Peşimi bırak elti

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
bir elti sorunu da benden olsun .
Arkadaşlar ben daha evlenmeden önce eltimin kocası vefat ediyor ve bu eltiyi kocasının kardeşine yani eşime yapmaya çalışıyorlar . Böyle şeyler var mı diye şok olurdum küçükken duyduğumda , varmış .
Neyse eşim kabul etmiyor ama annesi babası tüm akrabalar hemfikir.
Ya eşimin kabul etmediği kısmı da tam bilmiyorum çünkü hiç ayrıntılı soruşturmadım bu meseleyi ama kabul etseydi evlenirdi zaten değil mi :63:
Şimdi sorunumuza gelelim, ben bu olayı hiç bilmiyordum , sonra düğünümde gözünü benden hiç ama hiç ayırmayan kötü kötü bakan biri vardı , hatta arkadaşlarım da fark etti . Bende kız gelinliğe falan özeniyor herhalde demiştim , fakat sonradan tanıştık ki bu kız eltiymiş, bi de ekleme yapayım kız çok güzel yaa :(
Neyse bu kız sonradan tekrar evlendi , güzel bir yuvası var . Aile irtibatımız da var. Fakat ben kızı kabullenemiyorum :( yani geçmişte yaşananları sindiremiyorum . Eşimle hiç konuşmadım çünkü aklına böyle bir meseleyi düşürmek istemem :( kız hamile ! Bi de takip ettiğimdenmidir nedir kızın hareketleri hep gözüme batıyor . Eşime karşı olan hareketleri . Napıcam ben ya

Malesef öyle iğrenç adetler var ben bu insanları anlamiyorum yengesiyle kaçtı diyince haberlerde olay yaratiorlar ama yenge siyle evlendirince sıkıntı yok nasıl isse kadın evlenmiş dediğin gibi istese evlenirdi neden kiskaniyosunki bide dünya guzelide olsa insan abisinin karısına o gözle bakmaz ya bunu bence hiç aklına bile getirme yani sacmalik

Neden o kadını takip ediyorsun anlamış değilim. Bu takıntı neden?

Ayrıca eşin zaten onu isteseydi onunla evlenirdi. Sen, güzel diyorsun ya e kocan da güzelliğini görmüştür. Ama şu var ki esin, kardeşinin karısına bakmayacak kadar namuslu ve asıl bir insan. Ama sen bir türlü idrak edememissin.

Evlenmiş barklanmis kadin, kocana karşı ne hareketleri var ki sana batıyor? Onu yazmamışsin.

Konu basligini degistir bence.

Eski eltime kafayi taktim..yaz mesela

Kadin evlenmis gitmis hamile

Sen ise kocamda gozu var diyorsun
Bence gereksiz kiskaniyorsun kocani.

Kadini rahat birak

eltinin bir suçu yokki kadın birşey yapmamış yoksa ben mi anlamadım.
takıntı yapmışsın

eltinin bir suçu yokki kadın birşey yapmamış yoksa ben mi anlamadım.
takıntı yapmışsın
Ya evet takıntı yaptım çünkü çok güzel kız , eskiden böyle bir şey konuşulmuş olmasını sindiremiyorum . Bi de olayınn ayrıntılarını bilsem belki kabullenirdim. Sorsam deşmiş olcam :(

Artık o senin eltin olmuyo ayrıca kız evlenmiş gitmiş takip etme olsun bitsin

Artık o senin eltin olmuyo ayrıca kız evlenmiş gitmiş takip etme olsun bitsin
Ya bu arkadaşın eşi ondan uzakta çalışıyor gemi kaptanı .
Kızda kv ile çok samimi , ve mesela ilk evlendiğimde ben onu tanımıyordum ve bana hep tepkiliydi ben onun elti olduğunu da bilmiyordum .
Şimdi de sanki eşime yakın davranıyor. Mesela gidip hep eşimin yanına oturıtpr

Neden görüşüyorsunuz? İrtibatı kesin bi yakınlığınız yok ki sonuçta

Bence siz kompleks yapmissiniz cünkü esinizin ailesi o kizi begenmis. Onun esinizle evlenmek istediginden eminmisiniz? Ben aslinda kadina acidim. Esin ölüyor. Aileside kacirmiyalim diye evlenmesi icin hem ona hem esinize cullanmistir. Yazik. Kompleksi birakin empati yapin biraz

Back
X