eşin farkındadır inşalllh kaynanın niyetnin kocan göryosa onn yapmaya çalıştıklarını işin daha kolay umarım eşin senn yanndadr...kızlar 2 gündür yoktum annemin misafirleri vardı dün öncesindede evi temizledik toparladık hazırlık yaptık ve yorgunluktan girme fırsatı bulamadım. 2gündür ne bulduysam yedimm:26:
geçen hafta 59.9
bu hafta 59.5 giden 400gr
kızlar bugün jilliana başlıcaktım ama kızım hasta okula gitmedi evde. yarına kısmet. ama ben bugün bunalımlardayım yine kv olacak şahsiyetsiz yüzünden. elim ayağım tutmuyor sinirden. eşimle beni ayırmak için elinden geleni yapıyo çok usandım artıkk
1hafta bilgisayara geçmemeye karar verdim kafamı toparlıcam biraz ama haftaya bildirim yapıcam. herşeyden bunaldım artık çünkü.
ama sizler devam edin 1hafta ara vermek iyi gelebilir. akşam çizelgeye zaman bulursam ayarlıcam ve okurum
görüşürüz
sen eskiden çok gderdn kaynanaya o zaman aynı şehrde değilmiydnz..kızlar 2 gündür yoktum annemin misafirleri vardı dün öncesindede evi temizledik toparladık hazırlık yaptık ve yorgunluktan girme fırsatı bulamadım. 2gündür ne bulduysam yedimm:26:
geçen hafta 59.9
kızlar bugün jilliana başlıcaktım ama kızım hasta okula gitmedi evde. yarına kısmet. ama ben bugün bunalımlardayım yine kv olacak şahsiyetsiz yüzünden. elim ayağım tutmuyor sinirden. eşimle beni ayırmak için elinden geleni yapıyo çok usandım artıkk
1hafta bilgisayara geçmemeye karar verdim kafamı toparlıcam biraz ama haftaya bildirim yapıcam. herşeyden bunaldım artık çünkü.
ama sizler devam edin 1hafta ara vermek iyi gelebilir. akşam çizelgeye zaman bulursam ayarlıcam ve okurum
görüşürüz
kızlar 2 gündür yoktum annemin misafirleri vardı dün öncesindede evi temizledik toparladık hazırlık yaptık ve yorgunluktan girme fırsatı bulamadım. 2gündür ne bulduysam yedimm:26:
geçen hafta 59.9
görüşürüz
kızlar 2 gündür yoktum annemin misafirleri vardı dün öncesindede evi temizledik toparladık hazırlık yaptık ve yorgunluktan girme fırsatı bulamadım. 2gündür ne bulduysam yedimm:26:
geçen hafta 59.9
görüşürüz
ilk haftadan yalan oldu liste zaten...sende müthiş kilo vermişsn devam et hadi bkmgeçen hafta 71
bu hafta. 69.5
baskanm muthissin kocaman tebrik))
kilo veren herkesi tebrik ederim
gulercim ben listeden ayrılmak istiyorum
sizi takibe devam edeceğim
geçen hafta 59.9
görüşürüz
Canim üzüldüm basiniza gelenlere
Ama ne yazik ki bunlar hep yasaniyor kardeşler ve orta yolu bulamayan büyükler...
Umarim aile huzurunuz tekrar yerine gelir...
Sen kafani topla biran evvel don aramiza
​adigegupsecm çok üzldm aile meselelrne yaa..inşallh bi an önce düzelir
Kizlr slm ya bgn unuttm ve yedim ictim bildrimi yarin yapcam
eşin farkındadır inşalllh kaynanın niyetnin kocan göryosa onn yapmaya çalıştıklarını işin daha kolay umarım eşin senn yanndadr...
sen eskiden çok gderdn kaynanaya o zaman aynı şehrde değilmiydnz..
gülercim umarım eşin olanların farkındadır ve senden yanadır canım kv. ni de Allaha havale et eşinle olanları akşama konuş bence hem eşinin düşüncesini öğrenirsen için de rahatlamış olur Allahım yardımcın olsun canım arada sırada girip bize yaz habersiz bırakma bizi.
HAYRET ile GAYRET'e nazar değdi(
tiin bence yaz kilonu şimdi tartıl içinden 500 gr düşüp yazarsın. hem niye unuttun kızz onca bekledik pazartesiyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?