dün gece eşime anlatmaya çalıştım. önce tepkisini ölçmek için üstü kapalı anlatmaya çalıştım. eşimin bu kadar sığ düşünceli olacağı aklıma gelmezdi. o da diğerleri gibi kadında vardır bir şeyler adam yüz bulmadığı kadının peşinden gitmez dedi. böyle bi cevap karşısında şaşkınlıktan söyleyemedim. eşime " benden böyle bi şey bekler misin " diye sordum. bana güvendiğini benim böyle bir şey asla yapmayacağımı söyledi. eşime tek başıma anlatamam. beni anlayacağını sanmıyorum. bugün kızım karnesini alacak. yarıyıl tatili benim için fırsat. ablama durumu anlattım. yarıyıl tatilinde yanıma gelecekler. ablamlarla durumu çözmeye çalışıcam. onlar yanımdayken eşime anlatırım. kızımın sınıf arkadaşının babası olduğu için bu olaylar çözümlenirken ben ve kızım evde olmuş, dışarda olanlardan etkinlenmez diye düşünüyorum. bilmiyorum bu olaylar yüzünden benim ruh sağlığım bozuldu. sağlıklı düşünemiyorum. ablam da böyle yapalım dedi. bu hayatta erkek ne yaparsa yapsın hep haklı, ama kadını her durumda her şartta suçlu görmelerine tahammül edemiyorum. kafaya takmaktan insanlara kendimi anlatamamaktan yoruldum. ablamları bu olaya katarak doğru mu yapıyorum.
Ailenizden birisinin yanınızda olması en doğrusu.
Ablanız canınız ciğeriniz sizin kötülüğünüzü istemez destek olur. Eşinize anlattığınızda olası tepkilerine karşı yanınızda durur. Siz artık Allah a sığının ve ablanız gelince anlatın bu dertten ancak öyle kurtulursun.
Siz kendinizden eminsiniz Rabbim de gerçekleri biliyor yardım eder inşAllah. Konu sahibi hayatta en çok korktuğum şey namusuma dil uzatılması sizin için bol bol dua edicem bu sıkıntınızdan kurtulmanız için söz veriyorum.
Allah ta böyle namuslu kadınları zor duruma sokan insanların yaptıklarını yanına bırakmasın.
çok teşekkür ederim.
Kiralık katil değilde 2-3 kişi tutup ağzını burnunu kırdırmak gerek.en iyisi kiralık katil tutmak
Arkadaşım kusura bakma ama bu adamın 4 aydır seni takip etmesine izin verdiğin için hatalısın. Utanma duygusu olsa evli barklı kadınının peşinde ne işi olur? Erkeklere hak verdikleri için insanlara kızıyorsun ama sende onlar gibi düşünüyorsun. Bu olayda kendini temize çıkarmaya çalışmanı gerektirecek bir durum yok. Sen suçlu değilsin bunu kabullen. Keşke 2. günü eşine her şeyi anlatsaydın.küçük bir yerde yaşıyorum ve bu adam çevrede herkesçe tanınan biri. kendimi temize çıkaramamaktan korkuyorum. zaten böyle bir şeye nasıl cesaret ediyo anlamış değilim. bu adamın üç çocuğu var, en büyüğü üniversiteye gidiyo. çocuklarından da mı utanmıyo. hiç mi düşünmüyo sonunda olacakları.
Arkadaşım kusura bakma ama bu adamın 4 aydır seni takip etmesine izin verdiğin için hatalısın. Utanma duygusu olsa evli barklı kadınının peşinde ne işi olur? Erkeklere hak verdikleri için insanlara kızıyorsun ama sende onlar gibi düşünüyorsun. Bu olayda kendini temize çıkarmaya çalışmanı gerektirecek bir durum yok. Sen suçlu değilsin bunu kabullen. Keşke 2. günü eşine her şeyi anlatsaydın.
Savcılığa dilekce verip şikayetçi olun. Başıma bir şey gelirse sorumlusu bu adamdır diyin.eşimin okuldan alması mümkün değil. okul yakın ama kızım henüz küçük olduğu için ben götürüp getiriyorum. yaşadığım yer küçük bir yer başkalarına üstü kapalı anlatmak istedim ama herkes bir erkek takip ederse kadında bir şey vardır diyorlar. olayların büyümesinden korkuyorum abimde yok. ailemden çok uzaktayım.
seni polise şikayet ederim de.evliyim ve 2 çocugum var. kızımın sınıf arkadaşının babası sürekli beni takip ediyor. arabayla önümü kesiyor. benimle konuşmak istediğini, benden hoşlandığını söyledi. Ben defalarca reddettim. ona asla ümit vermedim. karısı da yakın bir tanıdığım. karısına durumu anlatsam yuvası yıkılacak. eşime söylesem gider adamı öldürür. kimseye de söyleyemiyorum. herkes kadın yüz vermezse erkek dolaşmaz diyor ama ben gerçekten hiç ümit vermedim. Evli olduğumu bildiği halde hala peşimde. Ne yapmalıyım. Nasıl kurtulabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?