Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

eweeettt biz harikayız kızlarr...şimdi istersenz kendmze kaçamak hakkı verelim...ben şahsen dün az bi kaçamak yaptım ama...farkettm ki eve abur cubur koymamaışm hiç ycek bişy bulamadım yaa...bu gün dışarı çıkarsam kaçamak poşeti yapcam kendme üşenmezsem bu gn yaptım yaptım yapamazsam hakkım btcek yarna ertelmicem dyete devam haftaya 66 olmayı çok istiyorum yaa..68 direncini kırdım ama devam etmesi lazım yoksa hızla çıkarım gbi geliyo salmamlıyım kendimi ...hadi ama siz de eski amnzle burda olun ....bedenler küçülsün yaza ..jillan 2 günüm bu gün heryerm hamlamş sabah yermden kalkamadım ama pes etmek yok 30 gün devam etcem inşallah...hadi uyann sizde millet verdiklerni geri almamak için plan yapmalısınız yapmlıyız hep beraber...

Tebrikler 1. oldunuzBaşkanımız ara verecekti bir değişiklik olmazsa ama yarış devam etsin...

Son düzenleme:
kimsecikler yok aysun da yok inş. bir problem yoktur kızlar ben diyetisyen ayça kayanın yazılarını araştırdım faceden takip ediyorum artık en kısa zamanda kitabınıda almayı düşünüyorum.

menü bildirimi:

sabah:1 haşlanmış yumurta,6 zeytin,1 kk beyaz pynr,1 dilim ekmek...

Ara:1 küp şekerli nescafe,1 çay kaşığı kahve kremasından...

ara:1 tane elma...

Akşam:4 kaşık ıspanak,3 kaşık makarna....1,5 lt su içtim...

kızlarrr yok burdan uzakta kalınca olmuyorrr kafam daha çok bulanıyor. mideme giden her kaçamak vicdan azabı olarak geri dönüyor. :18::18:

yarın aranızda olacam inşallah jilliana da başlıyorum yarın...

hadiiii bakalım hareketlensin sayfamızz.... boş bırakmak yok!!!

Oh ya dön tabi sensiz olmaz başkann..

yaa biri bana dur desin. hem adet olamıyorum hem de bu hafta 500 gr fazla çıkınca sinirlerim bozuldu ha bire yiyorum. nolacak benim halim. öğlen ya da akşam cozutuyorum.

verdiğim kg ları geri almak istemiyoruuuuum

yaa biri bana dur desin. hem adet olamıyorum hem de bu hafta 500 gr fazla çıkınca sinirlerim bozuldu ha bire yiyorum. nolacak benim halim. öğlen ya da akşam cozutuyorum.

verdiğim kg ları geri almak istemiyoruuuuum

Dur canım dur ...Sen benim geçen haftaki halim gibi olmuşsun 2 gün dişimi sıkıp detoks yaptım güzelde kilo verdim fakat cumartesi pazar işi cozutup kendimi yemelere vurdum ...sonuç 2 gün dişimi boşa sıkmış oldum vede 2 haftadır tartım oynamamış oldu bildirimlerde...

günaydın kızlaarrr kahvaltımı yaptım ve başka zaman olsa uyurdum ama hayırrr birazdan jilliana başlıcam inşallah.

sizler neler yapıyosunuz hepiniz azıcık salmışsınız kendinizi. geçmişi okuyamadım anlatın bakalım

bende bende ....kahvaltı canım istemedi 1 bardak süt içtim..dün öle saldım ki kendimi anlatamam güleerr...anneme gttk akşam ne bulduysam yedim 2 gndr korkudan tartılmıkyorum valla ..67.5 i gördüm ya acayip şımardım burası da gevşek olunca bıraktım kendmi yeme içmenn kollarına...jillan 3. gün bu gün..anam ne zormuş bu yaa ...aysun 2 kez yaptı maaşllah ona valla...hareketleri azaltıp yapıyorum ben dayanamıyorum ölcek gbi olyorum...bu jillan insan değil beee.....

bu aradagruplar güme gitti gbi sanki...senne enazençok '' kilo aldım sze zarar veryorum gruotan çıkıyrum '' dedi..benmde cesmnz kilo verdi ne güel ama ''güler gruptan ayrılıyorum ama szi takip etcem dedi...noldu gari bu kızlara anlamadım...

günaydın canım evet sanki öyle oldu bir kaç kişi ayrıldı sanırım Güler yeni bir düzenleme yapar Güler de tekrar gelmiş hoşgelmiş.

Bende 2 gündür fena abarttım tartıda da fazla çıktım diye bugünden itibaren tekrar motive olmam lazım .

canım benm 1.olunca şımardık toptan desene...bugnde komşuya gtcem ben ne kaçamak gnü bgn fazla abartmam inşallh...spor yapıyo musun sen nrhs...bide ayça kyayı çok beğenyorum ben ya önerlerne kulak ver sende çok ii anlatıyo tariiflerni hiç yapmadım ama beslenme tavsiyelerne uyuyorum genelde....jillanı yaptım şimdi bende..3 gün oldu 30 gün olur mu bu ya bitmeezzz....

güler senn kaynana genç miydi...hala kendi egemenliğini kurmaya çlaışan biri gbi geldi bana ...kaç yıllık evlisin pes etmedi mi bi türlü...

jillian yapcaktım ama videosunu indiremedigim gibi sanırım birde reklam virüsü bulaştı bilgisayarıma bende vazgeçtim dün biraz araştırma yaptım ip atlamakla ilgili hergün aynı saatte düzenli bi şekilde 20 30 dk yaparsan zayıflamaya baya katkısı oluyormuş öncedende yapıyordum zaten faydasını gördüm tekrar başlayacağım Ayça Kayanında tariflerini okudum ama yaparmıyım bilmiyorum dediklerine bile uysak yeter aslında çok mantıklı çünkü

​nrhs cim ayça kaya da sölemişti zaten 10 dk ip atlamak 20 dk yürüyüşe bedelmiş..jillan bitince atlıcam ben hepsini birden kaldıramam valla..

slm kızlar kahvaltı menüm

patates yumurta
yarım t.b ekmeği
iki çatal peynir
acılı ezme iki bandırım 1:

valla bi türlü jilll e başlayamadım ben yapmayınca mümkün değil veremiorum kilo birde kaçamaklar olunca kilo olarak dönüyor tatlı krizlerini aşamıyorum yaaa neler yapıyosunuz yemememk için hadi tavsiyelerde bulunun benim 58 kilo ya inmem gerek yaaaaa

kızlar ne oldu dökülmüşünüz nerdesiniz ben cumadan beri annemlerdeyim ekmek yemiyorum dikkat ediyorum hadi sizdee

jillian sıkıcı geldi bana yine yaaa. 15dk sında bıraktım. aslında hareketler basit zorlanmadım hiç çünkü spor salonunda daha nice zorlarını yaptık vücudum alışık. ama ben bağlı kalamıyorum bir şeye...

canım ben gruptan ayrılmadım ki haftaya pazartesiye kadar ara vereceğimi söyledim veee dayanamadım o güne kadar döndümmm

güler senn kaynana genç miydi...hala kendi egemenliğini kurmaya çlaışan biri gbi geldi bana ...kaç yıllık evlisin pes etmedi mi bi türlü...

ahh ahhh bitmediii dertlerim hergün çoğalıp çoğalıp geliyolar.. 5buçuk yıl olacak ama hala direniyor eşimle beni ayırmaya
kv 50 yaşında ama 40anca gösteriyo çok bakımlı, eşimle anne oğul gibi durmuyolar hiç. aynen öyle canım sülalesinde kendi egemenliğini kurdu ve sürdürmeye devam ediyor ben eşimle çok iyi anlaşıyorum ama şimdi onunla kavgalıyım diye sindiremiyor içine yine bizi ayırmak için ortaya iftiralar atıyo sinir sinir sinirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…