Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

tsk ederim cnm. malesef kendinden limonlu. sadeyi icemiyorum. esim tuzla, limonla yapiyor guzel oluyor ama o da tuzlu iste
hangisi daha az zararlidir aceba

tsk ederim cnm. malesef kendinden limonlu. sadeyi icemiyorum. esim tuzla, limonla yapiyor guzel oluyor ama o da tuzlu iste
hangisi daha az zararlidir aceba

canım kendinden meyveli olanın inan hiç bi faydası yok şeker basmışlar içine çokta zararlıymış
ben diyet öncesi bol bol tükettim sevdiğim için
tuzda gece gece olmaz ki en iyisi elma varsa 1elma ye hazımsızlığa iyi gelir

kızlar bir önerim var yarın herkes erken kalksın ve yürüyüş yapsın 1 saat ve sonrasındada dans varmsısınız hoplayp zıplamaya

kızlar bir önerim var yarın herkes erken kalksın ve yürüyüş yapsın 1 saat ve sonrasındada dans varmsısınız hoplayp zıplamaya

canım süpper olabilir ama yarın temizliğe girişicem halı yıkıcam ertesi gün camlar perdeler

ama aysun ve babasininkelebee seninle yarışabilir:27
:

size iyi geceler bugünlük bu kadar
başarıcağız kaptık bu işi inanmakla başlar her şey:79::79:

canım süper fikir ama bu hafta için imkansız benim açımdan çünkü eşim evde sabahtan öğleden sonra 3te gidiyo işe ama haftaya yapalım kısmetse böyle bi plan:44:
ama 4 günde de 2 kilo verilmezki bacım bu bize haksızlık değil mi
anlaşılan yarın çok iyi gitmem gerekecek yoksa geçemeyeceğim seni :44::44:

selamm kızlar ben geldimmmmm 21 yaşındayım maaaalesef ki 80 kilo 172 boyundayım çalışıyorum hemde gececi bir gün çalışıyorum bi gün evdeyim gece yalnızlıktan canım çok cips cekirdek vs çekiyo dayanamayıp yiyorum ama artık dur demeli baharda sözüm nişanım olacak inş ideal kiloma yani 60 kiloya inmöek istiyorum kızlar :-(
Daha önce bir çok diyet diyetisyen denemem oldu ama maalesefki bi türlü sonuna kadar götüremedim işi hep
yarım kaldı:-( son ümidim siizsizniz kızlar yaza kadar bahara kadar ideal kiloma inmek istiyorum işimm çoook zorr bunu farkındayım ama
sizlerin desteğine ihtiyacım var neler yapabilirim örnek bigün verseniz bana nasıl olur?cevaplarınızı bekliyorum kızlarr şimdilik iyi geceler :26:LÜTFEN BANA YARDIM EDİN

2 sene öncesine kadar 55 kiloydum kansızlık demir eksikliğinden dolayı hastanede yattım sonra iştahım arttı ilaçlar haplar derken şiştim iyicene moralim çok bozuk kızlar yaşım 21 olmasına rağmen biçok dr kilo ver diyo astımım var nefes daarlığı yapıyo göğüs hastalıkları kilo ver diyo topuğum ağırıyo ortopedi kilo ver diyo dahiliye kilo ver diyo ama yol gösteren yok motive eden yok:-(şimdiden böyle giderse ilerde vay halime lütfen yardım edin kızlar bana ....

Son düzenleme:
ama 4 günde de 2 kilo verilmezki bacım bu bize haksızlık değil mi
anlaşılan yarın çok iyi gitmem gerekecek yoksa geçemeyeceğim seni :44::44:

ara gaz veriyorum kuzum yürüyüş yapsam garanti 2giderdi ama bakalım yarın görücez kim ak kim kara
uyandığın gibi gir yaz bekletme çatlarım meraktan

hoşgeldin canım.. inanıyorum bizimle verirsin. allahtan boyun uzunmuş 65ideal kilon olmalı ama 60a inmek için elinden geleni yap. bize katıl fırsat bulduğun her an gir gazımıza gel.
bende 2yıl kadar oluyor 2kere diyetisyene gittim en fazla 2hafta uyabildim. ama bu şekilde burda daha güzel kilo veriliyor
zaten beynine yerleştirdikten sonra cips hikaye gelecek göreceksin. annem kek yapmış kremalı mutfakta duruyor tadına bile bakmadım baksam kendimi kötü hissedicem sonra. beynine şu komutu ver YİCEMDE NOLCAK SANKİ !!!
hem nişanına kadar kilo ver ki herkesler görünce şaşırsn imrenerek baksın

Son düzenleme:

biz sadece destek olabiliriz, is sende
bitiyor. bizim bi listemiz yok. ne yapiyorsak ondan az yiyoruz. yesil cay ve suyu arttiriyoruz, yuruyis yapmaya calisiyoruz.
allah yardimcimiz olsun

bu hafta kesin kilo vermişimdir hasta oldum hiç birşey yemedim doğru düzgün... yarın kilomu yazıcam

hoş geldin aramızakendini yarışa hazırla hadi bakalım artık takılmadan gitsin kilolar canım ...eskiyi geride bırakalım ki zamanında 85kiloyu görmüş biri olarak söylüyorum ;önce beyninde bitir işi ve takıl arkamıza ,paylaşımda bulun bakalım yanlışlar nerede...gerçi sen farketmişşin kendini gece yenen herşey ve özellikle cips kola tarzı şeyler bizi böyle yapıyo çünkü biz sınırımızı bilmiyoruz çoğu zaman:44::44:boyun gayet uzun bence ve 65te bile iyi görünürsün ben 169 boyunda 65kiloda çoook fit duruyorum mesela sen taş gibi olursun emin ol...öncelikli hedefin 70 olsun ama zaten en kısa 1buçuk ayda verebilirsin o kiloyu daha fazla zorlamanın alemi yok sağlıkla gitsin kilolar:26:bide spor şart ben yürüyüş sayesinde verdim diyebilirim ..daha sonra evde yapılabilecek sporlarla daha sıkı bi vucüdum oldum ..
hadi bakalımmm yarın tartı günümüz sabahtan aç karınla tartılıp kesin bildirimini yapmakla işe başla tabi bu gece atıştırmalık yemesen inan süper olur 100gr eksik çıksak bizim karımıza

ara gaz veriyorum kuzum yürüyüş yapsam garanti 2giderdi ama bakalım yarın görücez kim ak kim kara
uyandığın gibi gir yaz bekletme çatlarım meraktan

valla ben pek ümitli değilim bebeğim nedense :44::44:iki sabahtır gram oynamıyor yerinden tartıyarın bana sürpriz hazırlarmı ki dersin ne sevinirim 800gr bile gitsesabah dediğin 12de uyanıyorum senin için uygun mu üff neyse haftaya daha düzenli olacak eşim sabah vardiyasına dönecek şükür
bakalım kimler ne kadar verecek bende heyecan yaptım şimdi bak beni geçecekler çoook diye hissediyorum nedense :18::18:

[KAHVALTI VE ÖĞLE 13:00

Ekmek (beyaz) 5 GRAM 13
Yeşil Zeytin 3 adet 21
siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
yumurta 1 adet 80
Sütaş Tam Yağlı Hellim Peyniri 15 GRAM 48
Tulum Peyniri 16 GRAM 41
Ayçiçek Yağı 1.5 YEMEK KAŞIĞI 126
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Taze Yeşil Biber 100 gr 13
Domates 125 GRAM 22

ARA 15:00
Elma 1 ADET 60
5i1 yerde çay
bideeeeee 45dk yürüyüş yaptım bile
hadi bakalım sıra sizde kızlar neler yaptınız
ben şimdi kalkıp bide temizlik yapayım evime bu aradada 2. sporda olmuş olacak akşama da dizim karşısında bi saat daha yürüdüm mü bana yetişir misiniz bilemedim şimdi

sabah kahvaltım 10:30
1dilim tam buğday ekmek, 2dilim peynir, 3zeytin, 1salatalık, 1domates, 1kuru incir

ara öğün
1kuru incir

öğle 15:00
1tabak türlü yemeği, 2bardak ayran

18:00
1kase domates çorbası, 1kase yoğurt

20:00 1elma

bugünki yemek listem kızlar.
ben sonbahar temizliğine başladım bugün bi kısım halıları yıkatmaya verdim bi kısmınıda annemle yıkadık baya spor olmuştur bana halıyı çekpasla çekerken çok güç sarfettim yarında camlar ve perdeler...

temizlik yaparken pek su tüketemiyorum yoksa wcden çıkamıyorum:26:
yine de 2lt su içerim geceye kadar

DİKKAT DİKKAT!! Sayfamızın balık etli hatunları

Kızlar ilk sayfada kilo bildirim tablosu yaptım ayrıntılı
bakmanızı rica ediyorum, herkes cuma günleri 15:00 a kadar kilo bildirimlerini yapmış olsun lütfen. (özel durumlar dışında tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…