peşimi bırakmıyor...

zorlada önünüzü kesmiş olsa ne kadar muhatap olursanız o kadar kendinizi riske atarsınız.adamı son kez uyardığınızı ve bir daha rahatsız ederse hiç çekinmeden polisi arayacağınızı belirtin.buna rağmen bir daha aynı şey olursa hiç çekinmeden sizi rahatsız ettiği anda yanında polisi aramaktan çekinmeyin.bu birinci yol.ikinci yol ise eşinizin karakteri doğrultusunda hareket etmeniz eşiniz sakinlikle hareket edebilecek biriyse eşinize anlatın ve birlikte polise şikayet edin.bence bu kadar devam ettiriyorsa bu adam eşinize anlatmaktan çekindiğinizin rahatlığıyla hareket ediyor.

Allah belasini versin, zorla gel beni vur diyor yemin olsun!

Bazen ölende de suc oluyor derler ya, dogru gercekten!

Telefonla ses kaydi yapmak kendi iyiliginize olur, ilerde size kimse rahatsizlik veremez.

Ve söyle seyler söyleyin; "4 aydir takip ediyorusn beni, kimsin sen ne hakla bunu yapiyorsun, defalarca söyledimben evli bir kadinim diyorum birak pesimi esime söylersem seni öldürür, polise sikayet edecegim seni, birak pesimi" gibi konusmalar yapin ki, sizin o adamla kesinlikle bir alakaniz olmadiginiz bilinsin.

Hayvan ya!

Ve evet kayinvalidenizle araniz iyiyse gidin ona anlatin durumu hemen. Cocugunuzu beraber almaya gidin. Veya görümceniz varsa araniz iyiyse onla. Sakin anlatmadan gecmeyin onlara anlatin.

Benim esimin amcaoglunun karisinin basinada geldi bu. Adam apartmana kadar beni takip edip tanismak istedigini söyledi dedi. Arkamizdan geldigini biliyordum, habire cocuguna hadi oglum baban bizi evde bekliyordur diye konustum ki adam evli oldugumu duysun diye dedi, ama nafile apartmana kadar gelmis. Sonra durumu kayinvalidesine anlatmis. Birlikte gidip aldik ogluma bir kac sefer, pesimi birakti dedi.

ben olsam takip ederken telefona ses ve görüntü kaydı alır sonra polise gider orda durumu anlatıp eşimi karakola çağırtıp orda konuşurdum eşinizin ne yapacağını kestiremediğiniz için böyle söylüyorum ama benim eşim daha sakindir ve rahatça olanı bitip anlatıp bir çözüm bulabileceğimizi düşündüğüm için ben söylerdim ama sizin durumda polislerin yanında daha iyi olur gibi geldi ayrıca o adamı da ortalık yerde evire çevire üç beş kişi bir olup dövesim geldi böyle kadınların arasın da malum yerlerine vuracaksın ki böyle her vuruşta inim inim inleyecek

Canım 4 aydır neden saklıyorsun eşinden bence şimdiden şüpheli bir duruma sürüklemişsin kendini. Derhal kocana söyle hatta söyle seni farklı bir yerden izlesin. Çünkü ilk bakışta kadın yüz vermeden 4 aydır bunun gercekleşmesi abes gelir kocana da. Söyle bir an önce kendini yakmadan. İşte böyle terbiyesiz pislikler yüzünden milletin huzuru kaçıyor. Allah ımmmmm

o da gitsin adamı öldürsün . Erkeğe söylenir mi böyle bir şey?
Akıllı bir kadın kendi kendine halleder .
Akıllı kadın ne yapar bu durumda?
Diğer yorumları okumadım ama tavsiyeleriniz nelerdir?
Polise şikayet ederim dediği halde adam korkmuyorsa akıllı kadın tek başına başka ne yapar?
Gerçekten merakımdan soruyorum. Amacım tartışmak falan değil.

onu bunu bırakın da yanına biber gazı filan al ne biliyim koruma amaçlı birşeyler al. bu duruma çocuğun ne diyor. farkında mı

çocuğum yanımdayken konuşmadı ama takip ediyordu, genelde çocuğu okula bıraktıktan sonra arabayla önümü kesiyo. konuşmak istiyo. ben de korkup uzaklaşıyorum.

korkman hoşuna da gidiyor olabilir.. bence sen bundan sonra tek başına okula bırakma

çocuğum yanımdayken konuşmadı ama takip ediyordu, genelde çocuğu okula bıraktıktan sonra arabayla önümü kesiyo. konuşmak istiyo. ben de korkup uzaklaşıyorum.
yolumu kesiyo diyosun kimse görmüyomu seni 4 aydır bu adam bunu yapıyo. hiçmi korkmuyosun bacım. Az cesaret et sende telefonu al eline ses kaydı yap. sinirleirm bozuldu yaa

inan aklıma bir şey gelmiyor.ben kocama söylerdim.gidip adamı öldürmez ama yanımda gidip gelirdi ordan eminim.ne anneme ne başkasına söylerdim.sadece kocama söylerdim.

savcılığa verse ne olur tanık mı var delil mi var.

adam bugün sana musallat olduysa seni elde ettiği taktirde başka bir kadına da musallat olacaktır malum itlik kanında var..saklayarak bir yere gidemezsin polise git eşin duyarsa sıkıntı olacağını adamın seni taciz ettiğini söyle belki polis uyarısı aklını başına getirir.

yarın bi gün kızını kaçırır zorla sahip olmak için kadına.beklenir yani bunlar

bakın hanımefendi, farkında mısınız bilmiyorum ama 4 aylık bir süreçten bahsediyoruz.. ölüm acısı bile 30 günden sonra şiddetini azaltır. bu adamınki patolojik bir hal almış. mantıklı konuşmalarla, itmelerle bir yere varamazsınız..

öncelikle mutlaka ama mutlaka EŞİNİZE anlatın durumu.. sakince ve enn başından başlayarak anlatın. ve sonrasında adli kurumlara başvurup vurmama konusunu eşinizle tartışın.. bir süre çocuğunuzu eşinizle bırkaın okuluna..

bakın aksi takdirde kötü bir durum olduğunda önce sizin neden 4 ay beklediğiniz sorgulanır !!! kimseye açıklama yapamazsınız.. soğukkanlı olup bu işi daha fazla uzamadan halledin

inan aklıma bir şey gelmiyor.ben kocama söylerdim.gidip adamı öldürmez ama yanımda gidip gelirdi ordan eminim.ne anneme ne başkasına söylerdim.sadece kocama söylerdim.
Akıllı kadından anlaşılması gereken nedir o kısmını anlayamadım.
Karşınızda psikopat bi herif var, evli ve evli olan üstelik kendisini istemeyen bir kadına sarkıntılık yapıp taciz ediyor ve siz akıllı kadın tek başına bu işin içinden çıksın diyebiliyosunuz.

ben demedim başkası dedi

akıllısı aptalı ne fark edecek karşıdaki sapığın biri.

Bu adam artık durumu asmıs sapık gıbı peşinde.Yarın bigun eşinin kulagına giderse,eşine ne anlatsan sana ınanmaz.Bana nıye onceden haber vermedin diye.
Adamın karısı da erkeğe suc bulmam demiş falan ,tam sığ dusunceli geri kafalı kadın mantıgı..O tarz dusunen birinin kocasından beklenecek bir hareket yaptıkları

Yerinde olsam eşimi alırım karsıma en basından sonuna anlatırım,benden duyar hiç olmazsa.Sonrada gider polise şikayet.Belki sehir değiştirmeniz iyi olur.Yolda bu adam önunuzu kesıyosa,kusura bakmayın ama evde yalnız oldugunuz bı an evınıze de gelebilir.Dikkatli olun ve birşeylerden korkmak yerine harekete gecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…