Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Günün özeti:sabah çeyrek ekmeğin çeyreği,5 zeytin...

Ara:yarım simit...

Ara:elma 1 tane...

Akşam:bir tabak taze fasülye,1 tabak mantar sote...Akşam fazla kaçırdım...

Ara:1 tane elma yemeyi düşünüyorum...

menü bildirmi
10:15 1 yumurta + 1 dilim çavdar ekmeği + 4 zeytn + 4 çatal köy peyniri + roka tere domates + 1 bardak şekersiz çay

12:25 1 elma

14 :30 1 kase makarna + tere roka

15:30 yarım gözleme + salça sos + köy peyniri + 2 biber dolma + şekersiz çay

zil çaldı kapıyı bi açtım komşum elnde tepsi ile size sıcak gözleme yaptım dedi elnde çaydanlık tepsi ile girdi mecburen yedm hazırlamış bizm için...o saatten sonra hep su içtim hiç bişy yemedm yemedn de yatcam belki 2 kaşık yoğrt yerm...

kızlar naber ...nası gdyo dyetler bkm...pazretsi fırtnasından önce çok sessiziz...67 misafrlerle ilgilnyosndr sen şimdi inşallah sende sadece salata ve tek bi çeşit pasta yersin az miktarda ii haberini bekliyoz bakalm...

slm kızlar çok şükür bilg sorunu bitti artık rahat rahat yazabilirim biraz geçte olsa bi kaç gündür hiç giremedim int e öünkü bilg çöktü yeni bilg aldık zaten kendinden geçmişiti malumunuz.neyse artık daha rahat yazcam.

bugünkü menüm
kahvaltı herzamnki gibi
akşam menümde
yoğurtlu erişte
ve turşu bir dilim de tam buğ.ekmeği
spor falan yok tu kaçgündür bugün inş jilll e devam edecem inş pazartesi seni mahcup etmem elifcimmm

Yoğun bir1profiterol
ve öncesinde hazirlik telasi...
Çok şükür sağ salim attim arkama.
Bugün çok güzel geçti son misafirlerim az önce kalktilar.
Birde hosgeldine gelirlerken bana orkide getirmişler.
Çok mutlu oldumm :))

Menüm buraya yazdiklarimdi. Bir iki ekleme de yaptim
Masamin fotosunu çektim yüklersen hepimizin cani ceker diyetimizi baltalamayalim demii :))

Neyse yediklerimi yaziyim. Ama dünü yazamadim acikcasi hatirliyamiyorum da (

Sabah 10 da 1su brd sut 3kayisi 1incir

Ara yok
Öğle 4te 1profiterol 1milfoy tatil 1ince dilim tiramisu

Ara bolca cay

Aksam 8bucukta
1kucuk börek
2kasik kuskus salatasi
1kucuk poğaça
1mercimek köftesi
1tatli milfoy
Bol cay

Ara 1sade Türk kahvesi

Bugün hiçte verimli geçmedi
Bu konuda çok üzgünüm
Elif baskanim beni affet
Kozlar geçmişi okuyamadim belin çok agriyor uyuyup kendime geleyim

Geceki mesaji yanlis yazmisim yoğun bir gün diyecektim
Profiterol da nerden ciktiysa :))
Annemler geliyor bugün memleketten aksama doncekler
Oh rahatim.cay ikramlarim hazir. Sadece öğlene yemek yapacagim.
Elifim Tarti bana oyun yapmiyorsa çok az eksilme var.
Binada şükür aldim diye korkuyorum.

Son düzenleme:
kızlar merhaba. bu hafta menü bildiriminde bulunamadm aksilikler hep üst üste geldi ve acıkcası kndimde diyet yapıcak morali de bulamadm. biliyorsunuz dedemin rahatsızlıgı nedniyle şehir dısına cıkmıştım bir süre. o iyileştikten sonra da başka bir yerde nişanımz vardı ( akrabımızın oraya gttik. neyse salı günü evime geldim artık rahatla eski düzenime dönerm dedm ama hiç birşey düşündüğüm gbi olmadı. hem bir güzl üşütmüşüm kaç gün yattım yetmiyormuş gbi hasta olan dedm toplamış eşyalarını bize gelmiş( ananem vefat etti 5 sene önce) o da yalnz yaşıyordu bizde gel kışı bizde geçir dedik o da çıkmış gelmiş. ama gelmez olaydı evde ne hzuur kaldı ne birşey. annemin ailesnden dolayı yüzümüz gülmedi hiç. topu temeli 2 kardeşler ama ailesi 2 kardes arasında çok ayrımlar yapıldı. birinin üzerne ev aldılar, 2 cocugunu okuttular, damatlarına 2-3 defa iş kurdular hepsini batırdı ama hala onlara yardım etmeye devam ettiler. bize gelince ne mi oldu? havamızı aldık her defasında. yetmiyormuş gbi de şimdi de o kadar iyiliğine ragman dedeme bakmıyorlar biz o kadar olaya ragmen yine de vicdanımızdan bakalım dedik ama adam evimize geldiği günden beri akslikleriini hiç bitirmedi. hep ters ters konusmalar, saygızıca hareketler, yemek begenmemeler, evden cıkıp haber vermeden saatlerce gelmemeler derken bizde çığırımızdan çıktı iyice. yetmemiş gbi de bir de hala diğer kızını savunmaya devam edince annem de dayanamadı patladı en sonunda ve kötü bir kavga ettiler annemi ağlatıp çekip gitti yine evine. annem 2 gündür üzgün. ben ise artık ne diyeceğimi sapıtmış vaziyetteym. buralara hiç uğrayamadm aslında geceleri gelip hep okudum sizleri ama bende düzen felan kalmayınca sizin ed niyetnizi bozmayaym dedm, bir yandan da utandm açıkçası. yarın tartıda +lardaym büyük ihtimal. hem de fazlasıyla. ama benm acilen gaza gelmem gerek. yardım ediverin gari :/

Canim üzüldüm basiniza gelenlere
Ama ne yazik ki bunlar hep yasaniyor kardeşler ve orta yolu bulamayan büyükler...

Umarim aile huzurunuz tekrar yerine gelir...
Sen kafani topla biran evvel don aramiza

kilo bildirimi

başlangıç 73.8

geçen hafta 69.0

bu hafta 67.5

geden 1.5

toplam gden 6.3

haftaya hedef 66.0

hadi baklm var mı rakip bana regl bitti şişler gtti...derya kuzusu bunlaarr....

sıra sporda jillana başlıyorum bu gn spor ayakkabılarımı da gydm daha ii olymuş szde öle yapın uzmanlar dedi...selülit kremi aldım kızlar fena azmışlardı bakalım jillan sırasında onlarda gder mi böle...bu hafta 67.6 ile 67.5 arasında gttm geldm bi 67.4 olamadım ama olsun haftaya neler olcak bakalım...bu haftaki kadar umudum olmasada azmetcem inşallah ....

herkese günaydın,
kilo verenleri tebrik ediyorum.
ben malesefki 67,9 geldim
hem reglim hemde açıkcası çok dikkat edemedim
gurubumdan çok özür diliyorum.
motivasyon ve isteğim şu sıralar diplerde
bu haldede size faydamdan çok zararım olacağını düşündüğüm için guruptan ayrılıyorum

ben de grubumdan özür dilerim. her ne kadar benim de suçum olsa da bütün suç reglimde. en son 2 ekimde oldum diyebilirim yani. sinir stres tavan yaptı. eşim de sen eskiden hep böyleydin, uzun zamandır sorun olmuyordu bu kadar dedi. eskiden dediği bebek isterken. ama kızım doğduktan sonra hiç umursamadım. çok düzenli değildi ama bu kadar da kötü değildi ya. hep bu duphastonun yüzünden. bi çok insanda işe yararken ben de neden ters tepiyo anlamadım.

geçen hafta 59.1
bugün 59.6
gelen 500 gr
toplam giden 5 kg

Kilo bildirimi:geçen hafta 63,9

Bu hafta:63.9
bu hafta sabit kaldım
toplam giden:1.6

Çok özür dilerim bende nasıl oldu anlamadım dün63.3 idi bir günde nasıl böyle oldu ...Çok üzgünüm cezama razıyım...

Son düzenleme:
elifcim başkanım çok üzgünüm bu hafta çok dikkat ettim ama gelen bir 600 gr var nasıl oldu anlamadım hafta sonu kaçamak olarak 1 kupa salep içtim 2 gofret yedim ama bu kadar da yapmaz sanırım ne oldu anlamadım inş. diğer arkadaşlar grubumuzu kurtarır.

geçen hafta 74.0
bu hafta 74.6
gelen 600 gr çok üzgünüm

canın sağolsun canım regl bitti mi senn ??haftaya veremeyenlerden atak bekliyorum...çççoookkk dikkat kızlaaarr......

güler hakkaten nerelerdesinz ya bi problem yoktur inşallah...

jillan yaptım bu günj valla yapanlara helal olsun sonuna kadar yaptım ama fenalardym yeni toparlıyorum bayılcaktım..ev işleri birikti ya iice onlara koyukldum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…