çok haklısınız.. hepinize çok teşekkür ediyorum. en iyisi cesaretimi toplayıp eşime olanları sakince anlatmam. başkasının yuvası yıkılmasın diye ben eşimden ve çocuklarımdan olmaktan korkuyorum. dua edin inşallah hayırlısıyla şu pislikten zarar görmeden kurtulurum. aksi takdirde ya kafaya takıp içime atmaktan aklımı yitiricem ya da yuvamdan olucam.
çok haklısınız.. hepinize çok teşekkür ediyorum. en iyisi cesaretimi toplayıp eşime olanları sakince anlatmam. başkasının yuvası yıkılmasın diye ben eşimden ve çocuklarımdan olmaktan korkuyorum. dua edin inşallah hayırlısıyla şu pislikten zarar görmeden kurtulurum. aksi takdirde ya kafaya takıp içime atmaktan aklımı yitiricem ya da yuvamdan olucam.
Ben olsam çoktan söylemiştim. 4 ay az bir zaman mı Allah aşkına? Böyle bir durumda sakin kalabilecek kaç erkek var ki zaten? Duyulsa sen bunca zaman nasıl susarsın demezler mi? Art niyetli insan çok, biri görse yanlış anlamlar çıkarıp dedikodu yayılsa Allah korusun durum iyice karışık bir hal alır.
Bence daha fazla beklemeyin.
evliyim ve 2 çocugum var. kızımın sınıf arkadaşının babası sürekli beni takip ediyor. arabayla önümü kesiyor. benimle konuşmak istediğini, benden hoşlandığını söyledi. Ben defalarca reddettim. ona asla ümit vermedim. karısı da yakın bir tanıdığım. karısına durumu anlatsam yuvası yıkılacak. eşime söylesem gider adamı öldürür. kimseye de söyleyemiyorum. herkes kadın yüz vermezse erkek dolaşmaz diyor ama ben gerçekten hiç ümit vermedim. Evli olduğumu bildiği halde hala peşimde. Ne yapmalıyım. Nasıl kurtulabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?
yolunu kestiğinde avazı çıktığı kadar bağırdı mı acaba .Akıllı kadın ne yapar bu durumda?
Diğer yorumları okumadım ama tavsiyeleriniz nelerdir?
Polise şikayet ederim dediği halde adam korkmuyorsa akıllı kadın tek başına başka ne yapar?
Gerçekten merakımdan soruyorum. Amacım tartışmak falan değil.
yolunu kestiğinde avazı çıktığı kadar bağırdı mı acaba .
Bunu yapsa bir daha cesaret edermiydi o adam çok merak ediyorum .
Sırf bu yüzden bile şiddete maruz kalan hatta öldürülen kadınları biliyorsunuz değil mi?yolunu kestiğinde avazı çıktığı kadar bağırdı mı acaba .
Bunu yapsa bir daha cesaret edermiydi o adam çok merak ediyorum .
hiç bir şey olmaz inanın.Sırf bu yüzden bile şiddete maruz kalan hatta öldürülen kadınları biliyorsunuz değil mi?
Bence eşiyle bu durumu paylaşmalı, onu sakinleştirmeli ve birlikte hareket etmeli konu sahibi.
Eşi bir başkasından duyunca veya olay büyüdükten sonra kulağına gidince hiç hoş tepki vermeyecektir. Bana ne olursa olsun söylemeliydin diyecektir.
İnşallah hakkında hayırlısı olur ne diyeyim..
hiç bir şey olmaz inanın.
o şekilde öldürülen kadınlar hep eski eşleri tarafından öldürülen kadınlar .
Bu herifin hiç bir sıfatı yok ve kaybedecek çok şeyi var .
Bir halt yiyemez .
Erkek kısmı kadının sessizliğini naz olarak algılar .
Bunca zaman sessiz kalmasına bende şaşırdım.hiç bir şey olmaz inanın.
o şekilde öldürülen kadınlar hep eski eşleri tarafından öldürülen kadınlar .
Bu herifin hiç bir sıfatı yok ve kaybedecek çok şeyi var .
Bir halt yiyemez .
Erkek kısmı kadının sessizliğini naz olarak algılar .
nasıl durulur di mi?
Bunca zaman sessiz kalmasına bende şaşırdım.
Elinde kanıt olmadan polise gitse ne olacak orasıda ayrı konu.
Rahatsız edenin eşine söylese olay dahada çirkinleşir adam haklı konuma çıkar.
Belkide rahatsız ettiği tek kadın konu sahibi değildir. Korkusu olsa bu kadar cesaretli davranamaz.
Konu sahibi aylarca sessiz kaldığı, hiçbir girişimde bulunmadığı için herifte güç almış bundan.
Karışık durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?