Akıllı kadın ne yapar bu durumda?o da gitsin adamı öldürsün . Erkeğe söylenir mi böyle bir şey?
Akıllı bir kadın kendi kendine halleder .
yolumu kesiyo diyosun kimse görmüyomu seni 4 aydır bu adam bunu yapıyo. hiçmi korkmuyosun bacım. Az cesaret et sende telefonu al eline ses kaydı yap. sinirleirm bozuldu yaaçocuğum yanımdayken konuşmadı ama takip ediyordu, genelde çocuğu okula bıraktıktan sonra arabayla önümü kesiyo. konuşmak istiyo. ben de korkup uzaklaşıyorum.
Akıllı kadın ne yapar bu durumda?
Diğer yorumları okumadım ama tavsiyeleriniz nelerdir?
Polise şikayet ederim dediği halde adam korkmuyorsa akıllı kadın tek başına başka ne yapar?
Gerçekten merakımdan soruyorum. Amacım tartışmak falan değil.
bakın hanımefendi, farkında mısınız bilmiyorum ama 4 aylık bir süreçten bahsediyoruz.. ölüm acısı bile 30 günden sonra şiddetini azaltır. bu adamınki patolojik bir hal almış. mantıklı konuşmalarla, itmelerle bir yere varamazsınız..çocuğum yanımdayken konuşmadı ama takip ediyordu, genelde çocuğu okula bıraktıktan sonra arabayla önümü kesiyo. konuşmak istiyo. ben de korkup uzaklaşıyorum.
Akıllı kadından anlaşılması gereken nedir o kısmını anlayamadım.inan aklıma bir şey gelmiyor.ben kocama söylerdim.gidip adamı öldürmez ama yanımda gidip gelirdi ordan eminim.ne anneme ne başkasına söylerdim.sadece kocama söylerdim.
Akıllı kadından anlaşılması gereken nedir o kısmını anlayamadım.
Karşınızda psikopat bi herif var, evli ve evli olan üstelik kendisini istemeyen bir kadına sarkıntılık yapıp taciz ediyor ve siz akıllı kadın tek başına bu işin içinden çıksın diyebiliyosunuz.
Sizin için demedim bu şekilde yorum yapanlar için dedimben demedim başkası dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?