kızlar benim saclarımın normal hali kabarık elektriklenmiş düz mü dalgalı mı belli olmayan bir sactı yani banyodan sonra sacımı düzleştirmeden asla kullanamıyodum. bende bundan kurtulmak icin dün aksam perma yaptırdım ama hiç begendim hicc agladım durdumbu saç nasıl bozulur nasıl eski haline gelir eski sacıma bile razıyım düzleştirmeye kalktım anca yüksek ısıda düzleşti saclarım zaten yıpranmıs bi halde düzleştirirsem yanar ne yapsam ne etsem bilemedim :18::18:
perma yaptırdığınız saçınıza bir de evde düzleştirici yaparak iyice mahvetmişsiniz saçlarınızı inanmıyorum size yaaa yazık değil mi o saçlarınıza hepsi kopup elinizde kalabilirdi
hepsini düzleştirmedim tabiki sadece 1-2 yerini
bekle biraz zamanla dalgaların açılacak o zaman daha çok hoşuna gidecektir ilk etapta insanı rahatsız eden bir görüntü oluyor ama yıpratma bakımlarını yap sonrasında gözüne güzel görünmeye başlar
kızlar benim saclarımın normal hali kabarık elektriklenmiş düz mü dalgalı mı belli olmayan bir sactı yani banyodan sonra sacımı düzleştirmeden asla kullanamıyodum. bende bundan kurtulmak icin dün aksam perma yaptırdım ama hiç begendim hicc agladım durdumbu saç nasıl bozulur nasıl eski haline gelir eski sacıma bile razıyım düzleştirmeye kalktım anca yüksek ısıda düzleşti saclarım zaten yıpranmıs bi halde düzleştirirsem yanar ne yapsam ne etsem bilemedim :18::18:
bekle biraz zamanla dalgaların açılacak o zaman daha çok hoşuna gidecektir ilk etapta insanı rahatsız eden bir görüntü oluyor ama yıpratma bakımlarını yap sonrasında gözüne güzel görünmeye başlar
Merhaba, adeta bir perma sevdalısıyım. Yeni olduğu için biraz garipsiyor olabilirsiniz ama zamanla kıvırcık saçın harika bir kullanımı olduğunu göreceksiniz. Üstelik biraz zaman sonra perma iyice oturacaktır. Vigo kullanırsanız daha hoş görüntü elde edersiniz
bir hafta oldu yaptıralı ilk yıkamada epey uğraştım kurutma sırasında ama dün gece acil yıkayıp yattım köpükte sürdüm vigoylada kuruttum ama öyle kuru öyle kabarıkkiii çokkk kötüüü sıkı bağladımm açamıyorum birde bukle yok çok çirkin bi haldeyıkayınca düzelirmi acabaa yoksa bozuldumu perma offf yaaa ilk yıkadıktan sonra iki tel toka ile dağınık toplayıp çok şık bi şekilde düğüne gittim herkes bayıldııı ama şimdi ondan çok farklı
kızlar böyle ince ince bukleler istiyorum nasıl olucak bonus olmasını istiyorum hepsi havaya dikilsin sizce yapabilirler mii?
kalın yahut ince sarılmasına siz karar veriyorsunuz. iyi bir araştırma yapıp dileğiniz şekli yaptıracağınız yere anlatın iyice bi anlaşın :) geri dönüş çok zor oluyor çünkü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?