- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.701
Herkesciklere günaydınnn canlarımmmm
Bugün sabah uyandıgımda yatak odamın tavanında küçücük bi kurtla karşılaştımm,çıglık çıglıga kalktım yataktannnn
Nefret ederim ben kurttan Süpürgeyle çektim
Nerden gelmiştirki şimdi o biyermi kurtlandıkiii
Bende acayip titiz bi insanım,ne yapsam ki kızlar yatkları kanepeleri çekip altlarınımı silsem tekrar?
1 hafta önce silmiştim altlarınıııı:44:
Sanırım kafayı sıyırıyorumm
Kızlar bu akşam eltimle konuştuk telefonda. Ben çok heyecanlı soruyorum bebekle ilgili şeyleri o ise gayet sakin cevaplar veriyor :) Benim üzülebileceğim düşüncesiyle böyle sakin konuşup bebek konusunu kısa tutuyor olabilir mi :26: Öyleyse çok üzülürüm, soramam da bununla ilgili bir şey. Acaba bizden sakınırlar mı diye de düşündüm. Umarım öyle bir şey olmaz. Biz büyük bir heyecanla bekliyoruz yeğenimizin gelmesini. Siz olsanız ne yapardınız?
Sen yine de biraz daha umut dolu olmalisin Adacim.
Sorun esinde , bu daha iyi alternatifli bir durum biliyorsun.
Ve yasin da daha cok iyi bence.
Ama seni ben cok iyi anliyorum. Ben de 34 yasindayken 4 asilama, 2 taze bir de dondurulmus yapmis durumdaydim. Ama daha cok umudum vardi biliyor musun? Daha ne translokasyonu biliyordum ne bir seyi. Sebepsiz diyorlardi, esimde morfoloji sorunu vardi evet ama onu tup bebekte sorun olarak gormuyordu doktorlar. Ben de ilk basta cok kafaya takmama ragmen sonrasinda onemsememeye basladim. Ilk pgd tedavisinde cok umutluydum, ikincisinde de vardi. Bulunur diyordu herkes. Ama bulunmadikca ve bunun uzerine translokasyona ek olarak cikan o butun kromozom sorunlarini gordukce umudum gitti.
Zaten dogal sansim herhalde 0 .
Eskiden dogaldan bile beklentim vardi.
Hele hele " kafani rahatlat , tatile cik, dusunme , bak benim arkadasim var 3 sene cocugu olmadi sonra tatile gittiler, hamile dondu " ve buna benze onlarca oneri ve hikaye dinlemekten biktim usandim. Niye ben hep guzel hikayelerin dinleycisi oluyorum da benim de anlatacak guzel bir hikayem olmuyor diye dusunur oldum. Hikayeler guzel, umut verici ama ben de ancak boylesi guzel bir hikayenin bas kahramani olursam anlamli olmaz mi daha cok?
kızlar size sitemim var biraz...hituci burada güzel bir fikir attı ortaya. üzerine yeni fikirlerle gelişti tedaviye başlayacaklar var hamilelerimiz var tefriciye okuyalım dendi kabul gördü sonrası devamı gelmedi. benim suyum geldiğinde kürtaj topiğim bana okudu şükür ki o kadar çaresiz durumdan bu güne geldim. o haftada kesenin toplanması ihtimali yüzde 10 muş... ben duanın gücüne çok inanıyorum.
ben 600 tane okumuştum bu topik için. Ardından 2 defa kendim için, toplasam 2 ye yakın başka rica edenlere okumuşumdur. yatıyorum tabi daha kolay. Ama yine de zaman yaratmak lazımdı. toplu okunmayacaksa herkesin kendine okumaını tavsiye ederim...
günaydın
siteminde haklısın
ama sen bize dağıt
biz de okuyalım bence
sayı ve tarih olursa okunur diye düşünüyorum
kendi halimize bırakırsan bizi olmaz
suskunada siz böyle yazdıkça çok üzülüyorum inşallah olur çok istiyorum gerçekten...
canım inanın sitemim kendim için değil... Delikız ve nazefsada kim ne kadar okumuş liste var. onlar listeyi yayınlarsa eksikleri okumak isteyenlere taksim edip tarih belirleyebiliriz...
ben de tam tersi düşünüyorum lave
milyonlarca sperm arasından sağlıklı bulunması çok daha zor
bayanda translokasyon olduğunda genelde hamile kalıp düşmüş ama bir şekilde kalmışlar
sen de morfolojiden mi acaba kalamadın
bana muhterem hoca 4-5 tanede 1 şans demişti konuştuğumuzda
ama bahçeci 12 de bir demişti belki taşıyıcı çıkar o da ihtimali arttırır demişti
şimdi 12 de bire inanıyorum ben lave
bulunsa bulunurdu diyorum o kadar embriyo ile
ama gözden göze de fark eder acaba yanlış kişimi bakıyor diyorum
ama gerçekten bir sınır koymalıyız ben de sen de
yaşla alakalı değil yıpranma çok fazla oluyor
iki deneme pgt li ama bana yılladır bu sorunla uğraşıyormuşum gibi geliyor
bu sorun çıkmasaydı ben denermiydim diyorum evet denerdim ama en fazla 36-37 yaşına kadar
şimdi de yılda iki kere 2 yıl daha deniycem diyorum allahım nasip ettiyse olur
sonrasında evlatlık mı olur o da mı olmaz bilmiyorum ama
hayatımdan tedaviyi çıkarıcam kesin olarak
pişman olmadan
Haklisin canim , ben gormedim. Okuyalim tabi.kızlar size sitemim var biraz...hituci burada güzel bir fikir attı ortaya. üzerine yeni fikirlerle gelişti tedaviye başlayacaklar var hamilelerimiz var tefriciye okuyalım dendi kabul gördü sonrası devamı gelmedi. benim suyum geldiğinde kürtaj topiğim bana okudu şükür ki o kadar çaresiz durumdan bu güne geldim. o haftada kesenin toplanması ihtimali yüzde 10 muş... ben duanın gücüne çok inanıyorum.
ben 600 tane okumuştum bu topik için. Ardından 2 defa kendim için, toplasam 2 ye yakın başka rica edenlere okumuşumdur. yatıyorum tabi daha kolay. Ama yine de zaman yaratmak lazımdı. toplu okunmayacaksa herkesin kendine okumaını tavsiye ederim...
suskunada siz böyle yazdıkça çok üzülüyorum inşallah olur çok istiyorum gerçekten...
laveyle ben çok dolduk galiba
içimizi döküyoruz birbirimize
kusurumuza bakmayın nolur
günaydın naz
benim de bu aralar rüyalarıma bile girdi
sıcaklardan herhalde dolaplardaki herşey kelebeklenmiş benim
o kelebekler de kurt mu oluyor yoksa tam tersimi
ben çok titiz değilim ama bütün evi temizleyip yuvalarını bulabildim
sen de köşe bucağa bak yuva yapıyorlar çünkü bulamıyorsun
laveyle ben çok dolduk galiba
içimizi döküyoruz birbirimize
kusurumuza bakmayın nolur
çok haklısın
ama isteyen istediği kadar dersen o daha zor
ama herkese şu düştü şu tarih son dersen
bağışlamasını da bir arkadaş yapar o daha iyi olur
naz buralardaydı
yazsın sen de kalanı bölüştür bence
Ama cnm sağlıklımı kimyasalmı olup olmadıgını degerden anlıolar o yüzden ...Akasyacim haberlerini bekliyoruz canim.
Aslinda insanlar gebe kaliyor ve bir keretest yaptiriyor, sonra da kese gormeye gidiyor.
Burada da bir anormallik var , 2 gunde bir kan testi , sinir bozucu.
Hamile kaldin mikaldin.. Birakmak gerek aslinda devamini.
Merve sen yaptirmamistin di mi test sonrasinda
Herkesciklere günaydınnn canlarımmmm
Bugün sabah uyandıgımda yatak odamın tavanında küçücük bi kurtla karşılaştımm,çıglık çıglıga kalktım yataktannnn
Nefret ederim ben kurttan Süpürgeyle çektim
Nerden gelmiştirki şimdi o biyermi kurtlandıkiii
Bende acayip titiz bi insanım,ne yapsam ki kızlar yatkları kanepeleri çekip altlarınımı silsem tekrar?
1 hafta önce silmiştim altlarınıııı:44:
Sanırım kafayı sıyırıyorumm
Kaçmış kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?