merhaba pgt yaptırdınız mı
merhaba arkadaşlar
beni hatırlarsınız belki....
ben 4 düşük yaşadım. ben de kromozom translokasyonu tespit edildi. tüp bebek ve pgt ye karar verildi. 15 tane yumurtam toplandı 9 tanesii embriyo aşamasına gelebildii.. :) bunlardan sadece 2 tane embriyom testi geçebildii.2 tane transfer edildi. şimdi hamileyim ve allah ıma şükürler olsun şimdilik herşey yolundaçok şükürr..:Saruboceq:
ümidimiz kaybetmeyelim arkadaşlar. allah hepimizin kucaklarına meleklerini almayı nasip etsin:Saruboceq:
bende pgt yi yeni yaptıran ama neğatifle sonuçlanan biriyim. 12 yumurtamdan 8 döllendi pgt yapıldı 2 sağlam embiriyo var denildi ve 4.gün transfer yapıldı.anlamadım şu; sağlam deniliyor rahim çok güzel ne koysan tutar diyor ama sonuç bizi maf etti.her defasında ümitlenip bunu yaşamak bizi öyle yıktıkı artık heralde birdaha tüp bebek düşünmemeye kadar gitti.
neyse arkadaşım daha yeni olduğu için bu kırizi bu sefer atlatamadım.afedersiniz.fiyatına gelince ben ssk olduğu için tüp bebek 800 ytl pgt içinde 1000 dolar verdik türk parasıylada hepsine 2.500 ytl ödedik.inşallah her şey gönlünüzce olsunnnnnnnnn.
Canım bende pgt ile tüp bebek yaptıracağım. Ocağın başında başlıyacağız. Bizde Genart'ta gidiyoruz. Benim genetiğimde sorun var. Birde eşime bakmak istediler. Onun genetik sonucunu bekliyoruz. Volkan Bey'le grüştük.6. MİCRO OLACAK.Selam Arkadaşlar,
bizde pgt yaptırdık...6 embriyodan 2 tanesi sağlıklı çıktı ve 2 tanesini transfer ettiler.bugün kan sonucumu aldım, pozitif çıktı hala şoktayım.şimdilik tutmuş gözüküyor ama asıl 2 hafta sonra ultrasonla bakılacak ozaman keseler görünürse emin olacağız
pahalı bir test..ama Ankarada Genart tüp bebek merkezinden Prof.Dr.Volkan Baltacı yaptı testi..(daha önce bir kliniğe daha sormuştuk ücreti..embriyo başına 200 ytl mi 200 dolarmı demişlerdi) .ama Genart da kaç emriyo olursa olsun toplam 500 dolar alınıyor..daha hesaplı yani..
herkese kolay gelsin.hayırlı haberler dileğiyle...
Selam Arkadaşlar,
bizde pgt yaptırdık...6 embriyodan 2 tanesi sağlıklı çıktı ve 2 tanesini transfer ettiler.bugün kan sonucumu aldım, pozitif çıktı hala şoktayım.şimdilik tutmuş gözüküyor ama asıl 2 hafta sonra ultrasonla bakılacak ozaman keseler görünürse emin olacağız
pahalı bir test..ama Ankarada Genart tüp bebek merkezinden Prof.Dr.Volkan Baltacı yaptı testi..(daha önce bir kliniğe daha sormuştuk ücreti..embriyo başına 200 ytl mi 200 dolarmı demişlerdi) .ama Genart da kaç emriyo olursa olsun toplam 500 dolar alınıyor..daha hesaplı yani..
herkese kolay gelsin.hayırlı haberler dileğiyle...
merhaba arkadaşlar
bu başlıgı yeni gördüm.biz de ilk denememizde yaptırmıştık pgt ama ben ikincide istemiyorum
bunu istemezsek yaptırmayabiliriz degil mi
neden pgt yaptırdığına bağlı canım.eğer genetik bi problem varsa bunu yapmak zorundayız.ilkinde neden pgt yaptırdınız?hamilelik oldumu?ilk tedavin ve sonuçları ile ilgili bilgi verirsen sevinirim.sağlıcakla kal sevgiler...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?