- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.721
nazefsa bence de erkek:)) orgu da bulamıyorum hayatım hırsız mı girip aldı acaba hiç fikrim yok de...
iz inşallah girer düzene... 1 yıl epey olmuş niye girmedi düzene?:44:
lave var mı haber?
akasya az kaldı sonuca?
Akasyanın degeri ikiye katlamış kızlar çok şükürrr
Hazadem senin doğum sezeryan mı olacaktı?
İncim Oluş hanım normal dogumu beklemek istemiorum dedi hayırlısıyla sezeryan olucak epidurel sezeryan Allah izin verirse
İncim Oluş hanım normal dogumu beklemek istemiorum dedi hayırlısıyla sezeryan olucak epidurel sezeryan Allah izin verirse
hazade sen doğal yolla mı hamile kalmıştın? yoksa pgt miydi?
izz hoşgeldin :) Yoktun uzun zamandır...
sen bedenine göre almışsın kıyafeti de ondan açılıyor göbüşünBenm göbüş biraz daha sivri gidiyor dogruuNe giysem açılıyor göbüşş bende üstüne hırka giyiyorum yada içime atlet mecbur..Yoksa kasıklarımda agrı oluyor kuzum dogru söylüyorsunn
Hamile pantolonlarının hepsi öyle sanırım,benmkide tepeme çıkacak neredeyse
İyiki 1 beden büyük almışsın çünkü daha büyüycek karnın o zaman tam olur canıımmm..
Sen napyorsunn bakımmm?
Eski halim zayıftı yaa ondan çok geldi kuzum heralde banaSagoll canımmm pijamalarımı sarıp saklayasım geldi şimdi
Aynenn vallahi,bu zaman da kimseye fazla güvenmeyeceksn yavrumm ben anladımmm..
Göbüşede herkes basketbol topu diyor dogru tanııı
İncimmm bizede aynısı çok yapıldı hamile kalamadıgım zamanlar..Aslında biz bu şekilde daha çok üzülüyoruz,keşke bizede normal davransalar diyordukk..canımm arkadaşımmm sen hiç üzülmee gerekirse yüreginden geçenleri söyle,öyle düşünememesini sagla..
Hazade hani soruma cevap
Bu arada Kazen'e mesaj attın mı?
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de hangisi olursa olsun canım. Tarih belirlendi mi peki? Kaçıncı haftada olacağı belli mi?
Akasyacim. Cook sevindim arkadasim. Oh ne guzel yolunda gidiyor. Insallah artik hamilesin gercekten :))))rahatlamissindir simdi oldukca. Bence sen tadii cikarmaya basla artik hayirlisiyla gebeliginin.
Hazadecim demek istedigim dogal. Yoldan gebe kalanlar kimyasal mi diye bakma geregi bile duymuyorlar. Hamileyse hamile, bir daha keseye gidiyorlar. Yani biz hamile kalinca da 2 test , kontrol et, yurek cirpintisi bitmiyor , onu demek istedim.
Hazadecim zaten bu bebekler kiymetli cok, normal dogumla hic bir doktor riske atmiyor. Ben tuple hamile kalip normal dogurani gormedim hic.
Chnbcim anlayisina tesekkur ederizyazdiklarimizda ve dusunduklerimizde ne yazik ki hakliyiz. Keske olmasaydik.
Rosacim bugun haber gelmeyecek di mi? Artik 3. Gun herhalde haber alirsin kac tane devam ediyor diye.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de hangisi olursa olsun canım. Tarih belirlendi mi peki? Kaçıncı haftada olacağı belli mi?
Özür dilerim incim affet benii
Vallahi cnm şubatın 1-7 arası dedi tam olarak kaç hafta oluo açıkcası bilmiorum 15 gün sonra gidicem sorarım şeker yüklemesi ve kontrolum var
Yok güzelim ne özrü
Hımm baktım da şimdi 23'tesin, dediği tarih olursa 37.hafta sonu 38.hafta başı oluyor. Son 15 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?