- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
Baskıcı olmak, tuvalet disina bir yere kaçırırsa kızmak dövmek, eskilerin yaptığı çok kötü bir sey var, tuvalete yapmazsan yakarım diye korkutmak gibi gibi. Ne kadar sakin, iletişim içinde, saygı ve sevgi içinde atlatılırsa o kadar iyiYa bir şey sorabilir miyim, nedir bu yanlış tutumlar?
Malum bebeleri olan kadınım, kendi elimle cimri yetiştirmeyeyiö, korktum
Ben de ayni sekilde düşündüm.Konuyu okumadan ‘herhalde yolda sıkıştı, sağa çekti’ falan diye bir şey düşündüm.
Adam doğal antiseptik üretimine girmeyi amaçlamış meğer...
Çok teşekkür ederim bilgi için.Baskıcı olmak, tuvalet disina bir yere kaçırırsa kızmak dövmek, eskilerin yaptığı çok kötü bir sey var, tuvalete yapmazsan yakarım diye korkutmak gibi gibi. Ne kadar sakin, iletişim içinde, saygı ve sevgi içinde atlatılırsa o kadar iyi
İnsan sevgilisine böyle bir şaka bile yapmaz. Bu ne iğrençlik ya böyle şaka bile olmaz. Normal insan davranışı değil bu evlilik diyorsunuz bir de şaka gibiBir bölümde bir kadın kavanoza idrarını yapıp biriktiriyormuş. Bana bunu anlattı ve 5 litrelik pet şişe resmi gönderdi işte idrar kabım diye. Şaka yapıyor herhalde dedim. Neyse sonra birkaç bölüm daha gönderdi.
Sonrasında kendisine almayı düşü
Kk da bile yazan vardı her çiş yaptığında sifonu çekmeyen şasırmayınHer seferinde sifon çekip su harcamamak için. 5 litrelik şişeye biriktirip tek seferde dökecek ya da çöpe atacak sanırım. Şaka dedi ama inanmadım pek.
Trendyoda şöyle bir oyuncak var, çok az suyu döndüre döndüre akıtıyor. Çok güzel oyalıyormuş. Ve israf da olmuyor Kristalgift Eğitici Modern Çeşmeli Lavabo Mutfak Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolÇok teşekkür ederim bilgi için.
Çocukların su sevdası, tuvalet kağıdı israf meselesi malum herbiri öyle, su tasarrufu konusunda uyarıyoruz sürekli, dakikalarca musluk başındalar yoksa.
Kuraklık haberlerini dinletiyoruz vs, öyle bir şey mi diye korktum
Bu konuya bayıldımEvet derisinden de komsulara hediye cüzdan yaptılar
Yazın edineyim mutlaka, teşekkür ederimTrendyoda şöyle bir oyuncak var, çok az suyu döndüre döndüre akıtıyor. Çok güzel oyalıyormuş. Ve israf da olmuyor Kristalgift Eğitici Modern Çeşmeli Lavabo Mutfak Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yaaa gerçekten böyle mi acaba. Bunu hiç düşünmemiştim. Olabilir, mantıklı aslında.Adam sizi uzaklaştırmak için tüm yolları deniyor gibi
Tuhaf birisi belli.
Ben şeye denk geldim, önce kendi yıkanıyor, sonra oğlu yıkanıyor küvette.Bitanesi vardı öğykk yazsrken midem bulaniyor donunu birkaç gün giyiyor çevirip tersini giyiyordu bide kaçgün
Dişlerini kendi çeken mallarBen şeye denk geldim, önce kendi yıkanıyor, sonra oğlu yıkanıyor küvette.
Hatta o küvet suyunu 1 hafta kullanıyorlardı falan.
Biride normal çıksın beEski konularıniza baktım da, konuya inancımı kaybettim.
Çoğu konunuzda tuhaflıklar var..
Bir konuda dışarıda yemek yediğinizde kalan pilavdan, kürdana kadar evinize götürdüğünüzü yazmışsınız, pet şişe de sizin hayal ürününüz mü?
Olamaz mı, olabilir.
Ay bu o kişi miEski konularıniza baktım da, konuya inancımı kaybettim.
Çoğu konunuzda tuhaflıklar var..
Bir konuda dışarıda yemek yediğinizde kalan pilavdan, kürdana kadar evinize götürdüğünüzü yazmışsınız, pet şişe de sizin hayal ürününüz mü?
Olamaz mı, olabilir.
EvetAy bu o kişi mi
Kizimin wc problemi var ustelemeyim o zamanAnal dönemde, tuvalet eğitimi sırasında ebeveynin yanlış tutumları sebebiyle pintilik oluşuyor. Bana kalirsa baglantili olarak cinsel sorunları da vardır.