walla zor gerçekten sadece sabır.bunların mukafatı var elbett rabbim büyük kolay gelsin size allah sabır versineeee nedemişler bekleyen derviş muradına ermiş inş. öyle olur sizinda
Canım benim ya. ah bu babanneler anlayamıyorum bazen onları. babanda sizden ona saygı göstermenizi bekliyor ama kendiside kaçıyor. söylediğin zamanda hatalı oluyorsun... sabret güzelim zor ama babana inat adam gibi güzel bir iş bulmaya çalış. çok fazlada üzme kendini artık babanda bunalmıştır bulunduğu durumda ne annesine laf geçirebiliyordur ne size eminim öfkeyle seni kırmıştır sende çok üzme kendini cnm :teselli:
doğrusu bu söylediklerine katılmıyorum canım :1no2:
belki evde bir yaşlıya bakmak zor olabilir
yanlışlarıda olabilir
arada kuşak farkıda olabilir :1no2:
ama hiç bir babanne torunu tarafından lanet sıfatını hak etmez :1no2:
bende böyle olsun istemezdim ama ben olsam elden ayaktan düşünce giderim kendime baktırırım o yıllardır başımızda kendi evi eşi herşeyi varken hadi gelsin ama hep huzurumuzu bozdu daha demin beni sinir etti sonrada kahkahalarla güldü
doğrusu bu söylediklerine katılmıyorum canım :1no2:
belki evde bir yaşlıya bakmak zor olabilir
yanlışlarıda olabilir
arada kuşak farkıda olabilir :1no2:
ama hiç bir babanne torunu tarafından lanet sıfatını hak etmez :1no2:
bence edebilir. kotu bir insana arada sirf kan bagi var diye saygida kusur etmemeye calismak insani bir noktadan sonra insanliktan cikarir aklini oynattirmazsa. butun buyukanneler buyukbabalar melek olacak diye bir sey yok. ornekte de gordugumuz gibi kotuluk yapmaktan zevk alanlari da var.
bence edebilir. kotu bir insana arada sirf kan bagi var diye saygida kusur etmemeye calismak insani bir noktadan sonra insanliktan cikarir aklini oynattirmazsa. butun buyukanneler buyukbabalar melek olacak diye bir sey yok. ornekte de gordugumuz gibi kotuluk yapmaktan zevk alanlari da var.
oyle diyosun da guzelim,o dort duvar arasinda neler yasandigini kim biliyoki,arkadasim yanlizca burda ozetin ,ozetini gecmis,,,,,,,,,hersey disardan gorundugu gibi degildir.....
neler goruyoruz,neler duyuyoruz............her babaanne bizim dusundugumuz gibi torunu icin canini vermiyo............2-3 tane inegi olupta ,torununa bir bardak sut vermiyen de var..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?