- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
Esiniz is yerinde memnun degil bu sebeple tayin istiyor belliki bende cok konusan bir insan degilim problemlerimi kendi basima halletmeye calisirim ayrica 3 saat yaa nedemek her gun yollara 3 saat harcamak iyi bile dayanmis hangimiz her verdigimiz sozu tutabiliriz sartlar degisebilir istemeden sozlerimizi bozabilir bence esinize anlayis gosterin
Ama tabii sizde haklisiniz anne babaya ne kadar yakinsan o kadar huzurlusun bende isterim annemle altli ustlu oturmak :)
Esinizin kendini ikinci planda hissetmesinin bir nedeni olmali siz oyle dusunmeseenizde o bunu neden hissediyor acaba
Kardes konusunda da halisiniz evli evine koylu koyune insan gercekten rahat edemez ama esiniz kardeslerine hayir diyemez tabiki benim kardesim istemez ama istese para vericem tabi ablasiyim oda abi abi yani kardeslerini silemez iyide olsa kotude olsa kardes candir
Bu arada 1400 e havuzlu site supermis hakkaten
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en guzeli cocugunuzu uyutun esinizle acikca her turlu sıkıntınızı ve endisenizi paylasin
hayır işle alakalı sıkıntısını baska zamanlarda dıle getırıyordu ama tayın meselesınde hıc gundeme getırmıyor.. o yzuden bunu onemsemıyorum..
yol durumuna gelınce
eşim denetçi mühendis, haftanın 3 gunu, bazen hergun denetımde oluyor. gec gıdıyor erken gelıyr. bazen kurum aracı gelıp alıyor. denetımlere kurum aracı ıle cıkıyorlar.
böyle yani durum
para verme durumu da ıhtıyac degıl kı mesela arıyor 18 yasında fırlama kardesı, ben motor alacagım kartını bana ver dıyor. yok motor eldıvenı alacagım para ver. kıyafetım yok kartına cekelım alıserıse gıdelım. bu durumda gecınemedıgını soyleyen adam her seye tamam der mı= benım altınlarım cocugumun dogumunda takılan ceyrekler gıtmek zorunda mıydı bu borcları kapatmaya?
kardesını atmasın benımde var kardesısm ama hayır demeyı bılmelı ınsan. bugun işim var su gun gel dıyebılmelı en azından...