perşembe günü ameliyat oluyorum :) doktorum çoğunuzun doktoru kuzenim Emre İLHAN :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ash
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nem .!.:
aynen cnmm bizi böyle düşünmeye konu sahibi sebeb oluyorrrr..neden başkaları ile ilgili böyle düşünmüyorum demi ama kaydirigubbakcemile3
valla balim bu sitede cooooooooooooook kisi var benim süphelendigim
ama bisi demiyorum kimseyle ugrasamam nede olsa dogru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar
oske.06 .!.:
Fıstıkcım ve Nemcim duygularıma tercüman olmuşsunuz.opuyorumnanaktan
bence bu sadece bizim degil bicok kisininde düsüncesi
sadece bunu dile getiren biziz:)

Son düzenleme:
arkadaslar ya kafam karisioyo habire neden konuu acipda sahiplenmiyolarrr yazik ya burdaki insanlarin dusunceleriyle oynamanin ne anlamii var yaaa......eger reklamsa midem bbulanmaya basladiii ve kiniyorummmmmm:oklava:

valla balim bu sitede cooooooooooooook kisi var benim süphelendigim
ama bisi demiyorum kimseyle ugrasamam nede olsa dogru söyleyeni dokuz köyden kovuyolar
bence bu sadece bizim degil bicok kisininde düsüncesi
sadece bunu dile getiren biziz:)

daha iki gündür buraya takılmama ragmen burda bi oyunlar döndügünü anladıgım için hiç bir dr'a güvenemez oldum resmen sahtekarlık yapılan ve hiç hoş bişey değil kolay bişi yaptırmıyoruz ve zor bişi insanın daha fazla psikolojisini bozabilir
yüzdeki en önemli organdan bahsediyoruz yalan yanlış insanları yönlendirmeyin yaa ayıp

Yaw amma gaza geliyorsunuz ...ben tanıyorum ashi emre beyin kuzeni gerçekten , ama emre bey istememiş yazmasını buraya yani duyunca buraya yazdığını 'yazma' demiş....reklam gibi olur demiş...ayrıca burayı siz bulabiliyorsanız doktorun kuzeni de bulabilir...:)))

Yaw amma gaza geliyorsunuz ...ben tanıyorum ashi emre beyin kuzeni gerçekten , ama emre bey istememiş yazmasını buraya yani duyunca buraya yazdığını 'yazma' demiş....reklam gibi olur demiş...ayrıca burayı siz bulabiliyorsanız doktorun kuzeni de bulabilir...:)))

canım sen şimdi böyle yazdın valla sende artık sahte olursun bazı kişilerin gözünde.hepsi olmuş 'yalan makinesi' oysa en basit yorumu bile anlayamadılar. :))))))))))

daha iki gündür buraya takılmama ragmen burda bi oyunlar döndügünü anladıgım için hiç bir dr'a güvenemez oldum resmen sahtekarlık yapılan ve hiç hoş bişey değil kolay bişi yaptırmıyoruz ve zor bişi insanın daha fazla psikolojisini bozabilir
yüzdeki en önemli organdan bahsediyoruz yalan yanlış insanları yönlendirmeyin yaa ayıp

sanal alem kimin ne oldugunu bilmiyoruz
o yüzden cokk iyi arastirmak gerekir:)
bazen cok iyi arastirdigimiz dedigimiz kisiler bile reklam yapmis olabiliyo.. bilemiyosun yani
serenades .!.:
iyide cnm biz medyum degilizki nerden bilcez yazma dedigini :umursamaz:
hem biz sadece düsüncelerimizi yazdik
herkes hemfikir olcak degilya opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
sanal alem kimin ne oldugunu bilmiyoruz
o yüzden cokk iyi arastirmak gerekir:)
bazen cok iyi arastirdigimiz dedigimiz kisiler bile reklam yapmis olabiliyo.. bilemiyosun yani
iyide cnm biz medyum degilizki nerden bilcez yazma dedigini :umursamaz:
hem biz sadece düsüncelerimizi yazdik
herkes hemfikir olcak degilya opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

neden böyle bi saçmalık yapıyorlar sence acaba yanlarında çalıştıranlarımı bu işe yönlendiriyorlar ?

emre beyin çok iyi bir doktr olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.ama fstkında dediği gibi biz nerden bilelim emre beyin buraya yazmasına karşı çıktığını.en azında gelip artık yazmıycam bu sebeplerden dolayı deseydi kimsede böyle bir şüpheye düşmezdi sanırım

neden böyle bi saçmalık yapıyorlar sence acaba yanlarında çalıştıranlarımı bu işe yönlendiriyorlar ?

cnm bilemiyorum
sözüm meclisten disari bikac doktor bile bakiyo KK'ya düsün yani:)
tabiki birsürü asistan var burda
birsürü reklam yapan kisi var
nedenmi:) sebebi acik degilmi tatlim:)

pinar_86 .!.:
emre beyin çok iyi bir doktr olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.ama fstkında dediği gibi biz nerden bilelim emre beyin buraya yazmasına karşı çıktığını.en azında gelip artık yazmıycam bu sebeplerden dolayı deseydi kimsede böyle bir şüpheye düşmezdi sanırım
aynen cnm
ya ben zaten emre beyin basarisini bilen ve sürekli dile getiren biriyim.. bilen bilir
bu konuda bisey diyen yok zaten:)

çok geçmiş olsun umarım çok memnun olursun..Aslında özelden de yazabilirdim ama bu konu sana ait olduğu içni burdan yazmanın da çok abes olmayacağını düşündüm..Emre bey kaç derece kaldırmış burnunu herhangi bir şey dedi mi? :)

sormadım valla :) ben böle olsn die gösterdim tamam dedi. hepsi bu kdrdı :D:D

reklam falan yaptığım yok. burda bütün içtenliğimle bi konu açtım. ama ne kdr fesat varsa burdaymış. zaten konuyu açtıktan sonra Emre abi sölemişti keşke yazmasydın reklam yapıosun sanacaklar gerek yok demişti. sora kestim cvp yazmayı. 1 haftadır da eğitimdeydim. bgn okudum bütün bunları. şaşkınlık içindeyim. neyse ben eski ve yeni halimin fotoğraflarını koyacağım şimdi o zaman herkes tatmin olur heralde. aslında bunu düşünenlerdir belki de reklam yapanlar ne bilim anlayamadım ben sizi. neyse.fotğraflar bu konuşmalara son vermenizi sağlar. bu son kez yazışım olacak. herkes kndine ii baksın!!!

koydum 3 tane de yeni halini görebilirsin :)

geçmiş olsun :) ama yanlış anlaşılmalara kızıp foruma küsmek olmaz:) hep dedigim gibi burda elbette zıt fikirler cıkacak, forumlar bu yuzden guzel :) iyi gunlerde kullan :)bayanssulusmile

ayrıca son bişey daha eklemek istiyorum. kusenim olduğu halde internetten yorum ya da görüntü aradım ben ameliyattan önce. sonuçta burun bu. kusenim die güvenmek zorundamıyım. biraz korkuodum konuyu açtığımda da belirttiğim gibi. emre ilhan yaptığı burun, yazdım google a ve buraya rastladım. yorumları okudum görüntülere baktım fln. sora ameliyata karar verdiğimde konu açtım.kafası karışıklaraa....

reklam falan yaptığım yok. burda bütün içtenliğimle bi konu açtım. ama ne kdr fesat varsa burdaymış. zaten konuyu açtıktan sonra Emre abi sölemişti keşke yazmasydın reklam yapıosun sanacaklar gerek yok demişti. sora kestim cvp yazmayı. 1 haftadır da eğitimdeydim. bgn okudum bütün bunları. şaşkınlık içindeyim. neyse ben eski ve yeni halimin fotoğraflarını koyacağım şimdi o zaman herkes tatmin olur heralde. aslında bunu düşünenlerdir belki de reklam yapanlar ne bilim anlayamadım ben sizi. neyse.fotğraflar bu konuşmalara son vermenizi sağlar. bu son kez yazışım olacak. herkes kndine ii baksın!!!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ash cnmmmm şimdiiii herkes kendince haklııı sen konuyu açıp bırakıp gittinnn, tmm işin gücün olabilir internete girmeyebilirsin ama biz bunu bilemeyizki:)dogal olarakkkk insanlar farklı düşünebiliyor:)
nekadar fesat varsa toplanmış buraya diyorsun ama soru işareti bırakan sensinn insanın aklında..o fesat dedigin kişilerr süreklii burun topiginde olan kişiler kime ne fesatlık yapmışlar? herkes belli başlı üyeler yeni üye bile deiller..kısacası sen kendini iyi anlatabilseydin böyle bşy olmasdı:)
neyse yeni burnu hayırlıı olsunnnnn yüzüne yakışmış iyi günlerde kullan:)

ya ben yine kaçırdım fotoğrafları.
neyse arkadaşım yeni burnun hayırlı olsun.
darısı biz isteyenlerin başına.:kahve:

Back
X