peşimi bırakmıyor...

Ben olsam çoktan söylemiştim. 4 ay az bir zaman mı Allah aşkına? Böyle bir durumda sakin kalabilecek kaç erkek var ki zaten? Duyulsa sen bunca zaman nasıl susarsın demezler mi? Art niyetli insan çok, biri görse yanlış anlamlar çıkarıp dedikodu yayılsa Allah korusun durum iyice karışık bir hal alır.

Bence daha fazla beklemeyin.

şu insanları kendi haline bıraksalar bu dünya güzel aslında. Ne hayatlar ne insanlar var ya.

Niye risk alıyorsunuz ki? En başından eşinize anlatmadığınız kabahat.Zaman uzadıkça olay daha da içinden çıkılmaz bir hal alır.Bugün yolunuzu kesen yarın bir gün size zarar vermeye kalkar.Belli ki korktuğunuzu anlamış daha çok üstünüze geliyor.Gözü dönmüş insan müsveddesinin.

valla ben eşinizin yerinde olsam en başında söylemedin diye kızardımm

çok haklısınız.. hepinize çok teşekkür ediyorum. en iyisi cesaretimi toplayıp eşime olanları sakince anlatmam. başkasının yuvası yıkılmasın diye ben eşimden ve çocuklarımdan olmaktan korkuyorum. dua edin inşallah hayırlısıyla şu pislikten zarar görmeden kurtulurum. aksi takdirde ya kafaya takıp içime atmaktan aklımı yitiricem ya da yuvamdan olucam.

konuşunda buraya son durumları yazın

Allah yardımcın olsun..

nasıl durulur di mi?

kendi açından korkacak bir durumun yoksa eşine bunu söylemelisin hiç olmazsa şikayette bulunursunuz eşinizden bu tür şeyleri saklamayın

yolunu kestiğinde avazı çıktığı kadar bağırdı mı acaba .
Bunu yapsa bir daha cesaret edermiydi o adam çok merak ediyorum .

sapık ne yapacaksın eşine söyle başkasından duyarsa sen suçlu olursun

yolunu kestiğinde avazı çıktığı kadar bağırdı mı acaba .
Bunu yapsa bir daha cesaret edermiydi o adam çok merak ediyorum .
Sırf bu yüzden bile şiddete maruz kalan hatta öldürülen kadınları biliyorsunuz değil mi?
Bence eşiyle bu durumu paylaşmalı, onu sakinleştirmeli ve birlikte hareket etmeli konu sahibi.
Eşi bir başkasından duyunca veya olay büyüdükten sonra kulağına gidince hiç hoş tepki vermeyecektir. Bana ne olursa olsun söylemeliydin diyecektir.
İnşallah hakkında hayırlısı olur ne diyeyim..

Eşine anlatırsanız o bir şekilde kendini aklar ben söyliyim. Kandırır kadını. Karakola gitseniz yalan söylyor da diyebilir. Telefonla kaydetseniz falan kameraya öyle olabilir. İnkar edemez. Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım zor bir durum sizin ki.

hiç bir şey olmaz inanın.
o şekilde öldürülen kadınlar hep eski eşleri tarafından öldürülen kadınlar .
Bu herifin hiç bir sıfatı yok ve kaybedecek çok şeyi var .
Bir halt yiyemez .
Erkek kısmı kadının sessizliğini naz olarak algılar .

Bende 4 aydır bu olaya pasif kalmasına anlam veremedim. Doğru demişsiniz.

Bunca zaman sessiz kalmasına bende şaşırdım.
Elinde kanıt olmadan polise gitse ne olacak orasıda ayrı konu.
Rahatsız edenin eşine söylese olay dahada çirkinleşir adam haklı konuma çıkar.
Belkide rahatsız ettiği tek kadın konu sahibi değildir. Korkusu olsa bu kadar cesaretli davranamaz.
Konu sahibi aylarca sessiz kaldığı, hiçbir girişimde bulunmadığı için herifte güç almış bundan.
Karışık durum...

nasıl durulur di mi?

Yani, adam peşini 4 aydır bırakmamış, az bir zaman değil. Küçük bir yermiş, duyulsa çok kötü olur. Adam daha fazla ileriye gidebilir o noktada eşine söylese eşinin diyeceği; '' bunca zaman benden nasıl saklarsın '' olabilir. Ki birilerinin görmesini, yanlışa yormasını ya da eşinin tesadüfen öğrenmesi, duymasını bir tarafa koyuyorum.

İşte, ilk günden eşine söylese ne bileyim birlikte hareket ederler adamın inkar etmesine fırsatı kalmaz olay da başladığı gibi biterdi. Sizin de dediğiniz gibi 4 ay sessiz kalmak için çokk uzun bir süre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…