Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

he, he, he... toraman aga

canım normalde 34 ten sonra girme ihtimali düşük oluyor...

Kızlar eşim söylenip duruyor. Tutmuyor beni. Çook öptüm sizi.. Görüşürüz.. Dualarımdasınız. Her daim.. Nesrinciğim evet uyaracağım doktoru. Google araştırmalarıma başlarım yakında

he, he, he... toraman aga

canım normalde 34 ten sonra girme ihtimali düşük oluyor...

Heyecanını çok iyi anlıyorum canım. Kaderdaşım Ben bugün 2. test sonucunu beklerken bile gerildim. Yarın güzel haberlerle geleceksin. Merak etme

Dur bakalım yarın neyle karşılaşacağım Allah büyük elbet
Bu 3. Gebeliğim inşallah bu sefer her şey yolunda gider
Ya diyorum içimden kese bozulduysa Yada icimde öldüyse
O zaman bu kadar çok bulantı kusma olmazdı diye eri kendimi teselli ediyorum

kiz agzindan yel alsin iyi dusun iyi olsunn oyle kotu dusunceler gezdirme aklinda ALLAHIN IZNIYLE sag salim alirsin bebegini kucagina INSALLAH(AMIN)

kiz agzindan yel alsin iyi dusun iyi olsunn oyle kotu dusunceler gezdirme aklinda ALLAHIN IZNIYLE sag salim alirsin bebegini kucagina INSALLAH(AMIN)

Ah aklımdan neler geçiyor bir bilsen
Âmin inşallah CANIM darısı senin basına

Tiwim ben çıkıyorum balım görüşürüz öpüyorum seni haber veririm sana yarın
Su watshapi indirmedim daha

Canım bende öle almıştım sen ilacın kutusunu kaybetme git aile hekimliğine yazdır o reçeteyi al o eczaneye ver paranı geri al
Ohh ohh Maşallah damadımaa kocaman olmuş paşa Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahhhh
Günaydın cnm ewet bende duydum umarım kısa zamanda gelir, çünküamioda gebelik kaybı malesefki fazla..
bende napayım cnm vallahi aynı değişiklik yok
Ah kuzum ahh korkma avukatımıza hiç bişeycikler olmazz paşa o paşaa
incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...

sağlıkla olsun küveze girmesin de...

İnşallah herşey yolunda gidicek cnm sakın kötü düşünme Allahın izniyle sağlıklı embriyoyu bulucaz

günaydınnnn

hazade nasılsın canım

kaplumbağaya bayıldım canım iyi günlerde kullansın minamız inşallah

tuliprosa

iyi haberlerini bekliyoruz akasyam gibi 3 de üç yapıcaksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
gidişat benziyor evet ama sonunun benzemesi daha önemli

kızlar benim gitti gidiyordan çektiğim nedir. hatırlarsanız bir ara çoğumuz ışıklı kaplumbağa aldık. eve geleni beğenince biz görümceme de sipariş ettik 2 tane. biri bozuk çıktı geri gönderdik. aradan 1 ay geçti en az. dün hastaneye giderken kargo aradı yolda. ben de pijama aldım ya onlar sandım adres istediler verdim. ama 17. 30 dan sonra eve geliriz dedim. dr doğuma gidince 2 saat bekledik eve de geç gittik. evde 78 yaşında kayınvalide var almamış ürünü para yok diye 12 tl demişler kargoya. demiş kapıcıya ver parayı al ondan gelince verirler... kargoda 2 fatura varmış 2. görmemiş güya 12 demiş. kapıcıdan 18 tl almış. kamlumbaya baktım bizim gönderdiğimiz bozuk kamlumbağa. Aldığım yere de ulaşamıyorum. elimde 18 tl kargo ücreti verdiğim bir de bozuk kaplumbağam oldu... sinirden erken doğurtcaklar beni...

hazadem bozuk olmayan çok güzel gerçekten...

takılmamaya çalışıyorumda bu kadar fire verince hepsi ölecek diye korktum canım. hayırlısı bakalım. senin kolposkopi bayram sonrasına mı kaldı?

incim gününü tamamlarsa 5 olur diyor...

sağlıkla olsun küveze girmesin de...

maşallah maşallah tos

dün itibri ile 4 embriyo vardı canım. bugün biyopsi yapılıp istanbula gönderilecek. embriyolog 4 ünün gelişimi de iyi dedi. eğer sayıda azalma olmazsa bugün aramayacak. yani 4 kabul edeceğim. cuma akşamı veya cumartesi sabahı sonuç gelir dedi. heyecanla bekliyorum.

Bakalım hayırlısı valla benim içimden tek geçiyor sağlıklı olsunda hiç farketmez

hayırlısı canım tabi önemli olan sağlıklı olması. haberini bekliyoruz.

canım bende geçen hafta aldım oğlum için grupanya.com dan. kargo dahil 23 tl. bu daha uygunmuş. çok güzel ama. oğlum şaşkın şaşkın bakıyor yıldızlara.

İnşallah herşey yolunda gidicek cnm sakın kötü düşünme Allahın izniyle sağlıklı embriyoyu bulucaz

inşallah canım.

çok sağol canım iyi dileklerin için. allah senin ve tüm isteyenlerin dileklerini yerine getirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…