Kuzum o saatte esim peynir zeytin kahvaltilik istedicesmnazım eğer bişy yemedn yattıysan kocaman bi bravo sana datlum benm...azimle devam pazartesi galip gelirsk kaçamak gnü yaparız bak hadi....
Eki Görüntüle 902221 klasik kahvaltımızı yaptıııkkk...
Oyyy oy oy missss afiyet olsundomatesler hormonlu sanmyın...yazdan yeşilken alıp sarıyosunuz ve karanlık soğuk bi yere koyuyosnz şimdi de yaz domatesi tadında yiyosnuzz....
Cok sukur canımkızlar Allahıma şükürler olsun sonuçlarım temiz çıktı çok mutluyum bebek içinde başka bir bölüm önerdi adetimin 2. günü o bölüme gideceğim kısmetse akıntım vardı artık yokmuş kasık ağrılarımın nedeni de bağırsaklarımla ilgili olabilirmiş normalmiş öyle dedi doktor hanım :)
GÜLERCİM bayıldım bayıldım bu haline hafif göbek ve basenler var onlara yönelik spor yapsan en kısa zamanda onlarda gider canım maşallah. Kaynananla olan meselende inş. herşey gönlünce olur canım zor bir durum çünkü hayırlısı olsun.
Canım daha 3 gun var sakın salma kendinikızlar üzgünüm ama bu hafta benden ümit yok sanırım.sabah 500 gr fazla çıktım. adet olayım diye bi ilaç kullandım. bitince 2-3 gün içinde adet olacaktım, biteli 4. gün ama gelen giden yok. kasım ayında da aynı ilacı kullanmıştım ve çoook az olmuştu. 2 aydır içimde birikti pislikler.dua edin de pazartesiye kadar adet olayım da bu şişkinlikten kurtulayım. kafayı yemek üzereyim
Sanki az olmus bu menü yaw
kızlar Allahıma şükürler olsun sonuçlarım temiz çıktı çok mutluyum bebek içinde başka bir bölüm önerdi adetimin 2. günü o bölüme gideceğim kısmetse akıntım vardı artık yokmuş kasık ağrılarımın nedeni de bağırsaklarımla ilgili olabilirmiş normalmiş öyle dedi doktor hanım :)
GÜLERCİM bayıldım bayıldım bu haline hafif göbek ve basenler var onlara yönelik spor yapsan en kısa zamanda onlarda gider canım maşallah. Kaynananla olan meselende inş. herşey gönlünce olur canım zor bir durum çünkü hayırlısı olsun.
kızlar üzgünüm ama bu hafta benden ümit yok sanırım.sabah 500 gr fazla çıktım. adet olayım diye bi ilaç kullandım. bitince 2-3 gün içinde adet olacaktım, biteli 4. gün ama gelen giden yok. kasım ayında da aynı ilacı kullanmıştım ve çoook az olmuştu. 2 aydır içimde birikti pislikler.dua edin de pazartesiye kadar adet olayım da bu şişkinlikten kurtulayım. kafayı yemek üzereyim
Daha cok uğrayın yahu :)
anneme gidiyoruz arabadayim
birazdan kuzumın aşısını yaptirccaz
sabah biraz cok yedim galiba
neyse aksama dengeleyecegim ins
canım gözün aydın sevindim içindeki şüpheni giderdin artık derin bir nefes almışsındır.
teşekkür ederim canım evet göbek sorun edilmeyecek kadar kaldı mekik ile gayet güzel şekil alınabilir hale geldi. basenlerimde yavaş yavaş gidecek inşallah.
teşekkür ederim canım inan rahatladım korkularım kayboldu şimdi daha pozitifim.
maalesef arkadaşlar. bugün bi arkadaşla dışarıda biraz yürüdük. sen kg mu verdin çok belli oluyor dedi. biraz şımardım. biraz da stres az önce markete gittik ve 1 paket ......... yedim. şimdi birilerinin canı ister falan. ama şu an daha çok strese girdim. bu kez de yarım kalmasın lütfen allahım (amin)
bu gün menümde kaçamak var mecburdum ama korkmayın gurubuummm tartıya gvendğim içinde yedm meraklanmyın...67 hesabına uycam gbi pazrtesiyi iple çekiyoruummm ödemlerrr gtsiiinn...
nrhas cim çok sevndm sonuca rabbim bi de bebiş nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli kısa zamanda hamilelik haberni de verrsn bizee...
menü çok hoş valla akşamları sende ekmeği kestn galiba ....öğle de pilav yence ekmek almamışsan gözden kaçmıyo azmn yani süüppeerrr....bugünkü menüm
sabah
1bardak ılık su
kahvaltı
1 poça ve çay
ara : yeşilçay
öğle
2 yk. pirinç pilavı
4 yk. tavuk sote
2 yk. yoğurt
ara: 2 kayısı
akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği ( akşam eve gidince yapacağım )
4 yk. yoğurt
ara olarakta 1 portakal yada nar yerim ve yeşil çay.
şuana kadar 1.5 litre su içtim daha da içerim.
canım benim üzülme paketin içinde kaç tane varsa her biri için 20 defa ip atla bak stres felan kalmayacak :)
menü konusunda sana güveniyorum canım ben inş. pazartesiye hepimiz kilo vermiş olcaz.İnş. canım rabbim daha fazla bekletmez beni.
menü çok hoş valla akşamları sende ekmeği kestn galiba ....öğle de pilav yence ekmek almamışsan gözden kaçmıyo azmn yani süüppeerrr....
tşk ederim. biraz ders çalışayım da atlayacağım inş.
allah (cc) gönlüne göre versin inş.
3amin canım cümlemizin gönlüne göre versin Allahım. iyi dersler canım bu sene bende gircem kpssye ama daha çalışmaya başladım Allah zihin açıklığı versin kelebeğim :)
3
ders çalışan herkese inş.
b grubu için 2 yıda bir yapılacak diye duydum bir bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?