Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

AKŞAM YEMEĞİ 18:00
göbek salata 0.5 orta boy 15
Şalgam Suyu 500 ML. 50
komagene etsiz çiğ köfte 2 100 gr 420

hiç lavaş yemeden bitirdim bu akşamı şükür...tıka basa doydum valla sanırım 9a kadar ara yapmam hiç...bende temizlik yaptım 1buçuk saat sürdü süpürmek, bide elle sildim yerleri iyi oldu spor eğil kalk
saat 9gibi de bi saat daha yürüdüm mü ohhh miss
ARA olarak üzüm ve şeftali ve armuttan bi meyve tabağı yaparım belki bi kaç tane de badem yerim..daha yeşil çayımı içmedimson lavoba yıkama ve toz alma işlerimi de yapayım ayaklarımı uzatıp sıcak sıcak çayımı içerim spor öncesi inş
çook enerjik hissediyorum kendimi yuppiii

canım bayıldım ben tablomuza yaaaa
harikasın senbakalım nazar boncuklarının sahibi kim olacak :26:ben olmak istiyorum o ayrı ama pek umudum yok 2 gün hep kahvaltı abartılı oldu.ve zaten hep geç yediğim için metabolizmam çokk yavaş çalışmıştır bu hafta...neyse ben toparlarım ve alırım bigün onları

evet ya çok güzel olmuş, ellerine sağlık....

bakalım kim olacak. ben hiç tartılmıyorum ama sanki bu 5 günde vermedim üstüne aldım gibi hissediyorum. umarım yanılıyorumdur

sabah
domates pişirdim kahvaltıya. biraz yufkayla yedim
az şekerli 1 bardak çay

ara
minicik birer ısırık albeni ve SNICKERS (dışardaydık)

öğle
1 dilim kek
3 bardak az şekerli çay
1 kase makarna slatası (misafirlikteydim)

akşam
salata
küçük bir dilim şam tatlısı

eşim işe gitti az önce keşke tatlısını da gönderseydim. şeytana uymaktan korkuyoruuuuuum

uyma şeytana sakınnnn
bugün benim eşimde çarşıya çıkmıştı çiğ köfte almış bi dünya dedim bu ne eee ben yokken canın sıkılmasın aşkım yersin arada bitirirsin onu yürü git dedim dalga mı geçiyorsun hemen 200gr ayırdım lavaşsız yedim gerisi dolapta gelince ona yedircem
bence gayet iyi idare etmişsın misafirlikte ben olsam bütün tabağı siler süpürürdüm sanırım yarını dört gözle bekliyorum yeşil çayım elimde şerefinize içiyorum dostlarr

sağolasın aysun. acıkırsam domates yemeyi düşünüyorum. inş. koşu bandımı da kullanıcaam. yarın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

en ufak kaçamağım olmadı çok şükür çünkü pazar günü yiğenimin doğumgünü gündüz 1dilim pasta yerim öğle yemeği yerine bu haftaki tek kaçamağım pasta olacak. yarını sabırsızlıkla bekliyorum. regl zamanım her yerim şiş ama umutluyum 1. olmazsa 2.yim 1kg kesin gitmiştir diye umut ediyorum 2olmazsa da

kolay gelsin ellerine sağlık pırıl pırıl olmuştur bende yarın camlardan başlıcam, şimdiden düşünüyorum ne yemek yapsam diye
öfff bu kadınların derdi ne zor yaaa hergün aynı sorun
armut şeftali ve üzüm hepsinin şekeri çok üzümden 10u geçmeyecek şekilde ye
ve yatmadan 3saat önce bütün yeme işlerini bitirmeliyiz meyveyi bile

evet iyi yemişsin misafirlikteyken 2haftada 1olabilir buy şekilde. diyetisyenler çikolata veriyor bazen aklıma düştü bak şimdi. neyse önümüz bayram. bayrama kadar 4-5kilo vermem lazım ha gayret bizee

Tüysüz Şeftali (nektarin) 150 GRAM 74
[5] Badem 12 gr (adet) 68
[6] Üzüm 100 gr 73
[7] göbek salata 0.5 orta boy 15
[8] Şalgam Suyu 500 ML. 50
[9] komagene etsiz çiğ köfte 2 100 gr 420
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Ekmek (beyaz) 5 GRAM 13
[12] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[13] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[14] yumurta 1 adet 80
[15] Sütaş Tam Yağlı Hellim Peyniri 15 GRAM 48
[16] Tulum Peyniri 16 GRAM 41
[17] Ayçiçek Yağı 1.5 YEMEK KAŞIĞI 126
[18] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[19] Taze Yeşil Biber 100 gr 13
[20] Domates 125 GRAM 22
Toplam : 1159 kal.
sabah- 45dk yürüyüş 275 kalori
öğlen temizlik 1 saat 45 kalori
akşam yürüyüş 1 saat 400kalori
3 bardak yeşil çay
1bardak 5i1
3lt su

Son düzenleme:

ben de aranıza katılmak istiyorum!
şuanki kilom:68.5
yaşım:21
boyum:1.73
hedef kilom:59

aslında şu anki kilom değil. diyete pazar günü başladım ve pazartesi günkü kilom şu an baskülümün pili bittiğinden tartılamıyorum
salı gününden beri callenetics, yürüyüş ve basen bölgesi için aerobik yapıyorum. aynı zamanda diyet de yapıyorum sıkı şekilde.
kasım'da sözüm var inşaallah ve o güne kadar 62 kilo olsam iyi benim için.
beni de aranıza alııın lütfeeeen

süper bir başlıkmış bu. Ben de katılmak istiyorum, ama tam kilomu bilmiyorum nasıl olacak. En kısa sürede tartılacak bi yer bulmalıyım. Sanırım 70 kiloyum. sen oraya 70 yaz şimdilik:)
ideal kilom ise 56

Hoşgeldiniz kızlar aramızaa

aramıza aldık gitti hayırlı olsun söylemesi bizden kilo vermesi senden

süper bir başlıkmış bu. Ben de katılmak istiyorum, ama tam kilomu bilmiyorum nasıl olacak. En kısa sürede tartılacak bi yer bulmalıyım. Sanırım 70 kiloyum. sen oraya 70 yaz şimdilik:)
ideal kilom ise 56

boy?
yaş?
diyete başladığın tarih?

kilonu öğrenmek için en yakın eczaneye gidip tartılabilirsin. senide aldık gitti
en geç pazartesi kilonu bildir cuma günleri tartılma günümüz
yarın açıklanıyor haftanın 1.si ve 2.si

Son düzenleme:
selam kızlar en geç geleniniz ben oldum galiba bugün misafirlikteydim.sabah kahvaltım güzeldi bir dlilim ekme peynr salatalık braz sucuk yumurta ama misafirlikte fasülye pilav yedim ekmek yemedim ama kavun salata doyurdum karnımı bi güzel 3 buçuk civarlarıydı yediğimde en önmlisi kestane şekeri vardı dayanamadım yedim ondan malesef cuma günü birinci olamam ama akşam yemeği yemedim yani en son 3 buçukta yediklerim oldu.yarın yürüyüş yapcam bir saat.ip atlıcam ve bol su.sonra tartılayım bakalım değişiklik varmı :) tablo çok güzel olmuş bu arada gülercim

Son düzenleme:
cumanın ilk kilo vereni ben olayım bariiii 67 kiloydum biliyosunuz 66 olmuşum yataktan kalkamıyorum buhafta spor yapamamıştım grip olmuştum gribi bi atlatayım bütün kilolarımı azimle vericem çalışmaya devammmmmm iyi gecelerrr

Son düzenleme:
68 den 67.1 olmuşum
giden 900gr
ama regl haftam ona bağlıyorum yoksa 1gr kaçamak yapmadım ve çok düzenli yedim
1.5kg garantilemiştim olsun canım sağolsun

şimdi kahvaltı yapıp biraz uyumak istiyorum öğlen işler beni bekler

Son düzenleme:
Kızlar bu hafta sabitim gene başladık ben spor yapınca niye ilk zamanlar kilo veremiyorum ya...
Ceyda boz tebrikler güler sende harikasin tatlım babasınınkelebe kız 100gr bile bana göre iyidir ...
Ben biraz daha uyuyayim sinir oldum şimdi ..

kızlar tartıldım kilom 67.6 yani pazartesi gününden beri 900 gram vermişim.
diyetle birlikte spor yaptığımda kilom pek değişmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. sadece diyet yaptığımda kilo kaybım daha çok oluyor :26:
bakalım dolunay geliyor kilo verişlerimiz hızlanabilir

bende de aynısı oluyor :26: spor yapınca veremiyorum. ama bozma moralini lütfen vericez kiloları inşaallah

lugavi bu haftanın 2.tane 1.si mi var yoksa
tebrik ediyorum ama ben spor yapsam daha çok gidiyor aysun ile sende ters etki oluyor demekki:26:

sağol tatlım evet sen veremeiyosun bi süre sonra ama sonradan sonuçlar güzel oluyor üzme sen canını
haftaya bir farklılık görebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…