Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

​adigegupsecm çok üzldm aile meselelrne yaa..inşallh bi an önce düzelir

kızlar 2 gündür yoktum annemin misafirleri vardı dün öncesindede evi temizledik toparladık hazırlık yaptık ve yorgunluktan girme fırsatı bulamadım. 2gündür ne bulduysam yedimm:26:

geçen hafta 59.9
bu hafta 59.5 giden 400gr

kızlar bugün jilliana başlıcaktım ama kızım hasta okula gitmedi evde. yarına kısmet. ama ben bugün bunalımlardayım yine kv olacak şahsiyetsiz yüzünden. elim ayağım tutmuyor sinirden. eşimle beni ayırmak için elinden geleni yapıyo çok usandım artıkk
1hafta bilgisayara geçmemeye karar verdim kafamı toparlıcam biraz ama haftaya bildirim yapıcam. herşeyden bunaldım artık çünkü.

ama sizler devam edin 1hafta ara vermek iyi gelebilir. akşam çizelgeye zaman bulursam ayarlıcam ve okurum

görüşürüz

eşin farkındadır inşalllh kaynanın niyetnin kocan göryosa onn yapmaya çalıştıklarını işin daha kolay umarım eşin senn yanndadr...

sen eskiden çok gderdn kaynanaya o zaman aynı şehrde değilmiydnz..

gülercim umarım eşin olanların farkındadır ve senden yanadır canım kv. ni de Allaha havale et eşinle olanları akşama konuş bence hem eşinin düşüncesini öğrenirsen için de rahatlamış olur Allahım yardımcın olsun canım arada sırada girip bize yaz habersiz bırakma bizi.

rumuz:adigegupse
baş.tarihi: 05 kasım 2013
baş.kilo: 74 kg
geçen hafta kilo:72 kg
bu hafta kilo:71,800 kg
fark: - 0,200
toplam fark: - 2,200
spor:yok

geçen hafta 71
bu hafta. 69.5

baskanm muthissin kocaman tebrik ))
kilo veren herkesi tebrik ederim

gulercim ben listeden ayrılmak istiyorum
sizi takibe devam edeceğim

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun...

geçen hafta 71
bu hafta. 69.5

baskanm muthissin kocaman tebrik ))
kilo veren herkesi tebrik ederim

gulercim ben listeden ayrılmak istiyorum
sizi takibe devam edeceğim
ilk haftadan yalan oldu liste zaten...sende müthiş kilo vermişsn devam et hadi bkm

2 gündür yemene rağmen iyi vermişsin cnm.
allah yardımcın olsun inş.

Canim üzüldüm basiniza gelenlere
Ama ne yazik ki bunlar hep yasaniyor kardeşler ve orta yolu bulamayan büyükler...

Umarim aile huzurunuz tekrar yerine gelir...
Sen kafani topla biran evvel don aramiza

​adigegupsecm çok üzldm aile meselelrne yaa..inşallh bi an önce düzelir

tşk ederim hanımlar..

hayırdır ya bu hafta topiciğin tadı tuzu kalmamış hiç :/

eşin farkındadır inşalllh kaynanın niyetnin kocan göryosa onn yapmaya çalıştıklarını işin daha kolay umarım eşin senn yanndadr...

evet canım eşim her şeyin farkında ama annesine ters bi kelime söylese işsizlik söz konusu. o yüzden ben eşime aldırmayalım koparttığımız kardır diyorum ama içimden neler söylüyorum o kv ye gel bana sor.

sen eskiden çok gderdn kaynanaya o zaman aynı şehrde değilmiydnz..

osmaniye sıcak diye yazı bursada geçirir. burdada evleri var. kışında ara sıra gelir hatta orda kalırdık arasıra korkuyo diyee. 3aydır gelmedii çok şükür. bu sıralar gelicek huzurum kalmıcak gerçi uzaktan bile yetiyolar ama... eşimin kanına girmeye çalışıyo ama eşim çok şükür biliyo annesinin nasıl biri olduğunu

evet canım çok şükür farkında annesi şizofren denilecek konumda. sağolun derdimi buraya döktüm kimseyle dertleşemem çevremde. kime söylesem diğerinden duyuyorum

canım çevren seni yıpratmak için her şeyi yapsada
sen çocuğuna eşine sahip çık.
eşin biliyorsa zaten ailesinin huyunu suyunu
hiç yıpratma kendini. bazen olaylar kısır döngü olur döndükçe seni de öğütür
aman be tatlım yukarda Allah var görüyor her şeyi.
elbet onlarda yaşar sen izlersin...

kilo bildirimi
geçen hafta 67.5
bu hafta 66.4
kızlar ama bu kilo 2 gün önceydi annemlerdeyim verdimmi aldımmıbilmiyorum ama dikkat ediyorumekmek yemiyoru burdada ne anneme ne kardeşlerime yediriyorum haftaya dönecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…