Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

AKŞAM YEMEĞİ 17:30
5tane ızgara köfte
3yk. kadar Amerikan salatsı:17:
1 soğan
1ince dilim karpuz
3y.k spagetti :26:
yarım bardak karadut şerbeti
bugün hiç ara öğün yapmadım canımda istemedi bide karataya baktım biraz gerek yoksa sık sık yemeyin diyo bende öyle yapmaya karar verdim şimdilik :24:
2kupa yeşil çayımı saat 3te içmiştim:7:şimdide bi sade soda içiyorum..
sporda tamam zaten daha ne olsun dimi :46:

aynen daha ne olsun :46::46:

bugün kahvaltıda
1 yumurta haşlanmış
kırmızı biber
ve
peynir
ara öğün
ceviz 3 yada 4 tane
akşam
patlıcan yemeği ve yoğrt bir dilimde t.buğday ekmeği

günaydın arkadaşlar

sabah uyandığımda 100 defa zıpladım :)

1 bardak ılık suyumu içtim

arabada işe gelirken 1,5 kuru incir yedim

işe gelincede çeyrek ekmekten az peynirli ekmek yedim çayımı yudumluyorum şimdi :)

prof.dr. canan karatay ı izliyorum şuanda kafam çok karıştı.

Diorki kg lu insanlar yürüyüş bandında yaptığınız yürüyüş zamanla dizlerde bileklerde olumsuzluklar yaratabiliyormuş.Çünkü çok yükleniliiyormuşş.
Günün hangi saati olursa olsun 20 dk açık havada yürüyüş yapın. Çok tempoluya gerek yok kendi temponuzda yürüyün. Vücudu alıştırdıktan sonra yürüyüş süresini uzatabilirsiniz dio.

Şimdi Biz yanlış mı yapıyoruz yürüyş bandında 1 saat ve fazlası yürümekle :26:

babasının kelebeği :) günaydın
nasılsın

akşam öle yazdım ama sabah dayanamayıp tartıldım. ve sadece öğlen onları yemem akşamada hiçbişey yememem etkili olmuş kg almayı bırak 100 gr vermişim nasıl mutluyum tarifi yok
Bugün spora inemedim tamirci usta gelcek die şu saat oldu hala gelmedi güya 8:30 -9 da gelicekdi. kahvaltı olarak 90 gr nesfit yedim 1,5 yarım yağli süt ile toplam 200kalori yaptı

tarçın şeker hastalarınada iyi gelir aslında insülin direncini kontrol etmek adına yararlı olabilir.çubuk tarçın alıp deneyelim bakalım

bu hafta tamamen fırça yemelikoldum. diyet bozuldu pazartesi sabah ve bu sabah arasında 700 gr artım var ya :(

Diorki kg lu insanlar yürüyüş bandında yaptığınız yürüyüş zamanla dizlerde bileklerde olumsuzluklar yaratabiliyormuş.Çünkü çok yükleniliiyormuşş.
Günün hangi saati olursa olsun 20 dk açık havada yürüyüş yapın. Çok tempoluya gerek yok kendi temponuzda yürüyün. Vücudu alıştırdıktan sonra yürüyüş süresini uzatabilirsiniz dio.

ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ama çalışan biri olarak evimde büyük olsa alırdım bi koşu bandı işten yemek yapmaktan spora yer kalmıyo bazen saat 22:00 den sonra da kim çıkıp yürüyecek açık hava da evinde olsa yürürsün yürüş bandında diye düşünüyorüm spor şart çünkü

o kadin bana tuhaf geliyor ya.
ama mantikli sanki. cunku sert zemin ve disarda hyuruyusten farkli kosu bandinda yurumek

ben de diyet yapmadigim icin kg almis olmaktan korkuyorum aslinda

o kadin bana tuhaf geliyor ya.
ama mantikli sanki. cunku sert zemin ve disarda hyuruyusten farkli kosu bandinda yurumek

ben de diyet yapmadigim icin kg almis olmaktan korkuyorum aslinda

Tuhaf bir kadın ama dediklerinin hepsimantıklı geliyor.Mesela diorki yağ yemekten kaçmayın.Vücudun yağa da ihtiyacı var . Bazı vitamin ve minareller yağda çözünür. MArgarin yemeğin ama doğal köy tereyağını kullanın. Yakmadan kahverengi olmadan kullanın. Soğuk sızma zeytinyağı kullanın dior.

Dinledikçe mantıklı buluyorum.

Back
X