eweeettt biz harikayız kızlarr...şimdi istersenz kendmze kaçamak hakkı verelim...ben şahsen dün az bi kaçamak yaptım ama...farkettm ki eve abur cubur koymamaışm hiç ycek bişy bulamadım yaa...bu gün dışarı çıkarsam kaçamak poşeti yapcam kendme üşenmezsem bu gn yaptım yaptım yapamazsam hakkım btcek yarna ertelmicem dyete devam haftaya 66 olmayı çok istiyorum yaa..68 direncini kırdım ama devam etmesi lazım yoksa hızla çıkarım gbi geliyo salmamlıyım kendimi ...hadi ama siz de eski amnzle burda olun ....bedenler küçülsün yaza ..jillan 2 günüm bu gün heryerm hamlamş sabah yermden kalkamadım ama pes etmek yok 30 gün devam etcem inşallah...hadi uyann sizde millet verdiklerni geri almamak için plan yapmalısınız yapmlıyız hep beraber...
kızlarrr yok burdan uzakta kalınca olmuyorrr kafam daha çok bulanıyor. mideme giden her kaçamak vicdan azabı olarak geri dönüyor. :18::18:
yarın aranızda olacam inşallah jilliana da başlıyorum yarın...
hadiiii bakalım hareketlensin sayfamızz.... boş bırakmak yok!!!
kızlarrr yok burdan uzakta kalınca olmuyorrr kafam daha çok bulanıyor. mideme giden her kaçamak vicdan azabı olarak geri dönüyor. :18::18:
yarın aranızda olacam inşallah jilliana da başlıyorum yarın...
hadiiii bakalım hareketlensin sayfamızz.... boş bırakmak yok!!!
yaa biri bana dur desin. hem adet olamıyorum hem de bu hafta 500 gr fazla çıkınca sinirlerim bozuldu ha bire yiyorum. nolacak benim halim. öğlen ya da akşam cozutuyorum.
verdiğim kg ları geri almak istemiyoruuuuum
bende bende ....kahvaltı canım istemedi 1 bardak süt içtim..dün öle saldım ki kendimi anlatamam güleerr...anneme gttk akşam ne bulduysam yedim 2 gndr korkudan tartılmıkyorum valla ..67.5 i gördüm ya acayip şımardım burası da gevşek olunca bıraktım kendmi yeme içmenn kollarına...jillan 3. gün bu gün..anam ne zormuş bu yaa ...aysun 2 kez yaptı maaşllah ona valla...hareketleri azaltıp yapıyorum ben dayanamıyorum ölcek gbi olyorum...bu jillan insan değil beee.....günaydın kızlaarrr kahvaltımı yaptım ve başka zaman olsa uyurdum ama hayırrrbirazdan jilliana başlıcam inşallah.
sizler neler yapıyosunuz hepiniz azıcık salmışsınız kendinizi. geçmişi okuyamadım anlatın bakalım
bu aradagruplar güme gitti gbi sanki...senne enazençok '' kilo aldım sze zarar veryorum gruotan çıkıyrum '' dedi..benmde cesmnz kilo verdi ne güel ama ''güler gruptan ayrılıyorum ama szi takip etcem dedi...noldu gari bu kızlara anlamadım...
canım benm 1.olunca şımardık toptan desene...bugnde komşuya gtcem ben ne kaçamak gnü bgn fazla abartmam inşallh...spor yapıyo musun sen nrhs...bide ayça kyayı çok beğenyorum ben ya önerlerne kulak ver sende çok ii anlatıyo tariiflerni hiç yapmadım ama beslenme tavsiyelerne uyuyorum genelde....jillanı yaptım şimdi bende..3 gün oldu 30 gün olur mu bu ya bitmeezzz....günaydın canım evet sanki öyle oldu bir kaç kişi ayrıldı sanırım Güler yeni bir düzenleme yapar Güler de tekrar gelmiş hoşgelmiş.
Bende 2 gündür fena abarttım tartıda da fazla çıktım diye bugünden itibaren tekrar motive olmam lazım .
canım benm 1.olunca şımardık toptan desene...bugnde komşuya gtcem ben ne kaçamak gnü bgn fazla abartmam inşallh...spor yapıyo musun sen nrhs...bide ayça kyayı çok beğenyorum ben ya önerlerne kulak ver sende çok ii anlatıyo tariiflerni hiç yapmadım ama beslenme tavsiyelerne uyuyorum genelde....jillanı yaptım şimdi bende..3 gün oldu 30 gün olur mu bu ya bitmeezzz....
bende bende ....kahvaltı canım istemedi 1 bardak süt içtim..dün öle saldım ki kendimi anlatamam güleerr...anneme gttk akşam ne bulduysam yedim 2 gndr korkudan tartılmıkyorum valla ..67.5 i gördüm ya acayip şımardım burası da gevşek olunca bıraktım kendmi yeme içmenn kollarına...jillan 3. gün bu gün..anam ne zormuş bu yaa ...aysun 2 kez yaptı maaşllah ona valla...hareketleri azaltıp yapıyorum ben dayanamıyorum ölcek gbi olyorum...bu jillan insan değil beee.....
bu aradagruplar güme gitti gbi sanki...senne enazençok '' kilo aldım sze zarar veryorum gruotan çıkıyrum '' dedi..benmde cesmnz kilo verdi ne güel ama ''güler gruptan ayrılıyorum ama szi takip etcem dedi...noldu gari bu kızlara anlamadım...
güler senn kaynana genç miydi...hala kendi egemenliğini kurmaya çlaışan biri gbi geldi bana ...kaç yıllık evlisin pes etmedi mi bi türlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?