- 11 Aralık 2015
- 1.999
- 5.960
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yapmayin 35 yasindayim bazi haftalar gunde 18 saati buluyor calismam, simdi bir univ daha okuyup kariyer degisimine gidecegim.. 40 yas dediginiz nedir yahu? Ne kadar merakli bizim millet erken yasta hayattan elini etegini cekmeye.. arkadaslarin dedigi gibi yemek yapar bir kreste, cocuk bakar o yas gec bir yas degil ki..
Yorumların hepsi annen çalışsın yönünde.
AMA
Bide bu işin aması var. 40 yaş için iş bulmak gerçekten zor. O kadar çok üni mezunu işsiz genç var ki. Her işi en düşük ücrete yapıyorlar. Suriyelileri saymıyorum bile.
Maddi durumum fena değil, bir kaç ay önce eşimle sıkıntı yaşadım. Resti çekip boşanayım dedim. Dımdızlak kaldım iş konusunda. 20 yıldır beraber çalışıyoruz tabi ki başka iş aradım. Ama yok.gerçekten yok. Küçük bir ildeyseniz öyle evde takı, boncuk işi falan yok. Marketler yaşı duyunca hımmmm oluyorlar. sigara sarmacılara bile gittim, onlarda da müşteri yok ki iş çıksın, kendileri sarmaya başlamış. Size yemin ediyorum temizlik işi bile kapılmış durumda. Her evin bi yardımcısı var ya da şirket istiyorlar. Kadınlar pazar bile çalışıyor, boş ev ara ki bulasın.
Her iş yeri tutturmuş bi deneyim zımbırtısı.
Ola ki es kaza günlük falan iş buldun, eline geçen parayla yaşamanın imkanı yok, sadece ölmezsin.tek başına olsan yine bir nebze de çocuklar girince işin içine elin kolun bağlanıyor.
Bizim olay kapandı ama şunu anladım ki daha önce çalışmayan 40 yaş üstü kadının işi çok zor. Kafama tüküreyim zamanında aklımı kullanmadığım için ama malesef böyle![]()
nasıl çökmüş fiziksel engeli vs mi varAnnem 40 yaşında yaşlı değil tabi ama afedersiniz çokmuş ben anneme temizlik yaptiramazken calistiramam kıyamam. O yüzden kendim iş arıyorum.
Yorumların hepsi annen çalışsın yönünde.
AMA
Bide bu işin aması var. 40 yaş için iş bulmak gerçekten zor. O kadar çok üni mezunu işsiz genç var ki. Her işi en düşük ücrete yapıyorlar. Suriyelileri saymıyorum bile.
Maddi durumum fena değil, bir kaç ay önce eşimle sıkıntı yaşadım. Resti çekip boşanayım dedim. Dımdızlak kaldım iş konusunda. 20 yıldır beraber çalışıyoruz tabi ki başka iş aradım. Ama yok.gerçekten yok. Küçük bir ildeyseniz öyle evde takı, boncuk işi falan yok. Marketler yaşı duyunca hımmmm oluyorlar. sigara sarmacılara bile gittim, onlarda da müşteri yok ki iş çıksın, kendileri sarmaya başlamış. Size yemin ediyorum temizlik işi bile kapılmış durumda. Her evin bi yardımcısı var ya da şirket istiyorlar. Kadınlar pazar bile çalışıyor, boş ev ara ki bulasın.
Her iş yeri tutturmuş bi deneyim zımbırtısı.
Ola ki es kaza günlük falan iş buldun, eline geçen parayla yaşamanın imkanı yok, sadece ölmezsin.tek başına olsan yine bir nebze de çocuklar girince işin içine elin kolun bağlanıyor.
Bizim olay kapandı ama şunu anladım ki daha önce çalışmayan 40 yaş üstü kadının işi çok zor. Kafama tüküreyim zamanında aklımı kullanmadığım için ama malesef böyle![]()
Annemin bir emekli maaşı var annesinden kalan birde teyzem veriyor ayda bir babam o kadar birde annem evde iş yapar oradan 100 tl o kadar
Annem 40 yaşında yaşlı değil tabi ama afedersiniz çokmuş ben anneme temizlik yaptiramazken calistiramam kıyamam. O yüzden kendim iş arıyorum.
Haklısınız elbette zorunda değil fakat eve geldiği zaman bana bunu yapın bana şunu yapın diyen insan eve gelmediği zaman peynir ekmek yiyin diyor. Ve bu insan evde ekmek olmadığı zaman suratını aşan insan veeee dün anneme şarj makinesi yüzünden kizan insanBunlarin ustune bir de dayinizdan para beklemeyin bir zahmet. Kendinize kadar yiyecek alin. Dayin da bekar sonucta ve kuş kadar maaşı vardir guvenlik sonucta. Yillarca size bakamaz, evlenecektir, birikim lazimdir. Kendinizi döndurmeniz lazim.
Anne çalışamaz çünkü çalışırsa ona kalan maaş kesilir bence hesaplanan bu... Ama dayininda bakmasını istemekte bencillik... 40 yaş çok genç bir yaş mecburen anneniz calisacak... En kolayi evde çocuk baksın...
Off bu nasıl bir düşünce tarzı yahu?Annem 40 yaşında yaşlı değil tabi ama afedersiniz çokmuş ben anneme temizlik yaptiramazken calistiramam kıyamam. O yüzden kendim iş arıyorum.
Biz sonuçta beraber yaşıyoruz ve en azindan yfak ufak seylere katkida bulunmasi lazim.
Staj görüyoruz stajdan aylık düşük bişey alıyoruz onu veriyoruz annemePeki sizin katkınız nedir? Bunu demek için bir katkı sağlıyor olmalısınız. Armut piş ağzıma düş diye bir hayat yok.
Benim kız kardeşim üniversitede okuyor ve bölümü cidden çok masraflı bir bölüm, babam asla parayı sakınmaz, kredi kartını bile gözü kapalı verir ama kız kardeşim sanırım vicdanen rahatsızlık duyduğundan çalışmak istedi. Gündüz okul, akşam 10 buçuğa kadar da iş.. Gayet de memnun hayatından.. Demem o ki yapılamayacak bir şey değil, annene kıyamıyorsanız da ablanla ikiniz çalışın.