pgt Yaptıran Arkadaşlar Sizleri Buraya Bekliyorum

merhaba hituci
umarım bu denemizde Rabbim dileğimizi kabul eder.

canım bu kromozon bozukluğu hangi testle saptandı?

canım sana özelden yazmiştim ama bizdede y kromozom delesyonu var yani mecburmuyuz bu sebebden... ama bence degil çünki ilkinde bize sormuşlardı istiyomusunuz diye istedik yaptılar 3 saglıklı embriyo çıktı iki transfer ama sonuç negatif...bu kez istemiyoruz deyecez bakalımmm..........

merhaba hituci
umarım bu denemizde Rabbim dileğimizi kabul eder.

canım bu kromozon bozukluğu hangi testle saptandı?

Allah razı olsun canım duaya okadar çok ihtiyacım varki.kromozom bozukluğu basit bi kan testiyle anlaşılıyo.biz geçen sene ankara genlab da 108 ytl ye yaptırdık tek kişi tabi.10 güne çıkıyo sonuç.bu arada görüşmeyeli uzun zaman oldu.nasılsın neler yapıyorsun.forumdan bişeyle okudum hamileliğinle ilgili çok üzüldüm.umarın bu mesajıma karşılık olacak bu defa hamileyim yazarsın.sağlıcakla kal canım sevgiler

canım özelden mesajın gelmedi bana görseydim kesin cevap yazardım.bak kendin 3 sağlıklı embriyo bulundu dedin.canım pgt yapılmazsa hangisinin sağlıklı olduğunu bilemeyiz.embriyo olarak kaliteli fakat sağlıksız embriyo transfer edilebilir.yinede sen bilirsin.sağlıcakla kal canım sevgiler...a.s.

canım senin sonucun bizim içinde çok önemli umarım herşey yolunda gider sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun ve bize umut olursun inşaallah.gelişmelerden haberdar et bizi.bu arada grip olmuşsun çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allaha emanet ol sevgilera.s.

anjelikoz nerelerdesin?hamişlik nasıl gidiyo?keseleri gördünmü?umarım herşey yolundadır.sevgiler...

Sevgili Hituci,
1 haftadır mesajlara bakamadım..dün ultrasona girdik. kalp atışlarını duyduk..:) ama dr.1 tanesinin 7 haftalık, diğerinin 8 haftalık olduğunu söyledi.bunun bir problem yaratmadığını söyledi ama biz tabi evhamlandık..ama keseler ve kalp atışını duyduk..1 ay sonra tekrar ultrasonla ense kalınlığına bakacakmış..4.ayda da amniyosentez yapalım dedi..öyle uygun gördü yani.normalde pgt sonrası amniyosenteze gerek kalmıoyordu ama bakalım? artık dr. ne derse uyacağız.yienede korkuyorum ama umut edelim hepimiz.sen naptın, ne durumdasın..?

canım umarım bi problem çıkmadan sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırsın bebişlerini kucağına.hepimiz için diliyorum Allahtan.hakkımızda hayırlı kılar nasip eder inşaallah.
bende dün başladım tedaviye.uzun protokol olcak.bakalım neler bekliyo bizi.
insanın genetik yapısının büyük bi çoğunluğu döllenme esnasında,küçük bi parçasıda ilk 3 ayda oluşuyormuş.ilk 3 ay çok önemli bizim gibi genetik problemi olanlar için.umarım herşey yolunda gider.sağlıcakla kal canım durumlardan haberdar et a.s.sevgiler

Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum ve bizde pgt yaptırıcaz,Ben İst.yaptırıyorum ama pgt ankarada olacak dendi bize.İst.bu işi yapan yok mu acaba ki?

Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum ve bizde pgt yaptırıcaz,Ben İst.yaptırıyorum ama pgt ankarada olacak dendi bize.İst.bu işi yapan yok mu acaba ki?

canım pgt yi yapan ankarada bir genart birde genlab var.benim bi arkadaşım istanbul umut tüp bebek merkesinde tedavi oluyo.oda pgt yaptırıyo ve umut tüp bebek merkezinde pgt nin yapıldığını söyledi.başka biyer varmı bilmiyorum.sizin problem nedir canım.hangi kromozomlarda?bu ilk mi olcak?biraz bilgi verirsen sevinirim.her gelişme umut çünkğ bizim gibiler için.sağlıcakla kal.sevgilera.s.

Arkadaşlar bende bu seferki denemede pgt yaptıracağım.Dondurulmuşlarımla eylül ayında olumlu sonuç aldım ama malesef mutluluğum çok kısa sürdü.Daha öncede olumsuz 2 denemem olmuştu bu nedenle bu seer pgt yaprıracağım.İstanbulda Pgt yaptıran varmı özellikle memorial hastanesinde
Yaptıran varsa işlemleri ve ne kadar tutuğunu yazarsa sevinirim.

merhaba öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın.sanırım bebeklerin ikiz dimi?pgt de ikiz olma ihtimali az diye tahmiz ediyorumda.bende pgt yaptırmayı düşünüyorumda ikiz olmasını çok isterdim ama sağlıklı bir embriyo bulmak bile zor sanırım.

istanbulda alman hastanesi pgt yapıyor.
Ben alman hastanesinde yaptırıyorum tüp bebeği bize orda yapılmadığını embriyoların ankaraya gideceğini söylemişlerdi.bu benim 3.denemem olacak.

canım teşekkür ederim.cevap biraz geç oldu onun içinde özür dilerim yeni gördüm mesajı.evet canım ikiz rabbime şükürler olsun.bende ikiz olma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyordum ama rabbim için herşey kolay.ikiz olacak kk da iki kişi biliyorum benimle birlikte.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah.benim 4 embriyom pgt ye girmişti iki tanesi sağlıklı çıktı.ikiside tutundu rabbime şükürler olsun.darısı sizlere inşallah.az yumurtam oluyo az ambriyom oluyo diye sıkıntı yapmayın kesinlikle.benmde çok embriyom olmuyodu ama rabbim nasip edecekse birleyle vesile oluyor mutlaka.
sen neler yapıyorsun?başladınmı tedaviye.inşallah hakkında hayırlsı olsun sevgiler...

merhaba hituci
benim eşimdede 13 ve 14 kromozonlarda bozukluk cıktı bende senin gibi aynen anatolia hakan beye gittim genlab tan sonuçlarımız cıktı. cok mutsuzdum senin tüm mesajlarını okudum sonunda hamile kaldığını öğrendim cok sevindim içime umut doğdu. son tüp bebek tedavisinide mi anatoliada yaptırdın merak ettim. bana cevap yaz lütfen umutla mesajını bekliyorum senin yıllardır cektiğinin aynısını bende cekiyorum iki düşük yaşadım bende sorunumuz aynı inşallah benim sonumda senin gibi olur. bende yaz sonunda ilk tüp bebek denemesine başlıycam ama kime devam edeceğim konusunda cok kararsızım. allah bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah:)

Son düzenleme:

merhaba canım....4 defa pgt li tüp bebek tedavisi yaptırdım.hepside anatolyada oldu.dördüncüde nasip etti rabbim şükürler olsun.inşaallaha.s. hayırlısıyla sağlıkla enkısa zamanda sanada nasip eder güzel Allahım.
her konuda sorularını yaz canım yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum.
hatta sana güzel bi haber vereyim.13.14. kromozom bozukluğu olan bi arkadaşım var.tek embriyo trasfer edilmişti.bugün gebeliğinin ikiz olduğunu öğrenmiş.yani tek yumurta ikizleri olacak Allahın izniyle.darısı sana ve tüm isteyenlere inşaallah.Allaha emanet ol canım sağlcakla kal....

ağzından bal damlıyor inşallah banada nasip eder. toplam kaç embriyo gitti. ve toplamda ne kadar tuttu son tedavin. hakan beyemi bülent beyemi gittin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…