- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.041
Ay Mervem ya inşaallah uzun sürmez bu bulantılar. Allah yardımcın olsun güzelim.
İyi yine randevu vermiş
chnb eşiyle oğluna kavuşmuştur şimdi. Oy kuzusu nasıl özlemiştir annesini
Her an şükrediyorum incim valla çok şükür Rabb'ime
İnsallah sede bugünleri göreceksin tabi benim gibi Kotu olmada böyle
Doktora söyledim durumumu daha iyi iste sağlıklı gebelik olduguna işaret inşallah dedi
Hoşuma gidiyo o yüzden
Ayyy benmde bayram temziligi yamam grkiyo ama neredee..Bugünn bi süpürge açtım bi yer sildim nefes nefese kaldımm
Evet 2008 haziran geliniyimmİncimm rabbime çook dua ediyorumm,En kısa sürede seninde gebeliginden kusmalarından konuşalımmm..Allahım sanada tattırsın bu güzel duygularııı ..
Evet CANIM 2 kere kaldım ama maalesef gittiler
Gorumcen toparlandı mı biraZ
Evet CANIM kavuşmuştur eşiyle oğluna
İyiki oğlu kıskanmıyor valla kardeşini
Bir şey olmaz kız yapsın azıcıkAnneciğine kavuşuyorsun sen de hadi gözünaydın
Ayyy benmde bayram temziligi yamam grkiyo ama neredee..Bugünn bi süpürge açtım bi yer sildim nefes nefese kaldımm
Evet 2008 haziran geliniyimmİncimm rabbime çook dua ediyorumm,En kısa sürede seninde gebeliginden kusmalarından konuşalımmm..Allahım sanada tattırsın bu güzel duygularııı ..
Görümcem içinde çok üzülüyorumm..Rabbim kimsye evlat acısını yaşatmasınn.. 5.5 Aylık bebegini kaybetti karnında çok zor
Bugün eşim konuştu gayet iyi geliyordu sesi..Bebegin bakım malzemelerini,küvetini falan ben alıcam siz almayın dedi.
Ocakta tekrar başlayacaklar tedaviye..Bu sefer olcak inş..
Allah razı olsun kızlar. Bazen o kadar uzak geliyor ki bazen de çok yakın. Aynı anda iki uç noktaya gidip gidip geliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi ki burası var iyi ki sizler varsınız... İnsan içini kimseye dökemiyor, dökse de yaşamadıkları için anlamıyorlar
Sagol incim iste zora gelmiyorki hasta oldu hemen
En hiç is yaptırmadım hata etmisiM ama
Nazefsa CANIM sen artık ağır vasitasin aman dikkat
Allah razı olsun kızlar. Bazen o kadar uzak geliyor ki bazen de çok yakın. Aynı anda iki uç noktaya gidip gidip geliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi ki burası var iyi ki sizler varsınız... İnsan içini kimseye dökemiyor, dökse de yaşamadıkları için anlamıyorlar
Görümcem içinde çok üzülüyorumm..Rabbim kimsye evlat acısını yaşatmasınn.. 5.5 Aylık bebegini kaybetti karnında çok zor
Bugün eşim konuştu gayet iyi geliyordu sesi..Bebegin bakım malzemelerini,küvetini falan ben alıcam siz almayın dedi.
Ocakta tekrar başlayacaklar tedaviye..Bu sefer olcak inş..
İncim ben suan hamileyim ama hala inanmıyorum saka gibi geliyor
Diyorum söyle kucağıma alabilecekmiyim diye
Evet gercekten bunu yaşamayan anlamıyor hiç anlamıyor
Kardeşim kardeşim diye seviyormuş :) İnşaallah doğunca da böyle devam eder. Tabi ufak bir kıskançlık olur ama o her çocukta oluyor. Kardeşimle aramızda 6,5 yaş var. İnanılmaz kıskanmışım. Bir de 1.sınıftayım. Bir yandan okul bir yandan eve gelen bir velet
İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..
Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp
Sagol incim iste zora gelmiyorki hasta oldu hemen
En hiç is yaptırmadım hata etmisiM ama
Nazefsa CANIM sen artık ağır vasitasin aman dikkat
Allah yardımcısı olsunKim bilir ne zordur İnşaallah bu kez sağlıkla kavuşur evladına...
İncim ben suan hamileyim ama hala inanmıyorum saka gibi geliyor
Diyorum söyle kucağıma alabilecekmiyim diye
Evet gercekten bunu yaşamayan anlamıyor hiç anlamıyor
Ay gercekten mı seviniyormuymus iyi bari
Dediğin gibi içten içten ufak bi kıskançlık olur ama tatlı bi kıskançlık tabi
Bende kıskanmisim kardeşimi şimdi çocuksu geliyo ama o zaman yaşanması normal bi duygu tabi
Mervemm ben 7 aylık oldum hala inanamıyorum hamile olduguma
Her sabah göbegime bakıyorum duruyormu diye
Alıştırmak iyi değil işte canım :) Biraz sorumluluk vermelisin. Çocuklar gelince daha çok ihtiyacın olacak.
Allah yardımcısı olsun CANIM çok zor
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer
Sende kabul etseydin yazık hevesini kirmasaydin nazefsa
YuhSanki kendisinin doğuracağı garanti, inanmıyorum ya. Yapıştırsaydın lafı. Sinir oldum bak
Senin esın şimdiden idmanli desenehaklisin CANIM
Şimdi yine kavga çıkacak kayınvalidem gelecegim diyor
Bende istemiyorum yaşananları biliyorsunuz
Ben kendi annemi istiyorum ben şimdi evimde rahatım
Sabaha kadar uyumadigim oluyo o gelince rahat edemem
Ne yapacaksam yüne arada kalan ben oldum
Benim ki tüpse sennkide benzinlimi diyecektimmm
Kız bunlar tüp bebegi ne sanıyor bilmiyorummm,Heralde içinde tüple yaşayan bir bebegin dogacagını falan düşünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?