Ben bu tür insanları anlamıyorum inanın kii....
Yaw gelin herseyi ayagına getiriyoo sana bakıyo daha ne istiyon Allah razı olsun güzel kızım dicene yaptıklarına bakkk yazıklar olsun sona anlıcak ama hatasını kıymetini cok gec olacakk
Hem annene hemde sana yaptıkları hiç dogru degil ama ona sorrr kendi haklıdır hep kendi dogrudur
Anlatsan hiçbişi degişmez bence konusmak care olmaz böyle insanlarla
Babana gelince kendi yapmadıklarını sizden bekliyo oda size yükleniyooo belkide cıkıs yolunu bu görüyo onlar büyük kızamam laf diyemem saygıdan deyip gücü size yetiyo ancak görüldügü gibi
Ayrıca eve gelip pc ye yada tv basına gecmekte bir kaçış sorunlardan sorulardan
Dayanmak cekmek bu durumu cok zor insnaın psikolojisi bozulur yaaa
Allah yardımcın olsun cnm kolay gelsin rabbim sizlere sabır versin inş
çok sağol canım bu krizdede nasıl iş bulcaksam benneyaptımki benim yaşımdakiler doğuruyomuş ben bişey olamamışım :1shok: istemedeğimi bile bile zorluyo beni ama benim duygularımın önemi yok önemli olan onun istemesi
başka çocukları varken de devamlı sizde kalması çok anlamsız geliyor bana.
her çocuklarında eş zamanlı kalsalar, hem çocuklarının yükleri azalır, hem de daha keyifle ağırlanırlar.
hep evlatlardan sabır,anlayış bekleniyor ama büyüklere de çok iş düşüyor.
diğer çocukları bakmazken sizin evinize yıllardır geliyorlar. bunun karşılığı bu olmamalı.
yaşlı olunca daha bir alıngan oluyorlar ama geline,torunlarına sevgiyle yaklaşsalar aynı şekilde karşılık bulurlar.
bazı insanlar bunu mecburiyet gibi gördüklerinden bir hayır duası da etmez:1no2:
ben babanıza kızdım ama. annesinin gönlünü hoş etmesi gereken ilk başta kendisi, sizi zorlaması yanlış. annesi o kadar emeğini, babanıza vermiş.
siz yine de ters davranmayın babaannenize.
nasıl olsa sizle kalıyor, yaşayacağınız sürtüşmeler birlikte yaşamı daha da güçleştirir.
babannenmi diyo senin yaşindakiler doğuruyo diye babanmi canim:uhm:
en iyisi bi iş bul hem kafan dağilir hem aile fertlerini fazla görmezsin:teselli:
insan bazen aileside olsa çekemiyor yaşadiklari fazla geliyor çok iyi anliyorum seni
görüyorum ki söylediklerim sizin algılayabildiğiniz kadar .................
babam dedi canım ben iki sene öncesine kadar çalışıyodum hiçbi zaman yük olmamaya çalıştım herşeyimi kendim aldım tel.den çoraba kadar milletin çocukları gününü gün ediyo ben yük olmamak için bayramdan bayrama kont. alıyorum ama babam her sinirlendiğinde olduğu gibi senin bu eve ne katkın var sen kimsin ki bişey olamadın senin yaşındakiler doğuruyo dedi ben evlenmeye yada işe girmeye kalksam ona da izin vermez önceden de istedim hep çalışmak okulunu bitirmeden olmz diyodu hep ama şimdi yük olmaya başladım demekki bide kavga ederken tamam çalışcam o zaman dedim düzgün bi iş bulursan çalışırsın dedi bişeyi de beğenmezama ne olursa olsun çalışıcam artık dayanamıycam
bazılarınız çok ağır eleştirmiş arkadaşlar...
ya da benim de başımda olduğu için bana da ağır geldi...
aynı durum bizde de vardı canım, 4 gün önce gitti çok şükür babamın annesi...
belki herkes yaşlıdır yazıktır diye bakıyor, aslında anlıyorum...sizlerin anlamadığınız da yaşamadan anlatılamayacak bişey olduğu...
6 aydır bizdeydi, bu 6 ay içinde annemin vücudunda yüksek tansiyondan kaynaklı damar çatlakları morarmalar oluştu, ilk morarmaya başladığında hiçbir hastalığı ciddiye almayan eniştem anneme kanser taraması yaptırdı...hastaneye taşındı günlerce annem, artık bir hipertansiyon hastası ve ilaç bağımlısı, bu süreç içinde o kadın hala aynı tavrına ve çirkinliklerine devam etti...değişmedi, değişmeyecek...ne kadar iyi davranırsan davran, yaşlıdır aman olsun dersen de kötü insan kötüdür...
kimse kusura bakmasın ama artık onun hiçbişeyi umurumda değil...çünkü ebnim 45 yaşındaki annemin sağlığı ve hayatı onun sağlığından ve hayatından çok daha önemli...
çok geçmiş olsun canım... benneyaptımki
canım ben sana tamamen katılmıyorum söylediğin bazı şeylerde haklı olabilirsin ama sonuçta onlar senin babaannen ve deden diğeride baban benim dedemle babaannem yıllardır kendimi bildimbileli yanımızda kalıyorlar benim dedemde aksidir biraz aynen senin dediğin gibi davranırdı anneme zavallı babam hep arada kalmıştır diğer çocukları bakmadı babamda bakmaktan hiçbi zaman erinmedi sonuçta onlar babası ve annesi babamın. sen kendi yerine koysana babanı sen olsan annene babana bakmazmıydın ne şartta olursa olsun :uhm:yaşlılık işte insanın ne olacağı belli değil yaşlılık bide bu başka bişi değil parayla değil bu işler sırayla ben allahtan korkarım diyemem senin gibi lenet falan allah korusun bi gün sende yaşlanıcaksın senin ne durumda olacağın bellimi boşver sen biraz sabır göster a.s
canim kiyamam ya sana aldirma sen onlara
en güzeli bi iş bulup kafani dağitmak ordan uzaklaşmak
insan çalişinca evini özlüyor onlarda seni özler
sorunlar azalir güzel haberlerini bekliyorum:1hug:
yaş kaç bu arada canim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?