Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

cesmnazım eğer bişy yemedn yattıysan kocaman bi bravo sana datlum benm...azimle devam pazartesi galip gelirsk kaçamak gnü yaparız bak hadi....
Kuzum o saatte esim peynir zeytin kahvaltilik istedi
erken yedik cok açıkmistim yarım kk kadar peynir yedim :)
cok azdı bisi olmaz ins
Eki Görüntüle 902221 klasik kahvaltımızı yaptıııkkk...

domatesler hormonlu sanmyın...yazdan yeşilken alıp sarıyosunuz ve karanlık soğuk bi yere koyuyosnz şimdi de yaz domatesi tadında yiyosnuzz....
Oyyy oy oy missss afiyet olsun
Cok sukur canım
hadi gözün Aydın
ins diğer doktordan da güzel haberlerle donersin
Canım daha 3 gun var sakın salma kendini
birden gider ins

Daha cok uğrayın yahu :)

anneme gidiyoruz arabadayim
birazdan kuzumın aşısını yaptirccaz
sabah biraz cok yedim galiba
neyse aksama dengeleyecegim ins

Merhaba arkadaşlar bugün aceleden dışarı çıtım 1,5 saat koşturdum...Sabah acelem olduğu için çeyreğin çeyreği ekmeğin içine 5 zeytin koyup yedim...Dışarıda yarım simit yedim...Şimdi 1 elma yiyip akşama kadar yemek yemeyeceğim yarın arkadaşım geliyo dikkat etmeye çalışacağım bakalım...

Sanki az olmus bu menü yaw

evet farkındayım canım ama doyurucu şeyler yedim. veeeeeee grubumun açığını kapatmak için çalışıyorum
benim takım almış başını gitmişşşşş pazartesi sonuçları göreyim acayip kızıcam

canım gözün aydın sevindim içindeki şüpheni giderdin artık derin bir nefes almışsındır.
teşekkür ederim canım evet göbek sorun edilmeyecek kadar kaldı mekik ile gayet güzel şekil alınabilir hale geldi. basenlerimde yavaş yavaş gidecek inşallah.

noldu böylee canım yaa olsun vermedim diye salma kendini dediğin gibi ilacın etkisidir almamışsın yaa buna şükür de. ama bakarsın durur durur birden verirsin

Son düzenleme:
[QUOTE=Cesminazz;

Cok sukur canım
hadi gözün Aydın
ins diğer doktordan da güzel haberlerle donersin

teşekkür ederim çeşminazcım inş. canım

kızlar bu sabah spor salonunda son günümdü bitti vee 3ayda 9kilo verdim. tekrar başvuru yapmıştım sabah onay mesajı geldi bugün tekrar kaydımı yaptıracaktım ama 1sene içinde 1dönem kayıt yaptırılıomuş msj sistem hatalı olduğu için gelmiş ama tekrar geri dönücez dediler. antrenörümüz de dediki şubat tatilinden sonra gel son 1ay katıl dedi. öyle yapıcam heralde.

annemde bi yandan doğur bi çocuk hazır evdesin teksin diye tutturdu söylendi bugün çok istiyorum ama 55i göreyim ve kilomu koruyayım istiyorum. biraz zayıflığın tadını çıkarmak istiyorum.

spordan sonra arkadaşıma geçtim. kahvaltıda yakaladım kısıtlı yedim. 3cevizli lokumun dışında.

2saat yürüdüm ve 1.5 saat spor
bu haftanın 1. olurum inşallah ama önümde kaçamaklı bir pazar günü beni bekliyor.
öff çok uzattım sizde yazın böyle kızlar ayrıntılı bir şekilde.

bugünkü menüm

sabah
1bardak ılık su

kahvaltı
1 poça ve çay

ara : yeşilçay

öğle
2 yk. pirinç pilavı
4 yk. tavuk sote
2 yk. yoğurt

ara: 2 kayısı

akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği ( akşam eve gidince yapacağım )
4 yk. yoğurt

ara olarakta 1 portakal yada nar yerim ve yeşil çay.

şuana kadar 1.5 litre su içtim daha da içerim.

arkadaşlar aktivitelernz için teşekkür ediyorum gerçekten gurbuma....ama tiin maalasef pazartesnden bu yana senden haber alamıyoruz...biliyosun ki her gün menü bildirmi kuralımz vardı adigegupsse hastalığından dolayı gremyo ama senden haber yok...o yüzden konu sahibmznde onayı ile gurbumza sunagokanı dahil etmeye karar verdim senn yerne üzgünm...

maalesef arkadaşlar. bugün bi arkadaşla dışarıda biraz yürüdük. sen kg mu verdin çok belli oluyor dedi. biraz şımardım. biraz da stres az önce markete gittik ve 1 paket ......... yedim. şimdi birilerinin canı ister falan. ama şu an daha çok strese girdim. bu kez de yarım kalmasın lütfen allahım (amin)

bu gün menümde kaçamak var mecburdum ama korkmayın gurubuummm tartıya gvendğim içinde yedm meraklanmyın...67 hesabına uycam gbi pazrtesiyi iple çekiyoruummm ödemlerrr gtsiiinn...

nrhas cim çok sevndm sonuca rabbim bi de bebiş nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli kısa zamanda hamilelik haberni de verrsn bizee...

canım benim üzülme paketin içinde kaç tane varsa her biri için 20 defa ip atla bak stres felan kalmayacak :)

menü konusunda sana güveniyorum canım ben inş. pazartesiye hepimiz kilo vermiş olcaz.İnş. canım rabbim daha fazla bekletmez beni.

menü çok hoş valla akşamları sende ekmeği kestn galiba ....öğle de pilav yence ekmek almamışsan gözden kaçmıyo azmn yani süüppeerrr....

canım benim üzülme paketin içinde kaç tane varsa her biri için 20 defa ip atla bak stres felan kalmayacak :)

tşk ederim. biraz ders çalışayım da atlayacağım inş.

menü konusunda sana güveniyorum canım ben inş. pazartesiye hepimiz kilo vermiş olcaz.İnş. canım rabbim daha fazla bekletmez beni.

allah (cc) gönlüne göre versin inş.

menü çok hoş valla akşamları sende ekmeği kestn galiba ....öğle de pilav yence ekmek almamışsan gözden kaçmıyo azmn yani süüppeerrr....

ekmeği keseli baya oldu canım çikolatayı kestim abur cuburu kestim baya etki ediyor çikolatayı yesem de artık sabah ve öğlen yemeye dikkat ediyorum akşamları yemiyorum şimdi daha çok dikkat ediyorum grubum için inş. biz birinci olucaz

amin canım cümlemizin gönlüne göre versin Allahım. iyi dersler canım bu sene bende gircem kpssye ama daha çalışmaya başladım Allah zihin açıklığı versin kelebeğim :)
3

ders çalışan herkese inş.

b grubu için 2 yıda bir yapılacak diye duydum bir bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…