Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kahvaltım
2 yumurta
kırmızı biberli sos
öğlen
akşam valla bugün doğru dürüst bişey yemedim o yüzdende canım hep tatlı istedi elma yedim iki tane akşam saatlrrinde çorba içtim yayla
iki veya 3 dilim kek yedim :(
şimdide lahmacun resimlerine bakıyorum:1: canım sıkılıyor baktıkça ve kalori harcıyorum kızlar :1::1::1::9::9::9::56::56:

kahvaltım
2 yumurta
kırmızı biberli sos
öğlen
akşam valla bugün doğru dürüst bişey yemedim o yüzdende canım hep tatlı istedi elma yedim iki tane akşam saatlrrinde çorba içtim yayla
şimdide lahmacun resimlerine bakıyorum:1: canım sıkılıyor baktıkça ve kalori harcıyorum kızlar :1::1::1::9::9::9::56::56:

Cok hoşsun ya bakarak kalori harcıyorsun demek :1:
Benimde bugün tam istediğim gibi geçmedi sanki cok yemiş hissim var

günaydın kalorisi az hareketi bol bir gün olur inşallah

önce dün akşam ki menümü yazayım
2 servis kaşığı pırasa yemeği
ilerleyen saatlerde acıktım 2 tane cevizden hallice elma yedim.
10 dakika durmadan mekik çektim.
gelelim bu sabaha
2 bardak ılık su
yarım kk peynir
5 tane zeytin
avuçiçi kadar omlet
adam olana çok bile diyip kalktım.:1:
kahvaltıdan önce tibet yogası ve yerde karın kasları için hareketler yaptım. maalesef benim kiloların hepsi göbekte birikmiş. kalça yok bel ince kocaman bir göbek . oda anca mekikle erir diyip asıldım mekik ve karın eritme hareketlerine.
hadi herkese kolay gelsin.

günaydın kızlar

kahvaltım
2 yumurta
kırmızı biberli sos
öğlen

ayy insan hep diyetteyken aklına düşer böyle şeyler geçer resimlerin karşısına ağzının suyunu akıtır:56: aklıma düşürme tiin:1:

gelelim bu sabaha
2 bardak ılık su
yarım kk peynir
5 tane zeytin
avuçiçi kadar omlet
kahvaltıdan önce tibet yogası ve yerde karın kasları için hareketler yaptım. maalesef benim kiloların hepsi göbekte birikmiş. kalça yok bel ince kocaman bir göbek . oda anca mekikle erir diyip asıldım mekik ve karın eritme hareketlerine.

ooo süpersin sen yogalar falan:1: benimde her yerim var bi omuzlarım ve göğüslerim iyi:1: geriye kalan her yerim kilolu basen problemim çok fazla. evet mekik çok iyi geliyor yandıktan sonra devam et

Son düzenleme:

gelelim bu sabaha
2 bardak ılık su
yarım kk peynir
5 tane zeytin
avuçiçi kadar omlet

Günaydınlar :1: ne güzel bi kahvaltı o öyle ..
Aynı göbek sorunu bende de var ya daha önce verdiğim kilolarla göğüslerimi bacaklarımi ve eskiye göre göbeğimi küçülttüm ama gel gelelim biraz yeyince hemen meydanda.. Ben jillian yapmıştım acayip faydasını gördüm 30dk falan sürüyo heryer taş gibi oluyo göbek gidiyo kalça ve bacaklar taş kesiliyo resmen ve kocam hemen fark ediyordu :1: şimdi 64 kiloya düşünce tekrar ona başlayacağım kısmetse.. Tavsiye ederim mutlaka

günaydın kızlar

ayy insan hep diyetteyken aklına düşer böyle şeyler geçer resimlerin karşısına ağzının suyunu akıtır:56: aklıma düşürme tiin:1:

ooo süpersin sen yogalar falan:1: benimde her yerim var bi omuzlarım ve göğüslerim iyi:1: geriye kalan her yerim kilolu basen problemim çok fazla. evet mekik çok iyi geliyor yandıktan sonra devam et

Canım sen şu jilliani yapsan fıstık gibi olacaksın ama sanirlm sen tek başına moda giremiyorsun, istikrar sorunu var .. Valla beraber olaydık elimde sopamla beklerdim seni bitene kadar :1:
Taş gibi olurdun..ben mesela o sporu yaptım diye sanırım tatilde aldığım kiloyu kimse anlamadı kimse inanmamdi kilo aldığıma ,beni bi tek göbek rahatsız ediyor o kadar..keşke bi moda girip onu yapsan şimdi salona da gidiyorsun gelince bide onu yap kimse tanıyamaz seni

bu jillian hoplamalı zıplamalıymış yanlış bilmiyorsam. yapınca baya dikkatli olmalı ısınmadan yapan bir arkadaşım bileğini incitmişti.
ama olsun hareket olsunda ne olursa olsun.:41:

Günaydınlar :1: ne güzel bi kahvaltı o öyle ..
Aynı göbek sorunu bende de var ya daha önce verdiğim kilolarla göğüslerimi bacaklarımi ve eskiye göre göbeğimi küçülttüm ama gel gelelim biraz yeyince hemen meydanda.. Ben jillian yapmıştım acayip faydasını gördüm 30dk falan sürüyo heryer taş gibi oluyo göbek gidiyo kalça ve bacaklar taş kesiliyo resmen ve kocam hemen fark ediyordu :1: şimdi 64 kiloya düşünce tekrar ona başlayacağım kısmetse.. Tavsiye ederim mutlaka

kahvaltı ve öğle yemeklerini az yiyorum ama akşam bana ne oluyorsa içime alliyen kaçmış gibi acıkıyorum . akşamları yemeyi kontrol edebilsem kilo sorunum olmayacak ama .maalesef ben hep akşamları çok yiyorum.:50:

kahvaltı ve öğle yemeklerini az yiyorum ama akşam bana ne oluyorsa içime alliyen kaçmış gibi acıkıyorum . akşamları yemeyi kontrol edebilsem kilo sorunum olmayacak ama .maalesef ben hep akşamları çok yiyorum.:50:

Bende aynen akşam yemeden böyle oluyorum çoğu zaman tutamıyorum kendimi :-)
Jillian biraz hoplamalı zaten başlarken ısınma hareketlerl de var ben 1buçuk ay kadar yaptım hiç sorun yaşamadım şükür dikkat etmek gerek tabi biraz

Uyaninca 1bardak sıcak su 4 kuru kayısı
KAHVALTI 11:30
1salatalık
4siyah 1yeşil zeytin
K.k beyaz peynir
1.5 kaşık salça

spor salonuna tam 1saatte çiseleyen yağmurun altında elimde şemsiye ile yürüyerek gittim, bugün sadece form doldurttular.
dönüşte yağmur kuvvetlenmişti atladım dolmuşa geldim. cuma günü başlıyoruz bu hafta sonra düzene girecek inşallah
pazartesi, çarşamba, cuma günleri 1saat:52::52: kendimi çok enerjik hissediyorum:62::62:
bu sabah tartıldım 1gündür diyetteyim ya daha ama çok farketti tartıda sayılar çok mutlu oldum:16:

öğle yemeği 12:30 : 1kase tavuklu şehriye çorbası
akşam yemeğine kadar 2ara yapıcam

Canım sen şu jilliani yapsan fıstık gibi olacaksın ama sanirlm sen tek başına moda giremiyorsun, istikrar sorunu var .. Valla beraber olaydık elimde sopamla beklerdim seni bitene kadar :1:
Taş gibi olurdun..ben mesela o sporu yaptım diye sanırım tatilde aldığım kiloyu kimse anlamadı kimse inanmamdi kilo aldığıma ,beni bi tek göbek rahatsız ediyor o kadar..keşke bi moda girip onu yapsan şimdi salona da gidiyorsun gelince bide onu yap kimse tanıyamaz seni

ayy ne güzel olurdu kuzum yaa ben bitirene kadar başımda beklerdin :27: evet sen nasıl dayandın o hareketlere valla maşallah
leslie ile kolay ama onda bile sıkıldım. jillianı yapmak imkansız gibi bir şey:17:

Uyaninca 1bardak sıcak su 4 kuru kayısı
KAHVALTI 11:30
1salatalık
4siyah 1yeşil zeytin
K.k beyaz peynir
1.5 kaşık salça

güne iyi başlamışsın:46:

spor salonuna tam 1saatte çiseleyen yağmurun altında elimde şemsiye ile yürüyerek gittim, bugün sadece form doldurttular.
dönüşte yağmur kuvvetlenmişti atladım dolmuşa geldim. cuma günü başlıyoruz bu hafta sonra düzene girecek inşallah
pazartesi, çarşamba, cuma günleri 1saat:52::52: kendimi çok enerjik hissediyorum:62::62:
bu sabah tartıldım 1gündür diyetteyim ya daha ama çok farketti tartıda sayılar çok mutlu oldum:16:

öğle yemeği 12:30 : 1kase tavuklu şehriye çorbası
akşam yemeğine kadar 2ara yapıcam

ayy ne güzel olurdu kuzum yaa ben bitirene kadar başımda beklerdin :27: evet sen nasıl dayandın o hareketlere valla maşallah
leslie ile kolay ama onda bile sıkıldım. jillianı yapmak imkansız gibi bir şey:17:

güne iyi başlamışsın:46:
Hoşgelmissiniz efendim :1:
Bugün gayet iyi başladım evet hatta 65dk yürüyüşüm bitti bile bide 25mekik çektim tek seferde :1: zamanla yükselir herhalde

bugünkü menüm
öğle
tavuk köftesi 2 tane
1 domates
2 minik elma
akşama
bol salata ve 2 tavuk köftesi çok acıkırsam elma yerim.

Mide spazmi geçirmek üzereyim :-( niye bu kadar yediysem :-( bugün gitti benim diyet çöpe ya o kadar da spor yapıyorum ama şu boğazıma bi sahip çıkamıyorum :@

sabah: yağsız menemen + 1 dilim ekmek
devamında gün boyu sadece 2 yeşil elma.
zaten elma diyetine başlayacaktım ama bu aralar sıkıntılıyım biraz ve ben canım sıkkınken yemek yemek gelmez içimden belki tartıda göreceğim rakamlar cuma günü moral olur :14:

1 saat yürüdüm. şimdi callanetics yapıcam. sıkıntıdan ev temizliyorum evde olduğum zaman sürekli kendime meşgale arıyorum. neyse en azından duygusal iniş çıkışlar yemek yememe sebep olmuyor. iyi yanından bakmak lazım. :26:

Mide spazmi geçirmek üzereyim :-( niye bu kadar yediysem :-( bugün gitti benim diyet çöpe ya o kadar da spor yapıyorum ama şu boğazıma bi sahip çıkamıyorum :@

onca mekik çektin yürüdün noldu sonra ? :26: olsun önemli olan yarın hemen toparlanmam hepimizde oluyor nefs işte:17: moral bozukluğu bile kilo verimine engel bence.

sabah: yağsız menemen + 1 dilim ekmek
devamında gün boyu sadece 2 yeşil elma.
zaten elma diyetine başlayacaktım ama bu aralar sıkıntılıyım biraz ve ben canım sıkkınken yemek yemek gelmez içimden belki tartıda göreceğim rakamlar cuma günü moral olur :14:

1 saat yürüdüm. şimdi callanetics yapıcam. sıkıntıdan ev temizliyorum evde olduğum zaman sürekli kendime meşgale arıyorum. neyse en azından duygusal iniş çıkışlar yemek yememe sebep olmuyor. iyi yanından bakmak lazım. :26:

aramızda en iyi giden sen misin acep :1: dikkat et diyeti çok sıkı tutunca ertesi gün insanın gözü herşeyi istiyor batırıyor diyeti

Bugünüm--

8bardak su (2lt olamadı ne yazıkki)

08:30--- 1di ekmek, 1di peynir, 3zeytin, 1tatlı k. bal
12:30--- 1 kase tavuklu şehriye çorbası
13:30--- 1kuru incir, 1bardak yeşilçay
18:00--- 1pors. ızgara tavuk, 1kase domates çorbası, 1bardak ayran, yarım tabak marul salata
21:15--- 1elma

kahvaltım peynir
bir dilim ekmek
kırmızı biberli sos
1 ceviz
akşam
yemekten önce 2 armut
bir tane muz (pazara gittimde bugün )
közlenmiş patlıcan yemeği yaptım bir porsiyon ondan yedim
cacık bir porsiyonda
2 veya 3 dilim kavun
kaçamak olarak :( 4 tane hosbes gofret

herkese günaydın
sabah
1 bardak ılık su
5 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek

kahvaltım bu kadar .akşam kendime tavuk sote yaptım bugün onu yerim artık. kendime özel yemek yapmayınca acıkıp ne varsa yiyorum.bundan sonra akşam yarım saat bile olsa kendime zaman ayıracağım.:32:

aramızda en iyi giden sen misin acep :1: dikkat et diyeti çok sıkı tutunca ertesi gün insanın gözü herşeyi istiyor batırıyor diyeti

valla gözüm dönerse sabaha saklıyorum sabah yiyorum kahvaltıda nefsimi doyurmuş oluyorum :1:

Back
X