peşimi bırakmıyor...

Önce bir büyüğünüze söyleyin, onunla birlikte eşini engelleyecek birilerini eve çağırın.Durumu izah edin, ama zor bir durum bir an önce kurtulursunuz umarım.

Ailenizden birisinin yanınızda olması en doğrusu.

Ablanız canınız ciğeriniz sizin kötülüğünüzü istemez destek olur. Eşinize anlattığınızda olası tepkilerine karşı yanınızda durur. Siz artık Allah a sığının ve ablanız gelince anlatın bu dertten ancak öyle kurtulursun.

Siz kendinizden eminsiniz Rabbim de gerçekleri biliyor yardım eder inşAllah. Konu sahibi hayatta en çok korktuğum şey namusuma dil uzatılması sizin için bol bol dua edicem bu sıkıntınızdan kurtulmanız için söz veriyorum.

Allah ta böyle namuslu kadınları zor duruma sokan insanların yaptıklarını yanına bırakmasın.

çok teşekkür ederim.

Canim dun aksam okurken esime senin yasadigini benim basimagelmis gibi sordum. Cocugumuz olsa sinif qrkadasinin babasi pesime takilsa 4 aydir devam etse karisina soylemeye calissam ama anlamasa kadinda suc bulsa sen napardin dedim. O adami vururum demesini bekledim. Ama ilk tepkisi hayatimdakadin dovmedim el kaldirmadim ama ilk tokatini 4 aydir bana niye soylemedin diye yersin dedi.
sonra da o adami bulup derdini ogrsnir gazini alirdim dedi( esim icin gazini almak birazcik birpalamak anlamina gelir) cok ciddi tepkiler beklerken o bambaska tepki verdi. Ben zaten duramazdim soylemeden ama korkmadan konus esinle. Cunku bak ornekte goruldugu gibi korktugun sekilde tepki vermeyebiliyorlar.

çok teşekkür ederim.

Ne demek Ulu Rabbim biran önce feraha kavuştursun, çok üzüldüm gerçekten sapık ruhlu bir manyak yüzünden şu çektiğin sıkıntılara. Allah ım tez zamanda kurtulmanı, eşinle çocuklarınla yuvanda huzurla mutlulukla tüm bu çektiğin sıkıntıları unutmanı nasip etsin.

Esinin katil olabilecek yapida oldugunu nasil bu kadar kolay yaziyorsun?
Ben bu sebeple gidip adam oldurebilecek bir kocayla yanyana yatmaya korkardim.
Gidip dover desen neyse de ceker vurur falan.

küçük bir yerde yaşıyorum ve bu adam çevrede herkesçe tanınan biri. kendimi temize çıkaramamaktan korkuyorum. zaten böyle bir şeye nasıl cesaret ediyo anlamış değilim. bu adamın üç çocuğu var, en büyüğü üniversiteye gidiyo. çocuklarından da mı utanmıyo. hiç mi düşünmüyo sonunda olacakları.

Arkadaşım kusura bakma ama bu adamın 4 aydır seni takip etmesine izin verdiğin için hatalısın. Utanma duygusu olsa evli barklı kadınının peşinde ne işi olur? Erkeklere hak verdikleri için insanlara kızıyorsun ama sende onlar gibi düşünüyorsun. Bu olayda kendini temize çıkarmaya çalışmanı gerektirecek bir durum yok. Sen suçlu değilsin bunu kabullen. Keşke 2. günü eşine her şeyi anlatsaydın.

bir kaç gün sonra ablamlar geliyor. inşallah bu sorun da ortadan kalkar.

esıne soylemelısın kendı basına hareket etme bence.her ne olursa olsun ılk kocan bılmelı bence

ben eşime soylemeden once tanıdıgım abi yada bı buyukten akıl alır o adamı kocam dıye arattırır agzına s......

polise degıl SAVCILIGA gıder suc duyurusunda bulunur..

hatta karısını da arar allah belanı versın o kocanın derr bas bas bagırır en son kocama derdım...

kocaya en son soylenır...

adamı öldürse allah korusun...

bıraz planlı ol...

4 ay da nasıl soylemessın

Savcılığa dilekce verip şikayetçi olun. Başıma bir şey gelirse sorumlusu bu adamdır diyin.

Feci sinir bozucu bir durum ama sakın buna daha fazla göz yummayın. Böyle asalak tipler, laftan anlamazlar. Kadındır, sesini çıkaramaz, çevreden utanır, insanlardan çekinir diye düşünüp cesaret bulurlar.
Ben olsam önce gider polise şikayet eder, sonra karısına anlatır, sonra da eşime söylerdim.
Adamın yuvasının yıkılmasından korkmayın. Böyle iğrenç bir herifle ömrünü paylaşan, aynı yatağa giren, kandırılan kadına yazık değil mi? Elbette acı çekecek ama en nihayetinde salak yerine konmayacak. Önce polise şikayet edin ki, kadın konunun ne kadar ciddi olduğunu görsün, kocama iftira atıyor bilmem ne diye sizi suçlamaya çalışmasın. Bunu da düşünmek lazım, bazıları için bu tür gerçekleri kabullenmek zordur, ilk hamle doğruyu gözlerinin önüne serene saldırmak olur.
Eşim adamı öldürür diye korkuyorsunuz, haklılık payınız da vardır eminim. Ama saklamanız da pek iyi sonuç vermeyebilir. Eşinize, öfkeyle kalkıp böyle bir hata yapmasının sonucunda çoluk çocuk nasıl perişan olacağınızı, bu sorunu ancak yasal yollarla çözebileceğinizi anlatmanız lazım.

Valla bende kocama anlattım, 4 aydır kocasının tepkisini kestiremediği için anlatamamış dedim. O da madem anlatmıyor servise versin, okulu değiştirsin dedi. Bunların hepsinin konuşulduğunu ancak ne sebeple yaptığını anlatamayacağını söyledim. Anlatsın, kaç yıllık karısı, iki çocuğunun annesi yalan mı söyleyecek. Hatta yakın bir yerdeyse gideyim ben müdahale edeyim dedi şakayla karışık. Kadına niye suç bulurlar anlamam ne erkekler var evli barklı, çoluk çocuğu var elin karısına kızına bakıyor. Kocası erkekleri tanımıyor mu ki karısına suç bulsun. Allah korkusu yok bunlarda, anlatsın kocasına dedi. Madem ablanız takviye güç olarak geliyor çekinmeyin. Anlatın gitsin.

artık birine anlatmalısınız
yarın bir gün ortaya çıkarsa "bugüne kadar sustu çünkü hoşuna gidiyordu" da der böylesi

ozaman sizde disinizi gosterin bu adama..seni aleme rezil ederim bidaha pesimde dolanirsan gibi laflarla gozunu korkutmaya calisin..baktiniz piskin piskin hala devam ediyor ozaman esinize soyleyin bu durumu..yada guvendiginiz bir aile buyugude olabilir..

seni polise şikayet ederim de.

Bir video falan çek çaktırmadan, ses kaydı falan çek savcılığa gideceksen. Delil gerekiyor. Benim bşıma böyle bir olay geldi buna benzer. Facebooktanda mesaj atıyordu ve facebook mesajlarını kabul etmedi savcı telefonuma mesaj gelmesi yani onun olduğunu ispat edebileceğim şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…