Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Eve geldim birazdan eşimle avmde bulaşacağız bakalım bu sefer ne diyecek

Sabah ve öğlen arası süren 4.,5 saat iyi olmuş öğlen ve akşam süresi kısa olmuş canım benim açıkmayasın

Acikirim diye dusunuyordum ama iyi gitti saat 10 kadar sonra biraz midem kazininca pul biberli yogurt yedim aclik falan kalmadı

Esinle konus iyiliğim soyledigini biliyorum ama bana ters etki ediyor elestirilerin moralimi bozuyor de
Saclarini cok taktikca daha cok dökülüyor bence canim benim saclarimda cok asiri dokuluyordu ust orta kisim artik uzaktan brlli olacak sekilde açılmıştı eyup sabri tuncerin sampuanini kullanmaya basladim ondan mi yoksa biraz daha rahatım önceye nispeten ondan mi bilmiyorum ama dökülme de o acikliklar da azaldi
Boya olarakda kina rengini seviyorsan kullanabilirsin sana yakisirda bence aklinda bulunsun canim

Yoruldun yiprandin canim benin kolay bir surec atlatmadin kendine biraz zaman ver olumlu dusunmeye odaklan tekrar ayni sevkle baslayacagina yurekten inanıyorum

Vakit kaybetmeden bir duzen olustur kendine canim vitaminler neden eksik iyi gelen yiyecekleri arastir diger seyler zaten spor ve diyetle düzeliyor sende

Vakit kaybetmeden bir duzen olustur kendine canim vitaminler neden eksik iyi gelen yiyecekleri arastir diger seyler zaten spor ve diyetle düzeliyor sende
Canım şekerden dolayı vitamin depoları boşalıyormuş normal yani iğne olucam şükür dvit seviyem yükselmiş 50 kadar çıkmış şimdi Demir ve b12 seviyemi yükseltmem lazım onlarda iğne ile olucak

Evet takmamak lazım zaten bende market şampuanı kullanmıyorum artık eczaneden remolente ve Vichy alıyorum dönüşümlü kullanıyorum Zaten doktorda kına yap istersen dedi bende onada güvenmiyorum kimbilir içine ne giriyor dedim belli bir süre böyle idare etmeyi düşünüyorum

Dünkü menüm :kahvaltıda pazarda yaptık otlu gözleme ,öğlen arkadaşımda kısır yedik bol yeşillik malzemeli yanında turşu akşam ise ciğer şiş ,soğan söğüş ve maden suyu ,sade Türk kahvesi Bol karbonlu birgündü

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…