Peşimi bırak elti

Bi kişi de benim açımdan baktı olaya yahu , çok teşekkür ederim . Ben o ortama girmesem de takip etmek zorunda hissediyorum kendimi , bu huzursuzluğu sevmedim . Atıyorum elim gidecek ben evde kalsam daha çok sıkıntı yaparım
Ben seni haklı buluyor da cnm, bu kızın eşinin ailesi ile akrabalığı mı var. Benim en merak ettiğim konu akrabalığı var mı?
Görüşme zamanla her duygu yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakıyor.
Daha rahat olursum bu konuda zamanla ama hiç görüşme. Görüşürsen olmaz

Ben seni haklı buluyor da cnm, bu kızın eşinin ailesi ile akrabalığı mı var. Benim en merak ettiğim konu akrabalığı var mı?
Görüşme zamanla her duygu yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakıyor.
Daha rahat olursum bu konuda zamanla ama hiç görüşme. Görüşürsen olmaz
Ya ben bu kızın elti olduğunu bilmiyordum zaten , uzaktan kuzenler yani dedeleri kardeş. Ben kuzen ve ikinci evliliği olarak biliyordum . Sonra görümcem ile küçük kaynım benim yanımda ağızlarından kaçırmış gibi oldu , ben hem elti olduğumuzu bende şu meşhur adetlerinden dolayı evlilik noktasında gelinip bi şekilde olmadığını öğrendim . Eşim kestirip attı bende olgun bir insan gibi davranıp üzerine gitmedim araştırmadım içimde kaldı :( ektim olduğunu ve o meseleyi öğrenince yavaş yavaş taşlar yerine oturdu mesela düğünümde kötü baktığını ve buna kafamın takıldığını hatırladım falan

Gorusmemeye calisin.
Kiz kv lerin evindeyken gitmemeye calisin
Bahane bul surekli.

Ne bileyim araya mesafe koy madem rahatsizsin
Normalde samimiydik , fakat ben bu meseleyi yeni öğrendim . Şuan düşündükçe kızda açık yakalıyorum . Sanırım şimdiden sonra zaten mesafe koyacağım

Size bir hikaye anlatayim icinde oldugum babam rahmetli oldugunda annem 25 yasindaydi ve 3 kiz cocuguyla kalmisti Annemin oyle bir derdi olmamasina ragmen cevre amcamla evlenecegi dedikodusu cikariyor tabiki oyle birsey olmuyir ama amcamin kit akilli esi ayni koylu oldugumuzdan bu hikayeyi biliyor tabiki annrm hayat derdine dusmusken o fesatligiyla pisligiyle buyuk kavga cikardi tam 9 yil amcamla konusmadim annemlerde 5 yil falan hala konusmazdim ama dedemin son istegiydi diye konustum sonra ne mi oldu Allahin adaleti var insanlara dutmrduk yere iftira atip huzursuz ettugi icin yaptigi hersey elinde patliyor emin olun eltinizde size bayilmiyordur ozaman 7 yasinda olan ben simdi 33 yasindayim hepimizin gayet iyi hayati var tek dunya siz degilsibiz
Çok üzüldüm annenizin yaşadıklarına , gerçekten zor bir durum . Maşallah dimdik durup 3 tane evlat yetiştirmiş

Ohooo..bu olayın üstünden çok sular akmış.Siz burda kendinizi yerken o hanım kendi hayatıyla meşgul.Ayrıca affedici olun, belki o zamandaki psikolojisiyle istemiştir,belki ben eşimi kaybettim başkaları mutlu oluyor diye bencilce düşünerek sizi kıskanmıştır,bakışlarıyla rahatsızlık vermek istemiştir vs vs..Ee bundan size ne, bu durum o kadınla ilgiliydi boşverin artık. Eşinle mutlu musun?Kadın size musallat oluyor mu? O halde yeni bir hobi bulun kendinize.Geçmişte böyle bi olay oldu ama herkes yoluna gitmiş diye düşünün, umarım mutludur o hanım da, böylelikle başkalarının mutluluğunda gözü kalmaz diyin sevgi gönderin sevgi..
Söyledikleriniz çok mantıklı geldi ya , çok teşekkür ederim . Duygularımı vasata çektiniz :KK200:

Ya ben bu kızın elti olduğunu bilmiyordum zaten , uzaktan kuzenler yani dedeleri kardeş. Ben kuzen ve ikinci evliliği olarak biliyordum . Sonra görümcem ile küçük kaynım benim yanımda ağızlarından kaçırmış gibi oldu , ben hem elti olduğumuzu bende şu meşhur adetlerinden dolayı evlilik noktasında gelinip bi şekilde olmadığını öğrendim . Eşim kestirip attı bende olgun bir insan gibi davranıp üzerine gitmedim araştırmadım içimde kaldı :KK43: ektim olduğunu ve o meseleyi öğrenince yavaş yavaş taşlar yerine oturdu mesela düğünümde kötü baktığını ve buna kafamın takıldığını hatırladım falan
Haklisin bu olay kimin basina gelse sen gibi olur.
Bak işte akrabalik varya bu kiz hic hayatinizdan cikmaz.
Ya adam ölmüş, kayni almamis, gitmis evlenmis hala görüşmek ne ya.
Sen icini ferah tut esin istememis zaten.
İstese evlenirdi.
Ama devamli hayatinizda olmasi sinir bozucu.
Sende tepkini koy.
Neden altta kaliyorsun.
Onu gorunce ayni dugunundeki gibi kotu kotu bak.
Rahatsiz et onu.
Laf carpit.
Gormemek icin elinden geleni de yap.
Ay benim basima gelse bende sen gibi olurum.

bir elti sorunu da benden olsun .
Arkadaşlar ben daha evlenmeden önce eltimin kocası vefat ediyor ve bu eltiyi kocasının kardeşine yani eşime yapmaya çalışıyorlar . Böyle şeyler var mı diye şok olurdum küçükken duyduğumda , varmış .
Neyse eşim kabul etmiyor ama annesi babası tüm akrabalar hemfikir.
Ya eşimin kabul etmediği kısmı da tam bilmiyorum çünkü hiç ayrıntılı soruşturmadım bu meseleyi ama kabul etseydi evlenirdi zaten değil mi :63:
Şimdi sorunumuza gelelim, ben bu olayı hiç bilmiyordum , sonra düğünümde gözünü benden hiç ama hiç ayırmayan kötü kötü bakan biri vardı , hatta arkadaşlarım da fark etti . Bende kız gelinliğe falan özeniyor herhalde demiştim , fakat sonradan tanıştık ki bu kız eltiymiş, bi de ekleme yapayım kız çok güzel yaa :KK43:
Neyse bu kız sonradan tekrar evlendi , güzel bir yuvası var . Aile irtibatımız da var. Fakat ben kızı kabullenemiyorum :KK43: yani geçmişte yaşananları sindiremiyorum . Eşimle hiç konuşmadım çünkü aklına böyle bir meseleyi düşürmek istemem :KK43: kız hamile ! Bi de takip ettiğimdenmidir nedir kızın hareketleri hep gözüme batıyor . Eşime karşı olan hareketleri . Napıcam ben ya
Kadini rahat birakin.

Benim anlamadığım düğünümde kötü köt0 bakan biri vardı diyorsunuz düğünden önceki zamanda nasıl tanışmadınız da düğünde anladınız elti olduğunu? ayrıca kim söyledi bunu size yani evlenecek insana onu yengesiyle evlendirmek istediler diye kim söyler ki.neyse ki.kadın evlenmiş yoksa sizden kocasında gözü olan kadın damgası yiyecekmiş..Kim ister ki kaynıyla evlenmeyi Allah aşkına evlenmiş barklanmış hala takip ediyorsunuz kıskanıyorsunuz kadının size dokunduğ ettiği yok asıl elti vakası sizsiniz

Geçen gün mesela eşimin elini almış karnına koyuyor eşim hemen elini çekti napıyorsun diye , o da tekmelerini gösterecektim diyor . Ama daha karnı şişmemiş bile yani tekme olma ihtimali yok
Eşi nasıl kabul ediyor ? Kendi şuanki kaynının elini koysun karnına , şuan ki kv sinin evinde fink atsın , bu ne sçamalık

Acaba eski eşini özlediği için , benim eşimi de ona benzettiği için olabilir mi ? Aklıma en masum bu geliyor . Biz yakın değiliz ama o kv ile çok yakın orda hep karşılaşıyoruz kız mesela eşime telefondan birşey gösteriyor hemen yanına oturup falan öyle

Ay sürekli birşey ekliyorsunuz önce eşimin yanına oturuyor dediniz ne var bunda drnince telinden birşeu gösteriyor yok elini karnına koyuyor falan başladınız sizin yanımızda milletin içinde ne alaka konunuzda sadece internetten takip ettiğinizi söylemiştiniz hem nasıl hep denl geliyorsunuz ki istemese evlenip hamile kalmazdı değil mi.paranoya yapmayın psikolojiniz bozulmuş kadının günahını da almayın mübarek gün

Haklisin bu olay kimin basina gelse sen gibi olur.
Bak işte akrabalik varya bu kiz hic hayatinizdan cikmaz.
Ya adam ölmüş, kayni almamis, gitmis evlenmis hala görüşmek ne ya.
Sen icini ferah tut esin istememis zaten.
İstese evlenirdi.
Ama devamli hayatinizda olmasi sinir bozucu.
Sende tepkini koy.
Neden altta kaliyorsun.
Onu gorunce ayni dugunundeki gibi kotu kotu bak.
Rahatsiz et onu.
Laf carpit.
Gormemek icin elinden geleni de yap.
Ay benim basima gelse bende sen gibi olurum.
Kocasi oldubdiye daha gorusmesinmi ne kadar iciniz kotu laf carpit nedir ya

Elti nin sizin kayninizla olan evliliğinden olan çocuk mu var hala neden görüşüyorsujuz düğüne bile geliyor yani bana çok saçma geldi

Anca ailece karşılıklı çok sevilmesi lazım görüşmek için nedense ben öyle düşünüyorum

Yani bazen eşler yüzünden katlanılır ya ailelere

Görüşme istemediğini belli edersen aile veya eşin inatlasabilir

Eltininde vakti zamanında kaynıyla evlenmeye meraklı olduğunu sanmıyorum. Paronaya yapan sizsiniz bence...

Bi kişi de benim açımdan baktı olaya yahu , çok teşekkür ederim . Ben o ortama girmesem de takip etmek zorunda hissediyorum kendimi , bu huzursuzluğu sevmedim . Atıyorum elim gidecek ben evde kalsam daha çok sıkıntı yaparım

Canım merhaba. Ikinizin de yaşadığı hiç kolay şeyler değil gerçekten. Rahatsız olmakta haklısın ama konunun ilk mesajını editle istersen. Eşinin elini karnına koymasını eşine olan ilgisini de ekle ki insanlar tam olarak neden rahatsız olduğunu ve boş kuruntu yapmadığını anlasınlar.

Bir de eski eltinin eşi kayın meselesini bilmiyor mu acaba. Bilse asla gondermezdi sanırım. Burada bir suçlu varsa o da kayinvalide benim düşünceme göre. Aynı ortamda olmanıza mani olmalı ayarlamaliydi diye düşünüyorum . Hoş değil çünkü.
O kadının adına empati yapınca onun da yaşadıkları zor Allah yardımcısı olsun yeni bi yuvası olması cok guzel. Esini seviyor mu severek mi evlendi acaba?

Bir de eşine bunları sormakla bence desmis olmazsin . Sorduğun üslup önemli sadece. Yüzyüze bakıyorsunuz o kadınla, konuşmamaniz hata. Belki de hiç kuruntuya gerek kalmaz. Sulaledeki fitne fesat sacmaktan baska hiçbir ise yaramayan cahil kesimin dedikodusudur belki.

Duygularımı yazıyorum , bu meseleyi öğrendiğimden beri kimseyle konuşmadım , mi yerde fitne çıkarmadım . Ama birileri bana açıklama yapmak zorunda :KK43:

Kesinlikle birileri size açıklama yapmak zorunda evet. Burada sizi suçlayanların başına gelse aynı şeyleri soyleyebilirler miydi acaba...

Back
X