- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
- Konu Sahibi elizanelizan
çile çekmiyor işte öyle ..
eşim denetçi mühendis, haftanın 3 gunu, bazen hergun denetımde oluyor. gec gıdıyor erken gelıyr. bazen kurum aracı gelıp alıyor. denetımlere kurum aracı ıle cıkıyorlar.
böyle yani durum
ailem munis insanlar. aynı sehırde yasamaktan vazgecırecek bır muamelelerı sozlerı olmamıstır asla...
eşim denetçi mühendis, haftanın 3 gunu, bazen hergun denetımde oluyor. gec gıdıyor erken gelıyr. bazen kurum aracı gelıp alıyor. denetımlere kurum aracı ıle cıkıyorlar.
böyle yani durum. baska semtte ev bakıyordu , döndü yıne kararından
canım yok ben seni anladım, bir çok maddede de seni haklı buluyorum zaten.
Ama eşinin ısrarla tüm önerilere kendini kapatması bana ailene karşı olumsuz hissi olduğunu hissettirdi.
Bu nedenle mutsuz olduğunu düşündüm ve bu mutsuz hayatı çekmek zorunda mı diye soruyorum.
Yanlış anlama seni eleştirmiyorum.
İkinizin de birbirinize tam anlatmadığınız gerekçeleriniz var gibi hissediyorum ve karşılıklı açık bir şekilde konuşmadığınız sürece alınacak bir karar ya seni ya onu mutsuz edecek. Ve ikiniz de bu mutsuzluğu çekmek zorunda değilsiniz.
Ama ortak karar alabilirseniz, karar istemediğiniz bile olsa bu karardan mutlu çıkabilirsiniz, ailemizin kararı budur diyip içinize sindirebilirsiniz.