Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inş. daha önce böyle birşey yoktu piyasada.
psikolojik olabileceğini düşünüyor dr. yoruldum artık gerçekten...

İncim Oluş hanım normal dogumu beklemek istemiorum dedi hayırlısıyla sezeryan olucak epidurel sezeryan Allah izin verirse

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de hangisi olursa olsun canım. Tarih belirlendi mi peki? Kaçıncı haftada olacağı belli mi?

izz hoşgeldin :) Yoktun uzun zamandır...

evet inci taanesi.
adet ritmim bozulmuştu, d.kontrol hapı kullandım bi süre. işler çok yoğundu ve yıllık izin tatili...
yani uzun süre hem verilecek güzel haberlerim olmadığı için, hem de iş yoğunluğu nedeniyle giremedim foruma.
baya zaman olmuş çok sevindim böyle bi süre gelmeyince epey sürprizlerle karşılaştım:))
bikaç kişinin adına çoooook sevindim:)
inşallah nice güzel haberlerle sıralanırız hep beraber:)
buralardayım.
veee takipteyim

sen bedenine göre almışsın kıyafeti de ondan açılıyor göbüşün
bi de eşofmanın dar dikkatimi çekti
ben 1-2 beden büyük alıp bol giyiyorum
hem alttaki pijama kasıklarımı sıkmasın diye hem de üstü bol olsun göbüşü iice kapatsın diye
sen de öyle yaparsan hem alttaki sıkmaz hem göbüşün açıkta kalmaz
ben de iyiyim çok şükür ne olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Akasyacim. Cook sevindim arkadasim. Oh ne guzel yolunda gidiyor. Insallah artik hamilesin gercekten :))))rahatlamissindir simdi oldukca. Bence sen tadii cikarmaya basla artik hayirlisiyla gebeliginin.

Hazadecim demek istedigim dogal. Yoldan gebe kalanlar kimyasal mi diye bakma geregi bile duymuyorlar. Hamileyse hamile, bir daha keseye gidiyorlar. Yani biz hamile kalinca da 2 test , kontrol et, yurek cirpintisi bitmiyor , onu demek istedim.

Hazadecim zaten bu bebekler kiymetli cok, normal dogumla hic bir doktor riske atmiyor. Ben tuple hamile kalip normal dogurani gormedim hic.

Chnbcim anlayisina tesekkur ederiz yazdiklarimizda ve dusunduklerimizde ne yazik ki hakliyiz. Keske olmasaydik.

Rosacim bugun haber gelmeyecek di mi? Artik 3. Gun herhalde haber alirsin kac tane devam ediyor diye.

Ewet cnm öğle ama işde ben doğal kalıncada doktorun ikince kez tekrarlattı aman doktorlar işde insanı delirtiolar zaman zamann ...
Ewet cnm doktorum riske atmayalım ama sen istersen normalde olur dedi ama ben zaten sıcak bakmıorum tırsıorum baya bir :)
Arkadaşımın doğumunda foto çektim çünkü felakettiiii:18:

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de hangisi olursa olsun canım. Tarih belirlendi mi peki? Kaçıncı haftada olacağı belli mi?

Özür dilerim incim affet benii
Vallahi cnm şubatın 1-7 arası dedi tam olarak kaç hafta oluo açıkcası bilmiorum 15 gün sonra gidicem sorarım şeker yüklemesi ve kontrolum var

Özür dilerim incim affet benii
Vallahi cnm şubatın 1-7 arası dedi tam olarak kaç hafta oluo açıkcası bilmiorum 15 gün sonra gidicem sorarım şeker yüklemesi ve kontrolum var

Yok güzelim ne özrü
Hımm baktım da şimdi 23'tesin, dediği tarih olursa 37.hafta sonu 38.hafta başı oluyor. Son 15 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…