Sabah ve öğlen arası süren 4.,5 saat iyi olmuş öğlen ve akşam süresi kısa olmuş canım benim açıkmayasın
Pişman oldum gerçekten millet aç mı kalıyor pamuk mu yiyor anlamadım kıyafetçilerde hep sıfır beden insanlar sinirim bozuldu birde eşim geldiği günden bu yana Yok kilo alamazsın Yok göğüslerin büyük Yok dikkat etmiyorsun sağlığına tamam iyiliğim için söylüyor ama işte hem iş hem saçlarımın dökülmesi beni çok yıprattıbugün çarşıya çıkarken saç bandı taktım çünkü hem aralandı hemde beyazlarım birde.çn çoğaldı dün doktorda dedi saçlarına zaman tanı boya kimyasal sürme diye ama malesef günümüzde dış görünüş çok önemli arkadaşın 4 yaşındaki çocuğu Bile saçların çok beyazlaşmış diye söyleniyor aylar sonra ilk kez foto çekildim arkadaşım watsapdan eşime attı foto pazarda paraları bitiriyoruz diye canı sağolsun yeterki gülsün demiş anlamıyorum bu erkekleri tamam birşey demezde işte kiloya sağlık için taktıda niye güzel konuşmuyor
Hepsi yüksek canım şeker yüksek vitaminler düşük istersen hastanede yatırayım düzene girer dedi ben kabul etmedim onun yerine ilaçları aldım işte doktorda şok oldu sen çok iyi gidiyordun benim diğer hastalarıma örnek oluyordun neyin var bu böyle olmaz dedi moralim sıfır zoraki gülüyorum insanlara olaylara konuşmak Bile istemiyorum kimseyle
Hepsi yüksek canım şeker yüksek vitaminler düşük istersen hastanede yatırayım düzene girer dedi ben kabul etmedim onun yerine ilaçları aldım işte doktorda şok oldu sen çok iyi gidiyordun benim diğer hastalarıma örnek oluyordun neyin var bu böyle olmaz dedi moralim sıfır zoraki gülüyorum insanlara olaylara konuşmak Bile istemiyorum kimseyle
Canım şekerden dolayı vitamin depoları boşalıyormuş normal yani iğne olucam şükür dvit seviyem yükselmiş 50 kadar çıkmış şimdi Demir ve b12 seviyemi yükseltmem lazım onlarda iğne ile olucakVakit kaybetmeden bir duzen olustur kendine canim vitaminler neden eksik iyi gelen yiyecekleri arastir diger seyler zaten spor ve diyetle düzeliyor sende
İyi geceler canımİyi geceler
Canım açıkmadan yeme benceAcikirim diye dusunuyordum ama iyi gitti saat 10 kadar sonra biraz midem kazininca pul biberli yogurt yedim aclik falan kalmadı
Evet takmamak lazım zaten bende market şampuanı kullanmıyorum artık eczaneden remolente ve Vichy alıyorum dönüşümlü kullanıyorum Zaten doktorda kına yap istersen dedi bende onada güvenmiyorum kimbilir içine ne giriyor dedim belli bir süre böyle idare etmeyi düşünüyorumEsinle konus iyiliğim soyledigini biliyorum ama bana ters etki ediyor elestirilerin moralimi bozuyor de
Saclarini cok taktikca daha cok dökülüyor bence canim benim saclarimda cok asiri dokuluyordu ust orta kisim artik uzaktan brlli olacak sekilde açılmıştı eyup sabri tuncerin sampuanini kullanmaya basladim ondan mi yoksa biraz daha rahatım önceye nispeten ondan mi bilmiyorum ama dökülme de o acikliklar da azaldi
Boya olarakda kina rengini seviyorsan kullanabilirsin sana yakisirda bence aklinda bulunsun canim
İnşallah bugünden itibaren yeni bir düzen oluştururumVakit kaybetmeden bir duzen olustur kendine canim vitaminler neden eksik iyi gelen yiyecekleri arastir diger seyler zaten spor ve diyetle düzeliyor sende
Canım şekerden dolayı vitamin depoları boşalıyormuş normal yani iğne olucam şükür dvit seviyem yükselmiş 50 kadar çıkmış şimdi Demir ve b12 seviyemi yükseltmem lazım onlarda iğne ile olucak
GunaydinGünaydın canım sabah olmuş
Canım açıkmadan yeme bence
Bugünden itibaren Karataya sıkı sıkıya sadık kalıyorum
Sağol canımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?