sac rengim bile acılmıstı kıvırcıklıgı berbattı daha da kabarmıstı sac bakım ürünleriyle yıpranmıslıgı icin yogun bir bakım yaptım hafif kendine geldi ama gercekten zaman gectikce harika oldu baslarda ne kadar pisman olduysam sonunda o kadar memnun kaldım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…