Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay incimmm öle demee heyecanlanıorum ...
Dogumum Allah nasip ederse sezeryan olucak hepinize dua edicem sizlerde bu duyguyu tadın diee

Heyecanlan tabi, insan ömründe kaç kere yaşıyor ki bu duyguyu
Mina Hanım gelsin bakalım sağlıkla, teyzeleri de onu görmeye gelsin

Tabi cnm orası öle ...
Vallahi cnm önce nesrine hep birlikde gidicez, sonra bana bekliorum hepiniziiiii

İnşaallah kuzum inşaallah. Evet sonra sana sonra Merve'ye sonra da Akasya'ya inşaallah Akasya'yla Merve'nin çok yakın olacak doğumları nasip olursa

soğukkanlılığını zamanla kaybediyor insan canım

yada benim için böyle

inşallah senin için hayırlısı olur

ama şansın çok yüksek

inşallah en az iki bulunur ve ikizin olur

çok sağol adacığım allah benim için düşündüklerinin iki katını versin sana. şimdi dördüzün oluyormuş seninde.

Akasyanın degeri ikiye katlamış kızlar çok şükürrr

314 çıkmış kızlar akasyanın degeri

maşallah çok güzel değer. allah sağlıklı sıhhatli doğumunuda nasi

gelecek canım. embriyolog yarın da haber vermemi ister misin dedi. bende isterim dedim. evet haklısın bende çok meraklıyımdır ararım dedi. dün 16:00 gibi aramıştı. bekliyorum aramazsa ben arayıp soracağım.

inş. daha önce böyle birşey yoktu piyasada.
psikolojik olabileceğini düşünüyor dr. yoruldum artık gerçekten...

canım umarım hemen düzelir..

keşke canım ya... keşke...

,
hazade amin canım.
tamamdır doğru hatırlıyorum o zaman. foruma son baktığımda amniyo yaptırıp yaptırmama tereddütü yaşıyordun galiba.
çok geçti üzerinden ama merakım geçmemiş bak, yaptırdın mı yaptırmadın mı? :)))

hazade,
amin canım.
tamamdır doğru hatırlıyorum o zaman. foruma son baktığımda amniyo yaptırıp yaptırmama tereddütü yaşıyordun galiba.

hazade,
amin canım.

Ama cnm sağlıklımı kimyasalmı olup olmadıgını degerden anlıolar o yüzden ...

Ayy Allahım bende öleyim cnm o kurt kabusum olur ay birde tavandamııı aman allahımmmm

Tavandaa yaaa,şükrediyorum üstüme düşmemişş
Bi anda ben çıglık atıp yataktan fıırlayınca eylülde karnımda ne oldugunu şaşırdı kıpır kıpır oldu bi annYazıkk kızz yavrummaaa deli bi annesi var

Akasyanın degeri ikiye katlamış kızlar çok şükürrr

Ohhhhhh maşallahhh çok sevindimmm..

Daha hiç bişeyde almıyorum kendime,zaten şurda kaç haftm kaldı diye..Evdekilerle idare ediyorumm mecbur..Üşütmemek önmeli dogru söylüyorsun canımmm..

İnşaallah kuzum inşaallah. Evet sonra sana sonra Merve'ye sonra da Akasya'ya inşaallah Akasya'yla Merve'nin çok yakın olacak doğumları nasip olursa

Hanii bizeeee incimmm

Yok cnm yaptırmadım çok şükür ikili taramam iyi çıkıca doktorum gerek görmedi.

Ay cnm sorma bende öle deliyim yaa eşim çok kızıo bi keresinde armut yiyordum bir ısırdım içinde kurt aman allahım fırlattım kayınbabamın üstüne :))))

Ah keşke gelebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…