kalori cetvelimi akşam paylaşıcam
1de öğle yemeğimi yedim birazdan yürüyüşe çıkıcam 1saat yürür gelirim
sonra belki uyuyabilirim. akşama toğga çorbası ve börek yapıcam
kendime ne yaparım bilemedim:26: yürüyüş sonrası manavdan sebze bakarım kendime
hadi kızlar canlanın planlarınızı yazın napıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz
ben sabah kahvaltımı ölçtüm biçtim yine gr usulü
ama sıkıldım ölçmekten sanırım. artık göz kararı koyucam
selm arkadaşlar...ben 27 yaşında 1.60 boyunda veee 71.6 kiloda tombiş iki çocuk annesi bi bayanım ...inşallah ramazn bayramında olduğu gbi 67.2 lere hatta daha düşük kilolara inerm burda...hedef şimdilik ulaşılabilir olsun diye 68....
Kızlar yeniden merhaba
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Yarın görüşmek üzere
BAŞLANGIÇ KİLOMUZ
elifeyza-------------71.6
aysun-------------68.8
guler100-----------68
ceydaboz-----------67
tiin-----------------67
babasininkelebee--62.1
Kızlar neredesiniz ben 1gibi kahvaltı mi yaptımşimdi şekersiz türk kahve mi içiyorum
ayyy kahve dedinde benimde canım çekti
gideyim bi koşu sade damla sakızlı yapayım geleyim sonra anlatırım günümü
bende yeşil çayımı demledim hadi anlat bekliyorum
canım bende uykuya doyamıyorum yaaa. uyku kilo aldırmasa bütün gün yataktan çıkmam uyurum valla
sabah 9da kahvaltı yaptım (salatalık ve peynir yedim) yarım saat sonra uyudum. 11de 1kase yoğurt yedim çarşıya gittim baya bi dolandım yürüyüş yerine geçmiştir umarımaç aç dolandım ortalıklarda eve 4te geldim 2tabak arpa çorbası yedim
şimdide türk kahvemi yudumlamaktayımsende yeşil çayını iç afiyet olsun. ben hala sallama içiyorum çayı ya da demlemeye üşendiğim için. bugün bitki çayları için demlemelik süzgeçli güzel kupa gördüm. sallamalarım bitsin öyle alırım.
6 ve 8 de meyve yicem o kadar bugünüm. gayet iyiydim
2013-09-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] İncir (yaş) 125 GRAM 100
[2] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[3] Kızarmış Ekmek 35 GRAM 82
[4] Tüysüz Şeftali (nektarin) 150 GRAM 74
[5] Kuru Kayısı 0.25 100 gr 65
[6] Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 1 ADET 72
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Badem 12 gr (adet) 68
[9] Margarin 4 GRAM 29
[10] Kızarmış Ekmek 30 GRAM 70
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[13] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[14] Yufka 85 GRAM 129
[15] Beyaz peynir (Edirne) 45 GRAM 135
[16] Civil Peynir 10 GRAM 14
[17] Sütaş Tam Yağlı Hellim Peyniri 30 GRAM 96
Toplam : 1186kalori
2lt su bitti ve 3 kupa yeşil çay içildi
1200 kalori desek, su ve yesil cay da super olmus. masallah ikinize de guler de azyemis.
ya aysun, yarin baslayalim yuruyuse yeter artik. ben sabah 7 de kalkicam ins. esime uzun zamandir ilk kez kahvalti hazirlicaam ise giderkenp
kızlar ancak geldim yine ikizlerim olunca böle işte.ben bugün doymadan kalktım sofralardan özetleyecek olursak 2 buçuk litre duyuda içtim ama :) akşam çayın yannda irmik helvası yedimm fındkda yedim fındık için değil ama helva için çok pişmanımm
karatay ı dinledim ooo neler sölüyo o şeker ,ekmek için ybugünden itibaren bırakıyorum onları kararlıyım bu konuda akşama durmu yazarım kararlılığım bakalım etkili mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?