- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.741
Ay incimmm öle demee heyecanlanıorum ...
Dogumum Allah nasip ederse sezeryan olucak hepinize dua edicem sizlerde bu duyguyu tadın diee
Heyecanlan tabi, insan ömründe kaç kere yaşıyor ki bu duyguyu
Mina Hanım gelsin bakalım sağlıkla, teyzeleri de onu görmeye gelsin
Tabi cnm orası öle ...
Vallahi cnm önce nesrine hep birlikde gidicez, sonra bana bekliorum hepiniziiiii
soğukkanlılığını zamanla kaybediyor insan canım
yada benim için böyle
inşallah senin için hayırlısı olur
ama şansın çok yüksek
inşallah en az iki bulunur ve ikizin olur
Akasyanın degeri ikiye katlamış kızlar çok şükürrr
314 çıkmış kızlar akasyanın degeri
Akasyacim. Cook sevindim arkadasim. Oh ne guzel yolunda gidiyor. Insallah artik hamilesin gercekten :))))rahatlamissindir simdi oldukca. Bence sen tadii cikarmaya basla artik hayirlisiyla gebeliginin.
Hazadecim demek istedigim dogal. Yoldan gebe kalanlar kimyasal mi diye bakma geregi bile duymuyorlar. Hamileyse hamile, bir daha keseye gidiyorlar. Yani biz hamile kalinca da 2 test , kontrol et, yurek cirpintisi bitmiyor , onu demek istedim.
Hazadecim zaten bu bebekler kiymetli cok, normal dogumla hic bir doktor riske atmiyor. Ben tuple hamile kalip normal dogurani gormedim hic.
Chnbcim anlayisina tesekkur ederizyazdiklarimizda ve dusunduklerimizde ne yazik ki hakliyiz. Keske olmasaydik.
Rosacim bugun haber gelmeyecek di mi? Artik 3. Gun herhalde haber alirsin kac tane devam ediyor diye.
inş. daha önce böyle birşey yoktu piyasada.
psikolojik olabileceğini düşünüyor dr. yoruldum artık gerçekten...
Akasyacim. Cook sevindim arkadasim. Oh ne guzel yolunda gidiyor. Insallah artik hamilesin gercekten :))))rahatlamissindir simdi oldukca. Bence sen tadii cikarmaya basla artik hayirlisiyla gebeliginin.
Hazadecim demek istedigim dogal. Yoldan gebe kalanlar kimyasal mi diye bakma geregi bile duymuyorlar. Hamileyse hamile, bir daha keseye gidiyorlar. Yani biz hamile kalinca da 2 test , kontrol et, yurek cirpintisi bitmiyor , onu demek istedim.
Hazadecim zaten bu bebekler kiymetli cok, normal dogumla hic bir doktor riske atmiyor. Ben tuple hamile kalip normal dogurani gormedim hic.
Chnbcim anlayisina tesekkur ederizyazdiklarimizda ve dusunduklerimizde ne yazik ki hakliyiz. Keske olmasaydik.
Rosacim bugun haber gelmeyecek di mi? Artik 3. Gun herhalde haber alirsin kac tane devam ediyor diye.
çok sağol adacığım allah benim için düşündüklerinin iki katını versin sana. şimdi dördüzün oluyormuş seninde.
maşallah çok güzel değer. allah sağlıklı sıhhatli doğumunuda nasi
gelecek canım. embriyolog yarın da haber vermemi ister misin dedi. bende isterim dedim. evet haklısın bende çok meraklıyımdır ararım dedi. dün 16:00 gibi aramıştı. bekliyorum aramazsa ben arayıp soracağım.
4-5 embryoda mi sans bir adet demsiti , sonra da 12 embryoda mi bir adet dediler . Bunlar yumurta mi embryo mu?
Hitucim ve bazi arkadaslar morfolojiden dolayi dogal kalamadigimi soyluyorlar ama benim de aklim almiyor Ada . Bunca yil, ben 2 yillik evli degilim ki, nasil denk gelmez, gelemez, aklim almiyor... Hep diyorum aslinda , hamile kalip dusurmeyi elbette ki istemezdim. Eger ki esimin morfoloji sebebiyle dogal hamile kalamadiysam bu da belki Allahin bir lutfu bana .
Sperm konusunda ise sen kendi fikrii soyluyorsun ama asil genel gecer dogru erkek translokasyonunun kadinla kiyaslandiginda daha sans vaat ediyor olmasi. He diyorsun bana niye denk gelmedi ? Haklisin.. Istatistikler oranlar cok sinir bozucu. Hic lehimize islemiyor. .
Ben yas siniri koymadim ya da adet siniri ama koymak gerek. Bunun sonu yok.
Bir gun bu konunun aklima gelmemesini istiyorum, tup bebek kelimesiz, pgd kelimesiz bir gunum olsun istiyorum. allah baska dertler vermesin tabi. Sukur halimize. Ama Allahimin verdigi ureme gucunden , saglikli evlat dunyaya getirme gucunden niye biz nasibimizi alamamisiz ki? Rabbimin takdiri gene diyecek bir sey yok ama insan bu sorulari soruyor tabi kendine.
embriyoda canım yani 12 tane girmesi lazım ki pgt ye bir sağlıklı bir taşıyıcı bulunsun diyorlar
tabi istatistikler biz de işlemiyor o ayrı
ben hamile kalabiliyorumu yaşamak isterdim tabiki çok üzücü ama ümidim daha fazla olurdu sanki
ben sınır koymak istiyorum
yada tamam artık ya ben elimden geleni yaptım şimdi de içimden geldiği gibi yapıcam demeyi çok istiyorum
şimdi öyle düşünmüyorum
çünkü yaş geçiyor ve sık sık denemeliyim diyorum
bu da madden ve manen mahvediyor insanı
allah ne yazdıysa onu yaşıycaz ama tabiki anne olmayı çok isterim
bu duyguyu tatmayı herkes hakediyor bence
İnşaallah kuzum inşaallah. Evet sonra sana sonra Merve'ye sonra da Akasya'ya inşaallahAkasya'yla Merve'nin çok yakın olacak doğumları nasip olursa
bende translokasyon var izz 3 kere tüp bebek denedim 2 si pgt yapıldı ama tutmadı 3 de kürtajım var ...
3. tüp denemeden sonraki ay doğal kaldım şükürler olsun darısı sağlıkla başına inşallah ....
bende translokasyon var izz 3 kere tüp bebek denedim 2 si pgt yapıldı ama tutmadı 3 de kürtajım var ...
3. tüp denemeden sonraki ay doğal kaldım şükürler olsun darısı sağlıkla başına inşallah ....
Ama cnm sağlıklımı kimyasalmı olup olmadıgını degerden anlıolar o yüzden ...
Ayy Allahım bende öleyim cnm o kurt kabusum olur ay birde tavandamııı aman allahımmmm
Akasyanın degeri ikiye katlamış kızlar çok şükürrr
sen bedenine göre almışsın kıyafeti de ondan açılıyor göbüşün
bi de eşofmanın dar dikkatimi çekti
ben 1-2 beden büyük alıp bol giyiyorum
hem alttaki pijama kasıklarımı sıkmasın diye hem de üstü bol olsun göbüşü iice kapatsın diye
sen de öyle yaparsan hem alttaki sıkmaz hem göbüşün açıkta kalmaz
ben de iyiyim çok şükür ne olsun
İnşaallah kuzum inşaallah. Evet sonra sana sonra Merve'ye sonra da Akasya'ya inşaallahAkasya'yla Merve'nin çok yakın olacak doğumları nasip olursa
Yok cnm yaptırmadım çok şükür ikili taramam iyi çıkıca doktorum gerek görmedi.,
hazade amin canım.
tamamdır doğru hatırlıyorum o zaman. foruma son baktığımda amniyo yaptırıp yaptırmama tereddütü yaşıyordun galiba.
çok geçti üzerinden ama merakım geçmemiş bak, yaptırdın mı yaptırmadın mı? :)))
Ay cnm sorma bende öle deliyim yaa eşim çok kızıo bi keresinde armut yiyordum bir ısırdım içinde kurt aman allahım fırlattım kayınbabamın üstüne :))))Tavandaa yaaa,şükrediyorum üstüme düşmemişş
Bi anda ben çıglık atıp yataktan fıırlayınca eylülde karnımda ne oldugunu şaşırdı kıpır kıpır oldu bi annYazıkk kızz yavrummaaa deli bi annesi var
Tavandaa yaaa,şükrediyorum üstüme düşmemişş
Bi anda ben çıglık atıp yataktan fıırlayınca eylülde karnımda ne oldugunu şaşırdı kıpır kıpır oldu bi annYazıkk kızz yavrummaaa deli bi annesi var
Ohhhhhh maşallahhh çok sevindimmm..
Daha hiç bişeyde almıyorum kendime,zaten şurda kaç haftm kaldı diye..Evdekilerle idare ediyorumm mecbur..Üşütmemek önmeli dogru söylüyorsun canımmm..
Hanii bizeeee incimmm
Bişey dicem:
Ankaradan kimler var?
Hazadem müsait misin? Arayacağım.
Kuzum bizim şirket açık ofis ben seni arasam gün içersinde olurmu?
Olur kuzum, rahat rahat konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?