Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

günaydın bugün bir elma 5 fındık la başladım güne kahvatıdada peynir yumurta ve salalık yiyerek öğlen yemeğine kadar sonlandrdım yememi

kepek ya da tam buğday ekmek yemiyor musun canım?
güne enerjiyle başlamışsın. geç kahvaltı yapmayın metabolizmanız geç çalışır
çok karışıyor gibi oluyorum ama gaz anca böyle veriliyor

BUGÜNÜM

sabah kahvaltım 09:00---------1dilim tam buğday ekmek, 2dilim yağlı peynir, 3zeytin, 1domates, 1salatalık
ara------------11:00---------1kupa yeşilçay, 3adet hurma
öğle-----------14:00----------1tabak arpa çorbası
ara------------16:00----------1elma
akşam---------18:00-17:00----1tabak etli türlü, 1kase yoğurt
ara------------20:30----------1mandalina, 1kupa yeşilçay

toplam 3litre su, 2kupa yeşilçay

kepek ya da tam buğday ekmek yemiyor musun canım?
güne enerjiyle başlamışsın. geç kahvaltı yapmayın metabolizmanız geç çalışır
çok karışıyor gibi oluyorum ama gaz anca böyle veriliyor

ya amacmız zaten gaz vermek değilmi karışcaksın tabi.geç başlamadım yazma fırsatını ancak o zaman buldum :) 9 gibi falandı yani.:) ekmek yemedim bugün hiç evde olmadığı için buğday ekmeği.yarn inş bakalım

yürüyüş yapıyor musun? hepimizde bi yürüyüş eksik o da olsa süper olacak

kızlar ancak girebildim eşim evde olunca geç kalkıyoruz ve maalesef çooook geç kahvaltı oluyo öyle olunca öğlenle bir oluyo ve çokk yiyorum kahvaltıda değişik şeyler olsun diye uğraşıyorum valla ama hep bana zararı dokunuyo

2013-09-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
KAHVALTI VE ÖĞLE 132::2:

[1] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
[2] Kızarmış Ekmek 30 GRAM 70
[3] Civil Peynir 20 GRAM 29
[4] Yeşil Zeytin 1 adet 7
[5] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[6] Patates Kızartması (orta) 1 ADET 280
[7] yumurta 1.5 adet 120
[8] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[9] Domates 80 GRAM 14

Toplam : 591 kal
dün yürüyüşte yapmadım kızıyorum kendime boş boş oturuyorum hep kızlar azıcık gaz verinde yürüyeyim artık bugünbi başlasam gerisi gelecek
babasınınkelebe sende yürüyüş bandımı vardı hadi bacım kaldıralım totoşları
gülercim (!)valla çok haklısın o yufkadan gözleme yapmasam çok iyi olacaktı ama yavaş yavaş bırakacağım inanıyorum kendimezira daha geçen hafta kahvaltıda 1 sepet ekmek yemiş insanım ve zorla 1 _2 dilime düşürdüm :26:
sen çok iyi gidiyorsun valla ama dediğin gibi hamur işi olayını yiyeceksek sabahtan olsun benim gibi gece yenen her lokma göbek olarak dönüyo kızlar bize
tiin irmik helvası dedin aklımı başımdan aldın kızama olmazzzzz olmamalı olacaksa sabahtan 2 kaşık yeter bacım dimi fazlasına gerek yok ama tabi gel görki bunu beynimize anlatmak asıl mesele :44:

benimde 13 ekim ........66kilo olsun hedef bari ama ben daha fazlası için uğraşacağım emin olun kızlar sizi geçmek istiyorummmmm

ya sen yaparsın benmde eşim evde tatil yapyo gitmiyor işe o yüzden bazı şeyleri çok kaçırıyorum ama yürüyüş yapyorum ip atlıyorum evde bol su içiyorum şekeri kesinlikle bıraktım çok fazla zararı var ekmek dersen günde bir dilimden fazlası olmasın yeme başnı iki yana salla yemicem de :) bak yaş ilerledikçe vermek zorlaşor şimdi vermezsen eşn beğenmicek seni sana sölemede beğenmicek sölim sana zayıflar gözüne daha hoş gelcek seni seviyor ama bizde göbek kilo olunca itici olmaya başlıcaz onların gözünde.biraz ağırmı oldu

yokkk yokk iyi oldu zaten kilo alma bundan başka ekmek vermem sana diyo ben kalkayımda en iyisi yürüyüşümü yapayım önce bi yeşil çay keyfi azıcıkta oğlumla ilgileneyim sonra ben 1 saat yürüdüm diye karşınıza gelmek istiyorum

hadi burda o yazıyı görmek istiyoruz yürüdüm demeni.hem çok ii gelio yürüyüş inanki

eğer böyle yemeye devam edrsek 13 ekime kadar vermeyip alıcaz biraz azimli olmak lazım.80 kilolarda bi arkadaşım vardı dukan diyeti yapmış ama diorki bu zamana kadar hiç kilo verememiştim dior dukan diyetiyle 65 kioya indi bir ayda 6 kilo veriyodu seni geçecem dedi ve gect

ya ben sabit listelere uyamıyorum maalesef onu ye bunu yeme yapamıyorum herşeyden kalori hesabı yaparak yemek daha mantıklı geliyor.2 sene önce 85 kilo ile başlayıp koşu bandını da hergün 1 saat kullanarak kalori hesabıyla 12 kilo vermiştim 1.buçuk ayda...
geçen mart ayında yine burda kızlarla beraber kalori sayarak ve yürüyüş sayesinde 75 kilodan 65e düştüm 2 ayda falan ...ama herşeyden yedim börek pasta cips çikolata ama gramları ölçerek hem keyifli oluyo hemde hiç bişeyden vazgeçmemiş oluyorum

ooo sen harikasın ya bak şimdi bu sölediklerinle ben gaza geldim kalori hesabını nasıl yapıyosun nerden öğreniosun neyin kaç kalori olduğunu

ooo sen harikasın ya bak şimdi bu sölediklerinle ben gaza geldim kalori hesabını nasıl yapıyosun nerden öğreniosun neyin kaç kalori olduğunu

canım şimdi ben öncelikle küçük mutfak tartısı aldım 20tl falan..sonra kalori sepeti diye bi site var ordan yediğim herşeyin gramını yazıyorum kaloriler çıkıyo..bi üye ol oraya yavaş yavaş çözersin zaten..istersen başka sitelerde var ama ben senelerdir en çok orayı beğendim nedense

kızlar müjde müjdeben geldim hemde tam 1 saat yürüyerekçook mutluyum çookk
şimdi akşam yemeğimi hazırlıyorum

Ayçiçek Yağı 1 YEMEK KAŞIĞI 84
Sarımsak 2 DİŞ 9
Havuç 250 gr 105
Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 1 ADET 72

irmik helvası ben de yapacaktım ama eşimin şam tatlısı istediği geldi aklıma ve şam tatlısı yaptım. yemeyi düşünüyordum ama yemeyeceğim burda yazılanları okuyunca....
o karıyı bugün ben de dinledim ama çok zor söylediklerini yapmak. ekmeksiz ve şekersiz..........

benim kocam vardiyalı çalışıyor. 3 günde bir sabah gider, bundan sonra hazırlayacağım inş. var cnm, çok şükür bugün ben de başladım, devamı gelir inş.

cnm ben sizden bi hafta önce başladım ya, o zaman 63.8 dim. ilk hafta fazla verilir onu da geçen hafta verdim. ama dediğin gibi biz onu 13 ekime 59 yapalım.

maşallahın var ya.....

ben de sana gaz verecektim. sen kim yürümek kim bak ben bugün 45 dak yürüdüm diye. yarın ben de 1 saat yürüyeceğim inş.

sabah
salatalık, domates
haşlanmış yumurta
avuç içi kadar beyaz ekmek

ara
muz

öğle
2 tane içli köfte
1 tabak sebzeli makarna (acı ketçap ve biraz mayonezle)
salata (domates, salatalık, beyaz soğan, maydanoz)

ara
1 çay bardağı yarım yağlı süt içine 1 çay kaşığı türk kahvesi

akşam
önce şam tatlısının tadına baktım
avuç içi kadar ekmekle birlikte patlıcan yoğurtlaması (patlıcanı kızarttım kağıt havluyla yağını iyice aldım)

ara
yeşil çay

birazdan 2 bardak çay içicem az şekerli

daha sonra birşey yemem inş.

bugün 45 dk yürüdüm koşu bandında
30 dk kemer çalıştırdım, bi 30 dk daha çalıştırıcam birazdan

2013-09-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] maden suyu (250ml) 1 büyük bardak 0
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] doğadan beşibiryerde çay 2.5 100 ml 0
[4] Kuru Kayısı 0.25 100 gr 65
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Ayçiçek Yağı 1 YEMEK KAŞIĞI 84
[7] Sarımsak 2 DİŞ 9
[8] Havuç 250 gr 105
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[10] Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 1 ADET 72
[11] yesil cay 3 adet 0
[12] Tüysüz Şeftali (nektarin) 150 GRAM 74
[13] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
[14] Kızarmış Ekmek 30 GRAM 70
[15] Civil Peynir 20 GRAM 29
[16] Yeşil Zeytin 1 adet 7
[17] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[18] Patates Kızartması (orta) 1 ADET 280
[19] yumurta 1.5 adet 120
[20] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[21] Domates 80 GRAM 14
Toplam : 1196 kal.
-350 kalori 1 saatlik yürüyüş ve 2 .5 lt su içildi
patates kızartması hariç :44: iyi gibiyim

ayyy şimdi girme vaktim oldu anca ama girince çok sevindim şenlenmiş sayfamız ne güzel
ben bugün süper ötesiydim. cuma gününe kadar 2kg verip 1.olucam sanırım burda açıklıyorum var mı benim 1.liğimi kapacak

çok haklısın canım kocalarımız bütün gün dışarda görüyolar zayıfları çıtı pıtıları, birde eve gelince bizi görüyolar oramız buramız pörtlemiş bir an önce çıtır kız olmak gerek

aysun sen geçen aylar bi tutturmuştun yürüyüştü jilliandı süperdin valla hadi kuzum durma hopla zıpla koş yürü işte böyle

cnm ben sizden bi hafta önce başladım ya, o zaman 63.8 dim. ilk hafta fazla verilir onu da geçen hafta verdim. ama dediğin gibi biz onu 13 ekime 59 yapalım.

maşallahın var ya.....

pardon canım unuttum ilk sayfada yazmıştın olsun elinden geleni yap yine
evet haklısın bugün maşallahım vardı

cayi 1 bardak ictim. aksam yemeginde 5 tane sus biberi tursusu yemistim midem yandi. az sonra duzelir mi diye umit ederek limonlu soda icicem
bu arada gun icinde 2 lt su ictim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…