peşimi bırakmıyor...

savcılığa dilekçe verin bence böyleleri korktuğunuzu hissettikçe ileri giderler.

eşine değilde abine babana söyle bence akıl al onlardan

Esinizi galeyana getirmeden uygun bir zaman da uygun bir dille söyleyin arada esinizle beraber çocuğu okuldan alin veya goturun esinize ya ben bu adamin bakislarindan huylaniyorum gibi sozler söyleyin asla ama asla esinizden bir baskasina bu olayi anlatmayin

Aman Allahımm yol kesmek mi gözü dönmüş sapık herifin, eşinize anlatın bir an önce polise bildirin böyle bir şey saklanılmaz, size ne onun evliliğinden... Karısının varsın haberi olsun öyle bir pislikten boşanmış olur hiç değilse, sadece sevdiğini falan söyleseydi susun uzak durun derdim ama iyice cozutmuş

Eşime söylerim , söylemeden öncede gider şikayette bulunurum diye ters yap adama

terbiyesiz herif .polise gitseniz ilişkimiz vardı onu terk ettim kabullenemiyor diyebilir.polis bir şeyi halletmiyor.dava açmadan önce ifadenizi alıyor.

Karisina da sakin soylemeyin bu sefer sapik adam karisini kandirip size kotu kadin yaftasi vurdurur bu sefer isin isinden hic cikamazsiniz

bekar olsaydım çoktan polise gidip çözerdim. ama eşim ve kızlarımın bu olaydan zarar görmelerinden korkuyorum. onlar için sustum. o kadar stres yaptım ki rahatsızlandım. hastaneye gittiğimde doktor, eşimin yanında kafana bu kadar ne taktın diye sordu. söyleyemedim. bu yüzden ağır ilaçlar kullanıyorum. sağlıklı düşünemiyorum. içimdekileri de kimseye anlatamıyorum. bir ruh hastası yüzünden ben hasta olucam.

işin içinden çıkılmayacak bi durum ne kötü ya Allahım sen bizleri koru

çocouğun kaç yaşında anaokuluna filan mı gidiyor

karısına üstü kapalı anlatmaya çalıştım ama kadın hiç erkekte suç bulmam diye cevap verince diyemedim.

Birdaha size yaklastigini görürseniz hemen caktirmadan telefonunuzun ses kaydini acin.
Telefonuda elinizde tutun. Kayit altina alin konusmalari.
Ilerde birsey olursa hemen ses kaydini ortaya cikarin.
Adam yine devam ederse, ses kaydi yaptiginizi, eger devam ederse olayi esinize ve karisina, ayrica polise haber vereceginizi söyleyin.

karısına üstü kapalı anlatmaya çalıştım ama kadın hiç erkekte suç bulmam diye cevap verince diyemedim.

erkekte suç bulmaz erkeğe ilgi göstermezler erkek evden gitsin diye bakarlar kendilerine bakmazlar paspal paspal gezerler.. sonra erkek gözü dışarda olunca erkege suç bulmam derler

Bu arkadasta benimle ayni seyi söylemis. Kesinlikle yapin bunu.

okullar genelde tam gün artık o yüzden saatleri değiştirmek mümkün olayabilir.

konu sahibi eşini tanıyor neye nasılç tepki verir biliyor ona göre bir yol çizmeli.

benim yigenim anaokuluna gidiyor saat ögle 12:30 akşam 16:30 arası böyle bir şey varsa okul saatinidegiştireblirsin diye ondan dedim

bilemedim doğrusu ne yapması gerektiğini yine de ben eşine demesi taraftarıyım ama öyle eşi celallendirmekten öte daha sakince söylemli yoksa eşte adama atlar daha kötü olabilir.

adam aksi pisligin teki belli ki daha kötü şeyler olmasın bir an önce halletmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…