Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de emre ilhan başarılı :) anlamadığım herkes cerrah tüm burunları uzun bırakmak fln :) arkadaşlar yaaaa baştan sona okudum da çok komik şeyler dönmüş. ASH inşallah istediğin gibi olur herşey. Ben de olsam bu kdr referansı olan bir doktora kuzenime olurdum ama yok :) Kuzenine olmak neden kötü anlaşılmış anlamadım :) belki yazı dilinden bana yazdıklarınız sert geldi.
ameliyatın sonucu gören var mı?ben çok merak ettim şahsen emre bey kuzenine nasl bir burun yapmış acaba???
vallahi aynı şeyi bende düşünüyordum ama ash ortalarda yok şuana kadar iyileşmiş olması gerekeyordu bence nerlerde acaba ço merak ediyorum.ash nerdesin gel gel....
kıslarr işte böle bi durumda bunun reklam oldugunu düşünüyorumm:uhm:
valla ne yalan söyliyim al bendende o kadar
ilk gördügümde zaten inandirici gelmemisti bana ama bisey demedim
bide msj sayisida hic yoktu:)
daha önceleride hic bi yorumunu görmedin sevgili kuzeni hakkinda
birden bire nasil kesfettiyse KK'yi artik aklinialirimsmile
bide daha yeni üye olmasina ragmen kuzeninin burdaki bicok kisinin doktoru oldugundan haberdar.. ne hikmetse
neyse kimse benim düsüncemi yanlis görmeye, cevap vermeye, elestirmeye, kendisini birini savunmak zorunda hissetmesine gerek yok :1closedeyes:
bu benim fikrim herkes saygi duysun lütfen opuyorumnanaktan
kıslarr işte böle bi durumda bunun reklam oldugunu düşünüyorumm:uhm:
valla ne yalan söyliyim al bendende o kadar
ilk gördügümde zaten inandirici gelmemisti bana ama bisey demedim
bide msj sayisida hic yoktu:)
daha önceleride hic bi yorumunu görmedin sevgili kuzeni hakkinda
birden bire nasil kesfettiyse KK'yi artik aklinialirimsmile
bide daha yeni üye olmasina ragmen kuzeninin burdaki bicok kisinin doktoru oldugundan haberdar.. ne hikmetse
neyse kimse benim düsüncemi yanlis görmeye, cevap vermeye, elestirmeye, kendisini birini savunmak zorunda hissetmesine gerek yok :1closedeyes:
bu benim fikrim herkes saygi duysun lütfen opuyorumnanaktan
aynen cnmm bizi böyle düşünmeye konu sahibi sebeb oluyorrrr..neden başkaları ile ilgili böyle düşünmüyorum demi amakaydirigubbakcemile3
bende bu sebeplerden dolayı konuyu güncelliyim istedimCADIARZU