DİKKAT DİKKAT!! Sayfamızın balık etli hatunları
Kızlar ilk sayfada kilo bildirim tablosu yaptım ayrıntılı
bakmanızı rica ediyorum, herkes cuma günleri 15:00 a kadar kilo bildirimlerini yapmış olsun lütfen. (özel durumlar dışında tabi)
DİKKAT DİKKAT!! Sayfamızın balık etli hatunları
Kızlar ilk sayfada kilo bildirim tablosu yaptım ayrıntılı
bakmanızı rica ediyorum, herkes cuma günleri 15:00 a kadar kilo bildirimlerini yapmış olsun lütfen. (özel durumlar dışında tabi)
evet ya çok güzel olmuş, ellerine sağlık....
bakalım kim olacak. ben hiç tartılmıyorum ama sanki bu 5 günde vermedim üstüne aldım gibi hissediyorum. umarım yanılıyorumdur
sabah
domates pişirdim kahvaltıya. biraz yufkayla yedim
az şekerli 1 bardak çay
ara
minicik birer ısırık albeni ve SNICKERS (dışardaydık)
öğle
1 dilim kek
3 bardak az şekerli çay
1 kase makarna slatası (misafirlikteydim)
akşam
salata
küçük bir dilim şam tatlısı
eşim işe gitti az önce keşke tatlısını da gönderseydim. şeytana uymaktan korkuyoruuuuuum
uyma şeytana sakınnnn
bugün benim eşimde çarşıya çıkmıştı çiğ köfte almış bi dünya dedim bu neeee ben yokken canın sıkılmasın aşkım yersin arada bitirirsin onu yürü git dedim dalga mı geçiyorsun hemen 200gr ayırdım lavaşsız yedim gerisi dolapta gelince ona yedircem
bence gayet iyi idare etmişsın misafirlikte ben olsam bütün tabağı siler süpürürdüm sanırımyarını dört gözle bekliyorum yeşil çayım elimde şerefinize içiyorum dostlarr
AKŞAM YEMEĞİ 18:00
göbek salata 0.5 orta boy 15
Şalgam Suyu 500 ML. 50
komagene etsiz çiğ köfte 2 100 gr 420
hiç lavaş yemeden bitirdim bu akşamı şükür...tıka basa doydum valla sanırım 9a kadar ara yapmam hiç...bende temizlik yaptım 1buçuk saat sürdü süpürmek, bide elle sildim yerleri iyi oldu spor eğil kalk
saat 9gibi de bi saat daha yürüdüm mü ohhh miss
ARA olarak üzüm ve şeftali ve armuttan bi meyve tabağı yaparım belki bi kaç tane de badem yerim..daha yeşil çayımı içmedimson lavoba yıkama ve toz alma işlerimi de yapayım ayaklarımı uzatıp sıcak sıcak çayımı içerim spor öncesi inş
çook enerjik hissediyorum kendimi yuppiii
evet ya çok güzel olmuş, ellerine sağlık....
bakalım kim olacak. ben hiç tartılmıyorum ama sanki bu 5 günde vermedim üstüne aldım gibi hissediyorum. umarım yanılıyorumdur
sabah
domates pişirdim kahvaltıya. biraz yufkayla yedim
az şekerli 1 bardak çay
ara
minicik birer ısırık albeni ve SNICKERS (dışardaydık)
öğle
1 dilim kek
3 bardak az şekerli çay
1 kase makarna slatası (misafirlikteydim)
akşam
salata
küçük bir dilim şam tatlısı
eşim işe gitti az önce keşke tatlısını da gönderseydim. şeytana uymaktan korkuyoruuuuuum
Kızlar yeniden merhaba
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Yarın görüşmek üzere
Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfayda yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden cuma günleri en geç 15:00 a kadar kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
ben de aranıza katılmak istiyorum!
şuanki kilom:68.5
yaşım:21
boyum:1.73
hedef kilom:59
aslında şu anki kilom değil. diyete pazar günü başladım ve pazartesi günkü kilom şu an baskülümün pili bittiğinden tartılamıyorum
salı gününden beri callenetics, yürüyüş ve basen bölgesi için aerobik yapıyorum. aynı zamanda diyet de yapıyorum sıkı şekilde.
kasım'da sözüm var inşaallah ve o güne kadar 62 kilo olsam iyi benim için.
beni de aranıza alııın lütfeeeen
süper bir başlıkmış bu. Ben de katılmak istiyorum, ama tam kilomu bilmiyorum nasıl olacak. En kısa sürede tartılacak bi yer bulmalıyım. Sanırım 70 kiloyum. sen oraya 70 yaz şimdilik:)
ideal kilom ise 56
Kızlar bu hafta sabitimgene başladık ben spor yapınca niye ilk zamanlar kilo veremiyorum ya...
Ceyda boz tebrikler güler sende harikasin tatlım babasınınkelebe kız 100gr bile bana göre iyidir ...
Ben biraz daha uyuyayim sinir oldum şimdi ..
kızlar tartıldım kilom 67.6 yani pazartesi gününden beri 900 gram vermişim.
diyetle birlikte spor yaptığımda kilom pek değişmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. sadece diyet yaptığımda kilo kaybım daha çok oluyor :26:
bakalım dolunay geliyor kilo verişlerimiz hızlanabilir
Kızlar bu hafta sabitimgene başladık ben spor yapınca niye ilk zamanlar kilo veremiyorum ya...
Ceyda boz tebrikler güler sende harikasin tatlım babasınınkelebe kız 100gr bile bana göre iyidir ...
Ben biraz daha uyuyayim sinir oldum şimdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?