en son tedavimde 4 embriyo pgt ye girdi iki tanesi sağlıklı çıktı.ikiside tutundu çok şükür.ağzından bal damlıyor inşallah banada nasip eder. toplam kaç embriyo gitti. ve toplamda ne kadar tuttu son tedavin. hakan beyemi bülent beyemi gittin.
canım ben de ilkinde aynen senin dediğin ücreti ödedim.diğerlerinde ise indirimli ücret ödedim.bunun için pazarlığı biraz sıkı tutmak gerekiyo.2. de ve 3. de nekadar ödediğimi hatırlamıyorum ama 4. tedavimde 2400+600 ödedim anatolyaya.her defasında biraz daha indirim yapıyorlar.bu yazdığım fiyat birazda bize özeldi çünkü ödediğimiz ücretler ödememiş göründü madur olduk onun için son tedavimde baya yardımcı oldular.her tedavide ortalama 300-400 tl iniyorlar.canım şimdi gitmem lazım yarın erken kalkıyoruz.sorun olursa yaz canım.Allahtan bi mani olmazsa mutlaka cevaplamaya çalışırım.bugece cok soru sordum ama kusura bakma derdimi anlayacak tek kişi sensin sanırım hepsinde aynı ücretimi ödediniz bize 4250+600+emriyo başına 100euro dediler ilki sorunlu oldu diyelim ikincidedemi aynı ücreti talep ediyorlar ona göre bütcemizi hazırlayıp tedaviye başlayalım diyoruz ikli olmazsa ikincininde parasını toparlayıp öyle başlıyca manen cok harap olmayız en azında belki ikincide olur inşallah.
canım pgt yi yapan ankarada bir genart birde genlab var.benim bi arkadaşım istanbul umut tüp bebek merkesinde tedavi oluyo.oda pgt yaptırıyo ve umut tüp bebek merkezinde pgt nin yapıldığını söyledi.başka biyer varmı bilmiyorum.sizin problem nedir canım.hangi kromozomlarda?bu ilk mi olcak?biraz bilgi verirsen sevinirim.her gelişme umut çünkğ bizim gibiler için.sağlıcakla kal.sevgilera.s.
Ben de defalarca tüp bebek denemesi yaptirip bir türlü saglikli gebelik elde edemedigim icin PGT yöntemini denemeyi düsünüyorum bu tedavimde ..
Insallah Rabbim saglikli embriyo bulmayi nasip eder ..
Gercekten cok pahali bir tedavi tüp bebek + PGT ..
Bana da PGT nin daha cok embriyolari zedeleyici , gereksiz bir yöntem oldugunu söyleyen doktorlar oldu ..
Ve belki de onlarin yüzünden 2 kez düsük , 2 kez kimyasal gebelikler yasadim...
Eger öyle ise ALLAHA havale ediyorum onlari ..
Insallah PGT nin faydalarini görmeyi nasip eder Mevlam ..
merhaba,
bende umut tüp bebekde pgt yaptırıcam.Arkadaşınızdan bahsetmişsinz.Pgt gerçekden faydası olmuşmu arkadaşınıza bilgi verebilirseniz minnetdar kalırım. dün bir doktora gittim pgt denilen işlemin para tuzağından başka bir şey olmadığını binlerce kromozomdan sadece 5-6 tanesine bakmanın hiç bir faydası olmaduğını söyledi.
Ben de defalarca tüp bebek denemesi yaptirip bir türlü saglikli gebelik elde edemedigim icin PGT yöntemini denemeyi düsünüyorum bu tedavimde ..
Insallah Rabbim saglikli embriyo bulmayi nasip eder ..
Gercekten cok pahali bir tedavi tüp bebek + PGT ..
Bana da PGT nin daha cok embriyolari zedeleyici , gereksiz bir yöntem oldugunu söyleyen doktorlar oldu ..
Ve belki de onlarin yüzünden 2 kez düsük , 2 kez kimyasal gebelikler yasadim...
Eger öyle ise ALLAHA havale ediyorum onlari ..
Insallah PGT nin faydalarini görmeyi nasip eder Mevlam ..
Tek umudum o.
Herseyi denedik cünkü ..
canım hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda rabbim bebeğine yada bebeklerine kavuştursun inşaallah.pgt embriyolara zarar vermiyo.embriyo içinde 3. günde 8 hücre bulunuyo.bunun birtanesi biyopsiye gidiyo.birtanesinin biyopsiye gitmesi demek tek hücrenin bile bütün özellikleri barındırması demek.ve sana bişey daha söyleyim.8 değil 1 hücre bile olsa rabbim istedikten sonra sana sıkı sıkı tutunur bebeğin.çünkü o tek hücre bile bir insanı vücudunu oluşturacak donanıma sahip.
bir örnek daha vereyim biraz öncede bi arkadaşa yazdım.pgt yapılıp tek hücresi alınan tek embriyo ile pgt06 arkadaşımız tek yumurta ikislerine hamile...sağlıcakla kal canım...rabbim gönlüne göre versin inşaallah hayırlısıyla...
merhaba,
bende umut tüp bebekde pgt yaptırıcam.Arkadaşınızdan bahsetmişsinz.Pgt gerçekden faydası olmuşmu arkadaşınıza bilgi verebilirseniz minnetdar kalırım. dün bir doktora gittim pgt denilen işlemin para tuzağından başka bir şey olmadığını binlerce kromozomdan sadece 5-6 tanesine bakmanın hiç bir faydası olmaduğını söyledi.
merhabalar arkadaşlar.ben ikinci tüp bebek tedavime başlicam.ilkini yapmadan önce dr kan testi yaptı eşime ve kromozom translokasyonu çıktısenağlamailk dememizde oluşan ve 3. güne ulaşan 3 embriyo pgt ye girdi ama hiçbirisinin sağlıklı olmadığını öğrendik ve transfer iptal oldu.:çok üzgünüm:arkadaşlar embriyolarına pgt yaptıran var mı?sonrasında neler oldu hamile kalabildinizmi parlaşırsanız çok sevinirim.bu mübarek ayların hatrına inş. bu defa bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar kocaman kocaman öpücükler ve sevgilera.s.a.s.
merhaba arkadasım.bizdede aynı problem var. 5 gun once yumurta topladılar benden 10 tane 5 tanesı tuttu ama 2 gunu gerıledi transfer olmadı yani.merak ettigim şey sen ne yaptın oldumu sızın.lutfen cvp yazarsan sevınırım.inş olmustur.
merhaba arkadasım.bizdede aynı problem var. 5 gun once yumurta topladılar benden 10 tane 5 tanesı tuttu ama 2 gunu gerıledi transfer olmadı yani.merak ettigim şey sen ne yaptın oldumu sızın.lutfen cvp yazarsan sevınırım.inş olmustur.
Bizimde tüpbebek tedavimiz aşamasında 3 adet embriyomuzun genetik testinden gelen sonuç neticesinde transferimiz iptal edildi.
Genetik sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum.
1.Embriyo = TRİZOMİ 13 ,
2.Embriyo = KOMPLEKS ANÖPLOİDİ ,
3.Embriyo = TRİZOMİ 13 Sonucu ile sonuç olarak : 13,18,21,X VE Y KROMOZOM PROBLARI İLE ANALİZ EDİLEN EMBRİYOLARDA TRANSFER İÇİN UYGUN NORMAL KROMOZOMA YAPIDA EMBRİYO BULUNAMAMIŞTIR sonucuna ulaşıldı
3 adet embriyonun maliyeti ise 675 tl oldu bana.
Peki arkadaşlar bunların bir tedavisi varmı araştıranlarımız oldumu acaba?
Herkese geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?