Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kız erkeğin çenesizi daha Kotu valla hiç cekilmeZ
Ya bazen veriyorum bazen susuyorum hızına yetişemiyorum ki
Esim pasif kalıyor evet hatta beni çok eZdiriyor ama tabi bende babama şikayet ettim
Çok şükür düzeldi gibi sanki

benim kayganada aynı tipten.eltimin bir kızı var ikinci kıza hamile,bize üzülüyor güye büyük eltimin epey çocuğu var.ne siz sorun ne ben söyleyim neyse onrda ikiside var.benim için diyorki keşke seninki de olsaydı da kız olsaydı

nazcım o kadarda ev işi yapma gülümya azcık dikkat et.

Nasipse salı yola çıkacağız. Yarın eşim evde, pazartesi de hazırlık vs derken pek giremem ama gitmeden gelirim inşaallah. Siz de Allah'a emanet olun canım. Özleyin beni Seviyorum sizi

İyi yolculuklar CANIM benim ozlemezmiyiz hiç seni
Bizde seni çok seviyoruz

Ay o ne ya lafa bak hala kız mı
Sanki pipisi çıkacak sonradan saçmalığa bak
Neyi çalıyor kız Umit besenden nikah masasını mı çalıyor

CANIM Mersin'e mı gidiyorsun benimde annemgil orda selam söyle Mersin'e

Komşular gelecek

Anam komşu dinledigimi var 32 yaşına adam

Ohh iyi yapmışsın vallaha kuzumm ,en iyisiii babana söylemen olmuş..Paristemi yaşıyorlardı mervem sizinkiler?

Ayy kuzumm sorma valla şu zamana kadar halı bile çırptımm ama artık pil bitti..Nefes alamıyorum çok yoruldugumda..Senndemi uyku kaçtı canımmm yoksa senn kocadamı org çalıyor

Yakındır bu orguda başka arkadaşıma verecemmm

Evet CANIM esimin ailesi Paris'te yaşıyor
Ama Avrupa'da yaşayan barbarlar

Kendilerini hiçmi geliştirememişlerr,ya bide paristen buraya bi sürü ne diye bilet parası verecekmiş ..
Uzaktan bile sevmedim kadını
Kız kendisine gelişimi hiç acımaz buraya gelir çarşıya çıkarız 2-3 milyarlar alışveriş yapar
Ve esime yani oğluna bir çorap dahi almaz hadi ben el kızıyim neyse
Öyle tuhaf bi anne yani annecik desek daha doğru
Bu sezonda ucuz oluyo CANIM biletler bize ısrar ettiler yılbaşında gelin diye
Çok şükür bebek kurtardı

Haha geldim emmiglu
Kız bırak eşinin sanatsal ruhunu öldürme

hay onun sanatsal ruhunaaŞimdi girdi yataga uyumaya ,o uyumuşken benmde uymamda fayda var..Sabahın köründe dikilir ayaga şimdi
Ben kaçar kuzucummm öpüyorumm kocaman hepiniziiii kotam olursa girerim pazartesii
İyigicelerrrrr

Hadi CANIM benim gece mesaim başladı
Görüşürüz öptüm CANIM Allah'a emanet olun

CANIM Mersin'e mı gidiyorsun benimde annemgil orda selam söyle Mersin'e

evet mervecim annemler orda.söylerim tabi:)

tatlı uykular canlar bende kaçim.işlerim çok yarın yine işe gidicem ama biraz geç çıkacamiyi geceler kuzuları öpüyorum benim için okşayın göbüşünüzüüü

Uyy hamsikuşlarına bak sen Daha doğmadan horona başlamışlar :118::118::118::118: Ne güzel bir duygudur o hareketleri hissetmek... Darısı bizlerin başına.. Şimdiden heyecanlandım..

Sizin de gezeceğiniz günler gelecek hem de kuzularınızla
Hareketli olmaları bence de çok güzel tabi doğumdan sonraki halleri de önemli

maşallah hamsilere hiç durmuyorlar yerlerinde. sen doğduklarında gör bir adakika oturtmayacaklar seni.

.

Uykusuz geceler başladı şimdiden hele dogunca nasıl olacak
korkutmayın ula beni
belki doğunca sakin olurlar
içerde yorulmuşlardır diyeceğim ama laz damarı var nerdeeeeee
ne yapalım herşeye razıyız sağlıkla doğsunlar da keşke

abooo seni gidi çişli seniiiii
bişey olmaz eşin yanında herşey yapılır

sinir oldum o kadına şimdi. sanki hamile kalmak insanın çabalayarak kendi yeteneğiyle elde ettiği birşeyde onunla övünüyor.

bu arada gece amma kaynatmışınız.

Evet istiyorlar İncim. Cumhur Bey bana transferden önce de söylemişti. Geçen gün mailleştiğimizde de hatırlatmış. Her hastama söylediğim gibi size de söylüyorum demiş. Ama tabii ki silah dayamıyorlar Kararı biz vereceğiz de çok zor bir karar

Anladım canım. Bebeği aldırmayacaksan bence de çok gereksiz. Ben de kararsızım. PGT ile seçildi. %1 yanılma ihtimalimiz var diyorlar. %1 ihtimal için amniyosentez riskini göze almak düşündürüyor insanı. Bazı doktorlar da ben kendi eşime bile yaptım risk yok diyorlar. Bilemedim..:26:

Naz zaman ne çabuk geçti canım.. Sanki daha dün hamileyim yazmıştın.. Maşallahhh yaa.. Yakında Eylül Hanım doğdu haberini de alacağız..

Hehhehe Olur o kadar normaldir. Eşin o senin. Benim eşim çok dalgacı biri. Ben yapsam kırk yıl güler İnşallah seninki öyle değildir...

O maşallah esine o zaman
Bizimki şimdi yapmaya çalışıyor ama usandi hemen
Bayramdan sonra annem gelecek inşallah
Ben zaten bitmisimde esim perişan olmasın bari

Gözün aydın canım. İnşanın annesi gibisi yok. Benimki de tedavide gelmişti. Beni besledi, baktı Giderken de zır zır ağladım.. Ben de bayramda anneciğimee kavuşacağım inşallah

chnb eşiyle oğluna kavuşmuştur şimdi. Oy kuzusu nasıl özlemiştir annesini

Oyyy kuzucuk.. Kıyamam ben ona.. O da daha tam anne kuzusu.. kaç aydır anneciğinden ayrı. İnşallah bebiş doğsun da Nesrinciğim de evine, oğluna kavuşsun..

Ot beyinli salak Öyle sinirlendim ki içimden o tüp sana... demek geldi. Haketmiş yani. Boş boş konuşmasın. Naz bir daha böyle densizlik yaparsa bence acıma. Yapıştır lafı. Dilini tutmayı öğrensin. Valla Allah öyle bir tokat atar ki insana neye uğradığını şaşırır...

Çok seviniyormuş ya. Telefonda hep soruyormuş kardeşim iyi mi diye :) Kıskançlık insanın doğasında var. Çocuklarda olması çok normal tabi hafif olduğu sürece

Ayy gözlerim dolduuu Yerim ben onu.. Kardeşini de düşünürmüş...

Var işte böyle tuhaf insanlar.. Hani derler ya " Milletin ağzı torba değil ki büzesin" .. Benim de bu hamilelik meselesi hem iş yerimde hem ailede çok yayıldı. İnsan korkuyor. Allah korusun yavrularımızı.. Kem gözlerden de kem dillerden de .. Valla her gece dua ediyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…