peşimi bırakmıyor...

Eşine mutlaka söyler
Biri görür, duyar kendini aklayamazsın
Ona söylememiş olman güvenini kırar
Birlikte hareket edersiniz sorun çözülür
Adam öldürmek öyle kolay değil
Ama saklarsan daha kötü olur

Allah korusun takıntılı bir tipse size veya cocugunuza zarar verebilir yada gözündöner eşinize yanlış şeyler anlatabilir. Bence hemen konuyu birilerine açın..

adam kafayi yemis. bence de esine anlatmalisin.
esine sakince söyle, esin bi sekilde uyarir.
tabi sinirli bi esin varsa bilemicem, sende zaten adama bisey yapar diye korkuyorsun.

Yarın bir gün oraya çıkar eşinizin kulağına gider daha kötü olur sizden duysun sakince konuşun diğer türlü bana neden söylemedin der olan size ve evliliğinize olur

polise sikayet edin....
size bununla ilgili bir olay anlatacagim, lütfen kulak verin!!!

belçika'da bir olay oldu sizin bu içinde bulundugunuz duruma benzer... Yüce Rabbim sonunu benzetmesin....
bir kiz vardi, evlenmis, evlendigi insani sevmis evlenmis...
evlendikten bir süre sonra, kafadan rahatsiz bir çocuk bu evli bayani rahatsiz etmeye baslamis!!!!
kizda evli oldugunu, böyle seylere gelemeyecegini anlatmis!!!
ama çocuk rahatsiz etmeye devam etmis tabii...
kiz'da artik dayanamamis ve olayi esine anlatmis, bu çocugun onu devamli rahatsiz ettigini, artik biktigini falan...
tipki senin gibi... :/
esi, heralde bu gençlik cehaleti, yada namusuna gelen bu tehlikeyi nasil uzaklastiracagini saglikli bir sekilde düsünemeyen toy bi cahil... artik siz nasil yorumlarsiniz!
bu kizin kocasi, esinden o rahatsiz eden çocuga gel görüselim diye mesaj attiriyor...
(Gent gibi bir sehirde herkes birbirini tanir, türk toplumu bir arada yasarlar... bir sekilde kizin numarasina ulasmis ve kizi ceptende taciz ediyormus!)
neyse, bu arsiz çocuk görüsmeye geliyor ve karsisinda kizin kocasini buluyor!!! adami orada öldürüyor ve denize atiyor!
çocugun cesedi, hollanda'nin denizinde bulunuyor!

yani bunu aslinda neden anlatiyorum bilmiyorum.. olayin sonucunun nereye varabilecegini gör diye belki...
aslinda neden bu kadar negatif yada bu kadar reaksiyon gösteriyorum inan onuda bilmiyorum.. durumuna gerçekten üzüldüm!!! esine anlatsan bi dert anlatmasan bin dert!!! ilk isin polise gidip anlatmak olsun... polise sikayetini ettikten sonra ailene, yakinsan kayinvalidene danis.. esine uygun bir dille anlatsinlar..

Direk olaya yol kesiyor vs olayı ile başlama sen de eşine . Öncelikle işte bakışları rahatsız ediyor filan gibisinden desen eşin zaten önlem alır hemde az da olsa haberi olmuş olur. Ama eşine söyle.

Doğrusu söylersen bir dert soylemesen bir dert... eşinin tepkisini sen bilirsin. Babana söyle kalkar gelir misafir lik diye kızının evine geliyor sonuçta. çıkar adamın karşısına.

Direk olarak ona parmağını kaldırıp gözünün içine bakarak: bunu kocama söyleyeceğim.

Bence mutlaka eşine söylemelisin mutlaka eğer saklarsan ileride sen zarar görürsün adama hiçbirşey olmaz bak kızların var yuvan var saklama eşinden çok sakince anlat ve de mantıklı hareket edin

ben de söylemenden ve adamı tehdit etmenden yanayım..ayağını denk alsın

sizi alenen taciz ediyor, şikayet edeceğinizi söyleyin, ama öncelikle eşinize bir yolunu bulup söyleyin.

bencede eşinize anlatın bu durumun altından tek başınıza kalkamazsınız

Telefona sesini yada videosunu kaydet eşine göstern. Öldürmez merak etme. En kötü temiz bi döver- ki o dayak anca aklını başına getirir o terbiyesizin. Eşine mutlaka söyle yoksa sen zor durumda kalırsın biri görse yanlış anlayıp eşine ailene söylese napıcaksın nasıl açıklayacaksın?

eşinizden saklarsanız ve ilerde öğrenirse sizde de suç bulacaktır en kısa zamanda söylemelisiniz adam vyrmak o kadar kolay değil sakın uzatmayın hemen anlatın

Esiniz sizin hayat arkadasiniz, zor gunlerinizin destekcisi..
Boyle bir durumu ondan saklamayin,gerekeni o yapsin.
Yoksa birgun bir yerde yine yolunuzu vs kestiginde siz yanlis anlasilabilirsiniz.

Ya ben bu forumda gordum kadinlarin deli cesaretini. 4 aydir bir adam seni takip ediyor, hoslaniyorum diyor, kocana anlatmiyosun. Neymis duyarsa katil olurmus. Allah allah katil olmak o kadar kolay bi sey mi? Sanki su icer gibi katil oluyo millet. Ayrica da katil olabilecek nazariyla baktigin kocandan ne cesaret sakliyosun bunu? Sen ortaligi ayaga kaldirmadikca karsi tarafa cesaret veriyosun farkinda misin? O sapik zihinli 4 aydir nazlandigini dusunuyo. Hadi bigun kacirdi seni napacan? Sen kocana soyle savciliga ver ne olacaksa olsun bu ne cesaret yahu

Ses kaydı bence de mantıklı.
Canım onun bunun yuvasını düşünürken kendi yuvandan olacan haberin var mı??

Bu adam sağlıklı biri değil hasta. Ne kadar ileri gideceği bilinmez yarın öbürgün sana veya evladına bile zarar verebilir. Eşine bile zara verebilir. vermeyeceğinin garantisi varmı?? O zaman anlatırsan iş işten geçmiş olur. Haksız duruma düşersin. Aşığıymış derler Allah korusun.

Eğer bu olayı eşine sen anlatmazsan ve başka bir şekilde öğrenirse, veya iş işten geçtikten sonra öğrenirse sen suçlu olursun. Demek ki karşılık veriyordun der yuvan yıkılır.

Önce aile büyüklerine söyle annene bana kaynanana, hepsini topla eşine onlarla birlikte anlat. Aile büyükleri eşini sakinleştirir. Bi kere annen baban bilmeli bu durumu mutlaka.

Başından beri tek tek yorumları okudum. Bende eşinize anlatmanız taraftarıyım. Hak ettiği cezayı eşinizden güzel kimse veremez inanın. Polise git diyen arkadaşlar var, aynı şeyi ben yaşıyor olsaydım ve kocamdan önce polise anlatsaydım herhalde bu daha büyük bir problem olurdu. Ses kaydı için keza... Demez mi ses kaydı yapacak kadar konuşma var, hele hele söyledim sana evli bir bayanım peşimi bırak dedim sana filan deyip bunu sonradan eşinize söylerseniz sürenin uzunluğuna takılır. 4 ay benden sakladı diye size yüklenir. Bende olsam öyle düşünürdüm şahsen. Oturun anlatın, siz gerekli sinyalleri vermişsiniz bence. Pat diye 4 aydır takip ediyor demeyin. İlk önce farketmedim, ne yapsın çocuğunu getirmesin mi okula dedim ama sonraları alenen bana baktığını fark ettim. Bişey yapamadım, sana söyleyecektim ama kimsenin günahına girmek istemedim. emin olmaktı amacım. Sana söylemeyi düşündüm, ne yapacağını kestiremediğim için Vazgeçtim. Karısıyla konuşmak istedim ama doğru gelmedi sonra. (Erkeğe suç bulmam dedi filan demeyin. Kadına hak verir. Çünkü kendisine söylemediğiniz için az da olsa size tepki gösterecek ) O arada içime attım ve hasta oldum. ( Doktor söylemiş zaten bu bir ispat) Bu konuşmanın ardından kocanız muhtemelen kendisiyle yakinen ilgilenecektir. Bu aşamada korkmayın sadece dua edin. Hak edene hak ettiğini vermek lazım, siz değil o korksun. Kocanıza güvenin, erkekler delidirler ama çözüm üretmekte bizden daha iyiler. Korkunuz yersiz bence. Dövmezse hatrım kalır ayrıca. Olaydan sonra da kocanıza sevgi ve güveninizi dile getirin.

Son düzenleme:
Ay kardeşim çok zor bi durum benim adam da gözü dondu mu delirir biliyorum tereddütlerini ama söylemezsen de hakliyken haksiz duruma dusebilirsin. Çok tehlikeli ve maalesef toplumumuzda kadının aleyhine yanlış anlaşılmaya müsait bi durum. Söyle ne olacaksa olsun boyle yürümez.

dün gece eşime anlatmaya çalıştım. önce tepkisini ölçmek için üstü kapalı anlatmaya çalıştım. eşimin bu kadar sığ düşünceli olacağı aklıma gelmezdi. o da diğerleri gibi kadında vardır bir şeyler adam yüz bulmadığı kadının peşinden gitmez dedi. böyle bi cevap karşısında şaşkınlıktan söyleyemedim. eşime " benden böyle bi şey bekler misin " diye sordum. bana güvendiğini benim böyle bir şey asla yapmayacağımı söyledi. eşime tek başıma anlatamam. beni anlayacağını sanmıyorum. bugün kızım karnesini alacak. yarıyıl tatili benim için fırsat. ablama durumu anlattım. yarıyıl tatilinde yanıma gelecekler. ablamlarla durumu çözmeye çalışıcam. onlar yanımdayken eşime anlatırım. kızımın sınıf arkadaşının babası olduğu için bu olaylar çözümlenirken ben ve kızım evde olmuş, dışarda olanlardan etkinlenmez diye düşünüyorum. bilmiyorum bu olaylar yüzünden benim ruh sağlığım bozuldu. sağlıklı düşünemiyorum. ablam da böyle yapalım dedi. bu hayatta erkek ne yaparsa yapsın hep haklı, ama kadını her durumda her şartta suçlu görmelerine tahammül edemiyorum. kafaya takmaktan insanlara kendimi anlatamamaktan yoruldum. ablamları bu olaya katarak doğru mu yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…