Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

sabah 1 bardak ılık su
2 dilim ekmek
yarım kk peynir 3 zeytin
domates
ara
1 kupa şekersiz kahve 8-9 kuru üzüm
birazdan eve gidince bir parça tavuk ayarlamıştım onu yağsız tava da çevir bol salata ile yerim
spor olarak da lesli ile yürüyorum . sabah geç uyanınca yapamadım artık akşam eve gidince yaparım.
herkese kolay gele cumaya az kaldı ha:53:

leslie 2mil ile başlıyayım dedim lakin canım sıkıldı 1milde bıraktım:14: bi kapı çalıyo bi tel çalıyo sıkıldım oturdum aşağıya

yeşil çay ve 1kuru incir ile ara yapıyorum
yarın spor salonuna yürüyerek gidiyorum 1saat kadar yolum var :8: bu hafta teknik anlatım olacakmış sadece
asıl haftaya başlıyorum hareketlere:8::8::52::52:

sabah 1 bardak ılık su
2 dilim ekmek
yarım kk peynir 3 zeytin
domates
ara
1 kupa şekersiz kahve 8-9 kuru üzüm
birazdan eve gidince bir parça tavuk ayarlamıştım onu yağsız tava da çevir bol salata ile yerim
spor olarak da lesli ile yürüyorum . sabah geç uyanınca yapamadım artık akşam eve gidince yaparım.
herkese kolay gele cumaya az kaldı ha:53:

kaç mil yürüyosun?

kızlar günaydınn
uyanınca 5kuru kayısı ve 1 bardak sıcak su
KAHVALTI 10:30
2 siyah 2 yeşil zeytin
27gr beyaz peynir
20gr kaşar
135gr salatalık
110gr köz kırmızı biber
1.5 yemek k. salça
21gr beyaz ekmek

ne çok yemişim yazınca farkediyo insan halbuki tabağım çok büyük değildi :26:üstünede 1 bardak süt içerim diye düşünüyorum 2 çay k. bal ile:7:
kahvaltımı sindirince tıpış tıpış yürümeye:37:

canım kaşar peyniri dışında gayet iyi gerçi kaşar peynirininde gramajı çok düşük ama yine de olmasa iyi olur onun yerine 20gr daha beyaz peynir ye:1:

elma diyetime bugün başlıyorum. sabah iyi bir kahvaltı yaptım sonra sadece yeşil çay ve yeşil elma.
sabah yaptığım kahvaltı biraz fazla iyiydi yazmaya utanıyorum :9:
bakalım bu hafta nolacak :44:

elma diyetime bugün başlıyorum. sabah iyi bir kahvaltı yaptım sonra sadece yeşil çay ve yeşil elma.
sabah yaptığım kahvaltı biraz fazla iyiydi yazmaya utanıyorum :9:
bakalım bu hafta nolacak :44:

bende denemiştim bi ara bu elma diyetini 1 gün gayet iyi gidiyorda sonraki günler kıtlıktan çıkmış gibi oluyo insan aman dikkat :20:

leslie 2mil ile başlıyayım dedim lakin canım sıkıldı 1milde bıraktım:14: bi kapı çalıyo bi tel çalıyo sıkıldım oturdum aşağıya

yeşil çay ve 1kuru incir ile ara yapıyorum
yarın spor salonuna yürüyerek gidiyorum 1saat kadar yolum var :8: bu hafta teknik anlatım olacakmış sadece
asıl haftaya başlıyorum hareketlere:8::8::52::52:

kaç mil yürüyosun?

canım kaşar peyniri dışında gayet iyi gerçi kaşar peynirininde gramajı çok düşük ama yine de olmasa iyi olur onun yerine 20gr daha beyaz peynir ye:1:

aslında çok haklısın ama nedense bugun kendime torpil geçtim kahvaltıda:34:sucuklu yumurta yememek içindi hep bunlar:27:
valla sen salona başlayınca ödüm kopuyo benim:18::18:çatır çatır vereceksin kiloları bizde böyle bakacağız arkandan :37:

kaç mil yürüyosun?

önce tibet yogası yapıyorum. daha sonra 1 mil yürüyorum. sabah işe gitmeden yapıyorum. akşama hiç halim olmuyor.

aslında çok haklısın ama nedense bugun kendime torpil geçtim kahvaltıda:34:sucuklu yumurta yememek içindi hep bunlar:27:
valla sen salona başlayınca ödüm kopuyo benim:18::18:çatır çatır vereceksin kiloları bizde böyle bakacağız arkandan :37:

ayyyy ne güzel konuştun öylee çatır çatır veririm inşallah:1: sizlerde öyle verin inşallah:52:

duştan sonra 3 kupa yeşil çayımı içitim :1:yarım havuç yedim
şimdi yemek yiycez 1 kase mercimek çorbası bol havuç ve göbek maruldan salata
,ve küçük kase arpa şehriye pilavı mantar ve kırmızı biberli..yanınada 1 bardak tamek kahvaltım içerim :7:

bideee:17: geçen gün erişte yapmıştık ya onlar anca kurudu ve bugün onları azıcık fırında kavurdum öyle saklıycam daha lezzetli oluyo..gelelim sadede :17: onlar böyle kavrulunca çıtır çıtır oluyo valla nerden baksaNIZ bi avuç yedim :27:

duştan sonra 3 kupa yeşil çayımı içitim :1:yarım havuç yedim
şimdi yemek yiycez 1 kase mercimek çorbası bol havuç ve göbek maruldan salata
,ve küçük kase arpa şehriye pilavı mantar ve kırmızı biberli..yanınada 1 bardak tamek kahvaltım içerim :7:

bideee:17: geçen gün erişte yapmıştık ya onlar anca kurudu ve bugün onları azıcık fırında kavurdum öyle saklıycam daha lezzetli oluyo..gelelim sadede :17: onlar böyle kavrulunca çıtır çıtır oluyo valla nerden baksaNIZ bi avuç yedim :27:

1bardak tamek kahvaltımda ne oluyor:47::47: hemde hazır meyve suyu hiç olmadı aysun:20:

akşam yemeğim 19.00: 1kase domates çorbası, 1bardak ayran

ara olarak yeşil elma ya da mandalina

ama çok az yiyorsun:26:bu bize haksızlık:44::44:üfff sen garanti 1 kilodan fazlasını verirsin:19:

ya aslında bana göre yemek yoktu bu akşam o yüzden sadece bunları yedim
ama eşimle anlaştık artık öyle her zaman börekti makarna pilavdı yok!
havalarda soğudu akşam yemeğimiz çorba salata ve ayran, öorba olmadığı zaman ya ıspanak, pırasa ya da kuru fasülye ve nohut

yarın öğlene kadar giremem sanırım saat 11de sporum başlıyor ve ben 10da evden çıkmam gerek

Gün içinde içemedigim sütümü içtim şimdi kızlar :-) yalnız göğüslerim kocaman oldu ya bi baktım ki regl günüm gelmiş benim :-(hemde tartı günü büyük ihtimal :-( ne güzel kilo verdim cumadan beri ama bakalım ınş + yapmaz beni öyle olunca geriliyoRum sonra nedense ..halbuki geçici bi durum ama neyse
Bari cumaya kadar tam gaz yürüyüşümu yapayım da belki bi faydası olur ;-)

Back
X