perşembe günü ameliyat oluyorum :) doktorum çoğunuzun doktoru kuzenim Emre İLHAN :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ash
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende biliorum özcan denizin burnunu sadullah bey yapmadı sadullah bey kardeşlerinin burnunu yaptı özcanın burnunu kim yaptı onu bilmiorum ama..

kızlar show tv yemekteyiz programında ikiz sarışın kızlar var burunları çok doğal ve güzel duruyor ben o şekil tarif etmiştim sizde fikir edinmek için bakabilirsiniz haftaya oluyorum emre beye.ama şu burun ucunu uzun bırakıyor meselesi kafama takıldı ne yalan söyliyim.tekrar tasarıma baksam görüşsem iyi olucak galiba

yaa benim anlamadığım neden kuzeninden başkasına yaptırmadığın???? bukadar herkes kuzeni tanıdığı akrabası diyemi oluyo amelıyatlarını??? ha emre abin sana bedavaya yaptıysa yada baya indirim yaptıysa tabi başkasına olma:)
ama burnun ucunu uzun bırakıyo konusuna bende katılıyorum. bazılarınınkini sahiden çok güzel yapmış çok doğal duruyo ama bazılarınınkide ucu sahıden cok uzun pinokyo gıbı hıç alınmasın kuzenlerı akrabaları falan bu benım dusuncem.. ama bn neden tüm amelıyatları başarılı olan birine değilde bazılarında başarılı bazılarında kötü sonuçlar olan birine amelıyat olayım.. dr. seçimi çok önemli..

bence emre ilhan çok başarılı gördüğüm kadarıyla emre beyın yaptığı burunlar da kötü bir görünüm yok

zevk meselesi elbette bence Emre Beyin yaptigi burunlarda ki temel sorun burun ucunu uzun birakmisi degilde top gibi yuvarlak yapmasi, e tabi kisisel zevkim herkesin begenisi farkli;) bu arada bende cogunuzun doktoru lafina koptum :)) Etiketlere dikkat fazla soze gerek yok :))))

bence de emre ilhan başarılı :) anlamadığım herkes cerrah tüm burunları uzun bırakmak fln :) arkadaşlar yaaaa baştan sona okudum da çok komik şeyler dönmüş. ASH inşallah istediğin gibi olur herşey. Ben de olsam bu kdr referansı olan bir doktora kuzenime olurdum ama yok :) Kuzenine olmak neden kötü anlaşılmış anlamadım :) belki yazı dilinden bana yazdıklarınız sert geldi.

bence de emre ilhan başarılı :) anlamadığım herkes cerrah tüm burunları uzun bırakmak fln :) arkadaşlar yaaaa baştan sona okudum da çok komik şeyler dönmüş. ASH inşallah istediğin gibi olur herşey. Ben de olsam bu kdr referansı olan bir doktora kuzenime olurdum ama yok :) Kuzenine olmak neden kötü anlaşılmış anlamadım :) belki yazı dilinden bana yazdıklarınız sert geldi.

:))))))))))

kimse alınmasın aman :) yazı dilindendir dedim belki :)

Kendi adıma alınmıyorum aksine bende baya gülmüştüm halada gülüyorum :))))) bide bastan sona okumuzun eglenmisindir hehehe

.....................................................................................................................

Son düzenleme:
ameliyatın sonucu gören var mı?ben çok merak ettim şahsen emre bey kuzenine nasl bir burun yapmış acaba???

vallahi aynı şeyi bende düşünüyordum ama ash ortalarda yok şuana kadar iyileşmiş olması gerekeyordu bence nerlerde acaba ço merak ediyorum.ash nerdesin gel gel....

ameliyatın sonucu gören var mı?ben çok merak ettim şahsen emre bey kuzenine nasl bir burun yapmış acaba???

vallahi aynı şeyi bende düşünüyordum ama ash ortalarda yok şuana kadar iyileşmiş olması gerekeyordu bence nerlerde acaba ço merak ediyorum.ash nerdesin gel gel....

kıslarr işte böle bi durumda bunun reklam oldugunu düşünüyorumm:delphin::uhm:

valla ne yalan söyliyim al bendende o kadar :delphin:
ilk gördügümde zaten inandirici gelmemisti bana ama bisey demedim
bide msj sayisida hic yoktu:)
daha önceleride hic bi yorumunu görmedin sevgili kuzeni hakkinda
birden bire nasil kesfettiyse KK'yi artik aklinialirimsmile
bide daha yeni üye olmasina ragmen kuzeninin burdaki bicok kisinin doktoru oldugundan haberdar.. ne hikmetse
neyse kimse benim düsüncemi yanlis görmeye, cevap vermeye, elestirmeye, kendisini birini savunmak zorunda hissetmesine gerek yok :1closedeyes:
bu benim fikrim herkes saygi duysun lütfen opuyorumnanaktan

bide daha yeni üye olmasina ragmen kuzeninin burdaki bicok kisinin doktoru oldugundan haberdar.. ne hikmetse
neyse kimse benim düsüncemi yanlis görmeye, cevap vermeye, elestirmeye, kendisini birini savunmak zorunda hissetmesine gerek yok :1closedeyes:

aynen cnmm bizi böyle düşünmeye konu sahibi sebeb oluyorrrr..neden başkaları ile ilgili böyle düşünmüyorum demi amakaydirigubbakcemile3

aynen cnmm bizi böyle düşünmeye konu sahibi sebeb oluyorrrr..neden başkaları ile ilgili böyle düşünmüyorum demi amakaydirigubbakcemile3

bende bu sebeplerden dolayı konuyu güncelliyim istedimCADIARZU

Back
X