peşimi bırakmıyor...

bu adam size arabanın içindenmi laf atıyo. yanınızda cep telefonunun ses kaydını acık tutun videoya alın yada sonrada direk polise gidin ispatlayın yani. polis bu adamı cagırdıgında inkar edebilir kanıt yok şahit yok.

Bende olsam eşime söylerdim gitsin ağzını burnunu kırsın da görsün bakalım ön kesmek nasıl oluyormuş

o zaman eş kaldı allah korusun adam sapık birisi olur eşini bir şekilde bulur yada adam karısına farklı anlatır olan size olur.

tatil cuma başlıyor çocuğu başka okula verin servisle gelip gitsin yada çocuğunuz öğlenciyse sabahçı yapın değiştirin saatleri

eşiniz nasıl bir insan sakinmi kavgacımı bunu da düşünmek gerekir.

eşinin senden duyması taraftarıyım.
bence uygun bir dille anlatmayı dene.

Şöyle düşün, şimdi anlatmasan da ileride görünen o ki mecburen anlatacaksın çünkü adamın gözü dönmüş. Ve eşin sana diyecek ki, "neden en başından beri anlatmadın"

O da, sen de evlisiniz.
Haklıyken haksız duruma düşme, anlat.

dün Show haberde aksarayda eşini rahatsız eden bir adam gitmiş o rahatsız eden adamı vurmuş öldürmüş bunlarda oluyor.

zor bir durum ama yapacağın şey çocuğun okul saatleri değiştirmek geliyor aklıma

bu arada çocuk kaça gidiyor
anaokulu falansa değiştirin bence

okullar genelde tam gün artık o yüzden saatleri değiştirmek mümkün olayabilir.

konu sahibi eşini tanıyor neye nasılç tepki verir biliyor ona göre bir yol çizmeli.

Ne terbiyesiz aç adamlar var ya! Evli çocuklu kadına musallat olmak ne demek
Hiç mi ar namus kalmadı bu adamlarda.
Uygun bir dille eşinize durumu açıklayın.

Başınıza bişey gelse ve eşiniz bu şekilde öğrense daha mı iyi olur? Adam yolumu kesiyor diyorsunuz yani basit bi bakma olayı falanda değil bu. Eşinize durumu anlatın ama bana asılıyor vs gibisinden değil sadece davranışlarından rahatsız olduğunuzu belirtin. Kolay kolay eşleri karıştırma taraftarı değilim ama okurken ben korktum sonuçta laftan anlamayan bir adamı siz ikna edemezsiniz bırakın anladığı dilden eşiniz konuşsun.

okulu tam gün saatlerini değiştiremiyorum. adam özellikle çocuğunu kendi getiriyo okula. sonra da eve kadar beni takip edip telefon numarasını atıyor. 4 aydır bırakmadı.

eşinize söylemeseniz bile anneniz olsun kv olsun birine söyleyin ya da okula yalnız gitmeyin . anneniz kardeşiniz kv birini alın yanınıza kızınıza da dikkat edin

ailem benden çok uzakta. okulu değiştirmem çare olmayacak o da çocuğunun okulunu değiştirecek.

ağzım açık kaldı ya . bence kızınızın okulunu önce değiştirin sonra oturduğunuz semti

okulu ya da evi değiştirdiğinde eşi demeyecek mi neden diye?

ne iğrenç adamlar var ya,ahlaksız!

Eşinize söyleyip polise bildirin bu kendi basiniza halledeceginiz bir mevzu değil kahramanlığa lüzum yok hele ki şimdiki Türkiye de malesef kadın başınıza üstesinden gelemezsiniz çünkü herkes art niyetli bakiyör. Konuşulacak mevzu arıyor. Ilk eşiniz sonra polis. Eşiniz sonradan duyarsa istenmeyen durumların yaşanması muhtemel sizin açınizdan.

ya dün haberlerde çıkmış kızın çalıştığı işyerinde ki adama hayır demiş diye omuriliğinden vurmuş kız felç kalmış..

küçük şehirde yaşıyorsa zaten hangi ilçeye gitse bulur.

bu adamınki bir hastalık... psikoloji de bu hastalığın bir adı da var... adam kendisine yüz vermeyen kadını sanki kendisine ilgisi varmış da naz yapıyormuş gibi algılıyormuş. onun böyle düşünmesi içinse sizin ona tek bir kelime etmeniz dahi yeterliymiş (bu bir küfür olsa bile) düşünün artık yani. tv de izledim geçenlerde sevil atasoy anlatıyordu bu durumu. eğer birgün karşınıza böyle ısrarlı bir kişi çıkarsa sakın tek kelime dahi etmeyin yürürüy gidin dedi farklı algılıyormuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…