- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.681
Tulipcim sayıya takılma lütfen. İnş içlerinden sağlıklı çıkacak.
Canım hiç morelini bozma akasyanın dediği gibi senin şansın daha yüksekdi hayatın ne getirecegi belli olmuyor dilerim en az 2 tane çıkar dualarımız seninle ....mrb kızlar haber veremedim. 8 den biri olgun çıkmamış, birindede bir problem varmış anlamadım. 6 sı işleme girmiş. 1 inin gelişimi yavaşlamış elde var 5 tane. bayağı moralim bozuldu. şimdi anladım sizin stresinizi. insan yaşamayınca anlamıyor. yarın yine bilgi verecek embriyolog.
Günaydın cnm ...Kızlar bu akşam eltimle konuştuk telefonda. Ben çok heyecanlı soruyorum bebekle ilgili şeyleri o ise gayet sakin cevaplar veriyor :) Benim üzülebileceğim düşüncesiyle böyle sakin konuşup bebek konusunu kısa tutuyor olabilir mi :26: Öyleyse çok üzülürüm, soramam da bununla ilgili bir şey. Acaba bizden sakınırlar mı diye de düşündüm. Umarım öyle bir şey olmaz. Biz büyük bir heyecanla bekliyoruz yeğenimizin gelmesini. Siz olsanız ne yapardınız?
günaydın kızlar
tuliprosa nasılsın canım, inş en az 2 tane sağlıklı çıkıcak.. 5 güzel bi sayı..
Tuliprosacığım dualarımız seninle canım inşallah sağlıklı çıkacak...
Akasya bugün test tekrarlanacaktı bekliyoruz canım...
mrb kızlar haber veremedim. 8 den biri olgun çıkmamış, birindede bir problem varmış anlamadım. 6 sı işleme girmiş. 1 inin gelişimi yavaşlamış elde var 5 tane. bayağı moralim bozuldu. şimdi anladım sizin stresinizi. insan yaşamayınca anlamıyor. yarın yine bilgi verecek embriyolog.
günaydın lave
nasılsın
merve testi geçen hafta yapmıştı
süper relaks gidiyor maşallah
tabi bir de ona sormak lazım
ben kırk kere gidip keseye baktırmıştım
Canım hiç morelini bozma akasyanın dediği gibi senin şansın daha yüksekdi hayatın ne getirecegi belli olmuyor dilerim en az 2 tane çıkar dualarımız seninle ....
Günaydın cnm ...
Ya benimde bir arkadaşım vardı 2 defa tüp bebek tedavisi gördüğümü biliodu ben onun kızını çok sewiodm ama o hep bana dert yanıodu aman olsada ne olur felan die sıkıntısı bale kursu bilmem ne bitmio ..
Yani bizlerin tedavi gördüklerini bildikleri için bizleri üzmemek için sanırım yapıolar ama biz daha çok üzülüoruz aslında ama farkında deiller ..
Günaydın mattika nasılsın paşamız nasıl büyümüştür maşallahhh
Rosacim canini sikacak durum yok ortada.
Senin hastaliginda bildigim kadariyla zaten sansin cok yuksek.
Dert edecek hic bir sey yok inan bana .
Gayet de guzel.
Biz translokasyon icin bile 5 sayisina tesekkur ediyoruz ki oranlarimizin ne kadar karamsar oldugunubiliyorsun.
Insallah guzel haberler gelecek . Icini ferah tut.
günaydın lave
nasılsın
merve testi geçen hafta yapmıştı
süper relaks gidiyor maşallah
tabi bir de ona sormak lazım
ben kırk kere gidip keseye baktırmıştım
Adacim nasilsin?
Valla ne diyeyim iyiyim aslinda gunumuz ruh hali olarak. Ama gelecek icin cooook umutsuz, cokuk , sevimsiz bir durumdayim. Bugunu dusunursem hayat guzel , ne yapalim olan oldu , geriye kaldiyasam .
Ama bir tedavi daha ... Nerede... Nasil... Off offf
Sen nasilsin?
çok sağol canım. inşallah bende çok dua ediyorum sağlıklı çıkması için.
ah canım benim daha üzüntün tazeyken bize destek olabiliyorsun. inşallah bende senin kadar güçlü olabilirim. allah senin bu sabrın ve iyi yürekliliğinin mükafatını verecektir.
ada bende ilk gebeliğimde hiç acele etmemiştim kese için. kalp atımı ile birlikte görmüştüm. ama şimdi olsa en erken ne zaman gidiliyor ise o zaman giderim. bişeyler zor elde edildiği zaman kaybetme korkusu çok oluyor.
böyle düşünme diycem ama
benim düşüncelerimin de senden farkı yok inan ki
devam etmeli mi yoksa yeter bu kadar deyip yola devammı etmeli
hayat devam ediyor gerçekten böyle de mutluyum inada bindirdim gibi oldu
allahın zoruna gidecek diye korkuyorum
eşime kalsa vazgeç bu sevdadan modunda
umutlanmam için bir neden de bulamıyorum
nereye gitmeli ne zaman nasıl soruları beynimi yiyor
O kadar ayni dusunuyoruz ki seninle.
Biri gelsin, elimden kaldirsin , bu dusunduklerin yanlis, kendi kendinekuruntu yapiyorsun , denemeye devam et , illaki bulacaksin , var sende desin. Baska turlu inanamayacagim ben inancimi cok yitirdim. Ben de mutluyum , cocuk her sey degil ama buyuk bir gida eksikligi sadece. Esim diyor kac gundur dusunuyorum dusunuyorum olmasa da olur, mecbur degilki diyor. Hakli... Ama iste garip , cetrefilli,ikircii duygular .
Umutlanmak icin ben de hic bir adet neden bile bulamiyorum.
naz göbüşünü gördüm maş.
ama benimkinden sivri ve büyük
benimki daha yuvarlak
çok aşırı değil göbeğin çünkü ben senin 4 aylık halini de biliyorum o zaman bana 4 aylığa göre çok gelmişti birden çıkmış gibiydi
ama şimdiki halin öyle çok göbüşlü gelmedi
yalnız öyle açıkta bırakıp da eylülü üşütme
sonra doktorlarda geziyorsun yok akıntım var vs diye
böyle karnın açık gezersen üşütürsün
ben sürekli karnım açılınca kapatıyorum
hamile boxer aldım uzun üşütmeyeyim diye
öyle sereserpe gezme kış yaklaştı üşütür hasta olursun
benim resimdeki hamile pantolonuma baksana bi ta göğsüme kadar çıkıyor
1 beden büyük aldımki iice sarsın üşütmeyeyim diye
belimden düşüyor ama ne yapayım idare ediyorum
geçen gün yolda inan düşecekti nerdeyse çekiştirip duruyorum ama bi beden küçüğü de önden kasıklardan rahatsız ediyordu mecbur aldım
yani iice göbeğini sarmaya açıkta bırakmamaya dikkat et
tam hasta olma havası geçiş günleri
evet hazadeciğim dondurulmuşum var çok şükür.
nazcığım maşaAllah sana be prensesine.ben ilk gördüğümde hani fazla kilo aldım diyordu öyle değil.çok hoşsun tatlım.bende pijamalarını beğendim.
bana iğne vermedi canım. jel ve bant kullanıyorum. iğneler göbekten mi kalçadan mı?
maşallah maşallah bu ne güzel hamile. çok şıksın canım. göbüşünde çok yakışmış basketbol topu gibi.
pişkinliğe bak ya biinsan mahçup olur. ben bile sinir oldum okadına.
vallahi hep seni düşünüyorum akasyanın çıktı benimde çıkar diye. bide seninki de tek gen hastalığıya sanki aynı olacakmış gibi bilimsel olmayan bir mantık kuruyorum. eşim dalga geçiyor 6 çocuk annesi diye.
Kızlar bu akşam eltimle konuştuk telefonda. Ben çok heyecanlı soruyorum bebekle ilgili şeyleri o ise gayet sakin cevaplar veriyor :) Benim üzülebileceğim düşüncesiyle böyle sakin konuşup bebek konusunu kısa tutuyor olabilir mi :26: Öyleyse çok üzülürüm, soramam da bununla ilgili bir şey. Acaba bizden sakınırlar mı diye de düşündüm. Umarım öyle bir şey olmaz. Biz büyük bir heyecanla bekliyoruz yeğenimizin gelmesini. Siz olsanız ne yapardınız?
böyle düşünme diycem ama
benim düşüncelerimin de senden farkı yok inan ki
devam etmeli mi yoksa yeter bu kadar deyip yola devammı etmeli
hayat devam ediyor gerçekten böyle de mutluyum inada bindirdim gibi oldu
allahın zoruna gidecek diye korkuyorum
eşime kalsa vazgeç bu sevdadan modunda
umutlanmam için bir neden de bulamıyorum
nereye gitmeli ne zaman nasıl soruları beynimi yiyor
lave bazen ne düşünüyorum biliyormusun
allahın düzenine karşımı geliyorum tedavi olmakla acaba
bir denedim iki denedim üç dört olmuyor işte
doğal kalabilsem yine bir umudum olucak o da olmadı
nereye kadar bir de eşim bana bunu soruyor biliyormusun
nereye kadar bana birşey söyle diyor bir iki üç ya da 35 yaş 37 yaş
bileyim diyor
haklı adamda bütün hayatımız tedavi oldu sanki
çalış para biriktir tedavi için harca olmadı sil baştan tekrar düşünmeye başla falan
artık tatilleri izinleri herşeyi ona göre ayarlar oldum ne kötü
akışına bırakamıyorum
allah yardımcımız olsun
psikolojik destek lazım ama kim anlar ki bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?