neden pgt yaptırdığına bağlı canım.eğer genetik bi problem varsa bunu yapmak zorundayız.ilkinde neden pgt yaptırdınız?hamilelik oldumu?ilk tedavin ve sonuçları ile ilgili bilgi verirsen sevinirim.sağlıcakla kal sevgiler...a.s.
merhaba hituci
umarım bu denemizde Rabbim dileğimizi kabul eder.
canım bu kromozon bozukluğu hangi testle saptandı?
canım sana özelden yazmiştim ama bizdede y kromozom delesyonu var yani mecburmuyuz bu sebebden... ama bence degil çünki ilkinde bize sormuşlardı istiyomusunuz diye istedik yaptılar 3 saglıklı embriyo çıktı iki transfer ama sonuç negatif...bu kez istemiyoruz deyecez bakalımmm..........
canım senin sonucun bizim içinde çok önemli umarım herşey yolunda gider sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun ve bize umut olursun inşaallah.gelişmelerden haberdar et bizi.bu arada grip olmuşsun çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allaha emanet ol sevgilera.s.selam kızlarrr...
sizleri uzun zamandır ziyaret edemedim..
pgt benim için tek tedavi oldu biliyorsunuz 4 düşükten sonra ilk defa bebeğimin bu kadar geliştiğini gördüm bu bile bi mucize... allah ım bana bağışlarsa temmuzda doğumum olacak. sizlere dua ediyorum umarım herşey yolunda gider. sizlerden hep iyi haberler almak dilegiyle sevgiyle kalın....
anjelikoz nerelerdesin?hamişlik nasıl gidiyo?keseleri gördünmü?umarım herşey yolundadır.sevgiler...
Sevgili Hituci,
1 haftadır mesajlara bakamadım..dün ultrasona girdik. kalp atışlarını duyduk..:) ama dr.1 tanesinin 7 haftalık, diğerinin 8 haftalık olduğunu söyledi.bunun bir problem yaratmadığını söyledi ama biz tabi evhamlandık..ama keseler ve kalp atışını duyduk..1 ay sonra tekrar ultrasonla ense kalınlığına bakacakmış..4.ayda da amniyosentez yapalım dedi..öyle uygun gördü yani.normalde pgt sonrası amniyosenteze gerek kalmıoyordu ama bakalım? artık dr. ne derse uyacağız.yienede korkuyorum ama umut edelim hepimiz.sen naptın, ne durumdasın..?
Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum ve bizde pgt yaptırıcaz,Ben İst.yaptırıyorum ama pgt ankarada olacak dendi bize.İst.bu işi yapan yok mu acaba ki?
Sevgili Hituci,
1 haftadır mesajlara bakamadım..dün ultrasona girdik. kalp atışlarını duyduk..:) ama dr.1 tanesinin 7 haftalık, diğerinin 8 haftalık olduğunu söyledi.bunun bir problem yaratmadığını söyledi ama biz tabi evhamlandık..ama keseler ve kalp atışını duyduk..1 ay sonra tekrar ultrasonla ense kalınlığına bakacakmış..4.ayda da amniyosentez yapalım dedi..öyle uygun gördü yani.normalde pgt sonrası amniyosenteze gerek kalmıoyordu ama bakalım? artık dr. ne derse uyacağız.yienede korkuyorum ama umut edelim hepimiz.sen naptın, ne durumdasın..?
Ben alman hastanesinde yaptırıyorum tüp bebeği bize orda yapılmadığını embriyoların ankaraya gideceğini söylemişlerdi.bu benim 3.denemem olacak.istanbulda alman hastanesi pgt yapıyor.
canım teşekkür ederim.cevap biraz geç oldu onun içinde özür dilerim yeni gördüm mesajı.evet canım ikiz rabbime şükürler olsun.bende ikiz olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyordum ama rabbim için herşey kolay.ikiz olacak kk da iki kişi biliyorum benimle birlikte.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah.benim 4 embriyom pgt ye girmişti iki tanesi sağlıklı çıktı.ikiside tutundu rabbime şükürler olsun.darısı sizlere inşallah.az yumurtam oluyo az ambriyom oluyo diye sıkıntı yapmayın kesinlikle.benmde çok embriyom olmuyodu ama rabbim nasip edecekse birleyle vesile oluyor mutlaka.merhaba öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın.sanırım bebeklerin ikiz dimi?pgt de ikiz olma ihtimali az diye tahmiz ediyorumda.bende pgt yaptırmayı düşünüyorumda ikiz olmasını çok isterdim ama sağlıklı bir embriyo bulmak bile zor sanırım.
pgt yaptıranlar sonuçlarını paylaşabilir mi acaba
merhaba benim eşimdede 13 ve 14 kromozonlarda bozukluk cıktı bende senin gibi aynen anatolia hakan beye gittim genlab tan sonuçlarımız cıktı. cok mutsuzdum senin tüm mesajlarını okudum sonunda hamile kaldığını öğrendim cok sevindim içime umut doğdu. son tüp bebek tedavisinide mi anatoliada yaptırdın merak ettim. bana cevap yaz lütfen umutla mesajını bekliyorum senin yıllardır cektiğinin aynısını bende cekiyorum iki düşük yaşadım bende sorunumuz aynı inşallah benim sonumda senin gibi olur. bende yaz sonunda ilk tüp bebek denemesine başlıycam ama kime devam edeceğim konusunda cok kararsızım. allah bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?