- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
eşine değilde abine babana söyle bence akıl al onlardaneşimin okuldan alması mümkün değil. okul yakın ama kızım henüz küçük olduğu için ben götürüp getiriyorum. yaşadığım yer küçük bir yer başkalarına üstü kapalı anlatmak istedim ama herkes bir erkek takip ederse kadında bir şey vardır diyorlar. olayların büyümesinden korkuyorum abimde yok. ailemden çok uzaktayım.
ya dün haberlerde çıkmış kızın çalıştığı işyerinde ki adama hayır demiş diye omuriliğinden vurmuş kız felç kalmış..
bekar olsaydım çoktan polise gidip çözerdim. ama eşim ve kızlarımın bu olaydan zarar görmelerinden korkuyorum. onlar için sustum. o kadar stres yaptım ki rahatsızlandım. hastaneye gittiğimde doktor, eşimin yanında kafana bu kadar ne taktın diye sordu. söyleyemedim. bu yüzden ağır ilaçlar kullanıyorum. sağlıklı düşünemiyorum. içimdekileri de kimseye anlatamıyorum. bir ruh hastası yüzünden ben hasta olucam.
karısına üstü kapalı anlatmaya çalıştım ama kadın hiç erkekte suç bulmam diye cevap verince diyemedim.
bu adam size arabanın içindenmi laf atıyo. yanınızda cep telefonunun ses kaydını acık tutun videoya alın yada sonrada direk polise gidin ispatlayın yani. polis bu adamı cagırdıgında inkar edebilir kanıt yok şahit yok.
okullar genelde tam gün artık o yüzden saatleri değiştirmek mümkün olayabilir.
konu sahibi eşini tanıyor neye nasılç tepki verir biliyor ona göre bir yol çizmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?