- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.081
Kız benmki bide erkek olacak dili 5 karış görmek istemiyorum adamıHerşeye burnunu sokuyor
Ver cevabını canım niye vermiyorsun hiç alttan alma valla
alırsan dahada azıtır..Net ve kısa cevaplar ver,kendini sakın ezdirme..
Eşin pasifmi kalıyor bu konuda?
Benmki onlara gelince çok pasif anca arkasından konuşuyorGerçi o bile benm sinirimi almaya yetiyor,en azından korumuyor..
Dogru söylüyorsunn canımm ,bizlerde o kadar zor şartlarda hamile kalıyoruz,kalmaya çalışıyoruz..
Naz eşin orga devam ediyor mu
Nasipse salı yola çıkacağız. Yarın eşim evde, pazartesi de hazırlık vs derken pek giremem ama gitmeden gelirim inşaallah. Siz de Allah'a emanet olun canım. Özleyin beniSeviyorum sizi
Kız sorma beynim patladıı
Banada dönüp dönüp söylesne diyor,sahne alıyoruz gece gece
Aminnn yarrabbiiimmmm inşallahhhh
İncim sorma benm etrafım patavatsız dolu
Canımmm çok öptükk seniiiii iyiuykularrr
Gayet iyi 4.20 valla inşşallhh hep böyle devam eder canım..
Valla beni bıktırdı kendi bıkmadı.Hala soruyor her gidişimde hala kızmı diyeYok cinsiyet degiştirdi sayende diycemm
Kızzz beynim patladı valla bu orgtan benm
Hiç usanmıyorda
benim kayganada aynı tipten.eltimin bir kızı var ikinci kıza hamile,bize üzülüyor güye büyük eltimin epey çocuğu var.ne siz sorun ne ben söyleyim neyse onrda ikiside var.benim için diyorki keşke seninki de olsaydı da kız olsaydı
nazcım o kadarda ev işi yapma gülümya azcık dikkat et.
Komşular gelecek
Kız erkeğin çenesizi daha Kotu valla hiç cekilmeZ
Ya bazen veriyorum bazen susuyorum hızına yetişemiyorum ki
Esim pasif kalıyor evet hatta beni çok eZdiriyor ama tabi bende babama şikayet ettim
Çok şükür düzeldi gibi sanki
benim kayganada aynı tipten.eltimin bir kızı var ikinci kıza hamile,bize üzülüyor güye büyük eltimin epey çocuğu var.ne siz sorun ne ben söyleyim neyse onrda ikiside var.benim için diyorki keşke seninki de olsaydı da kız olsaydı
nazcım o kadarda ev işi yapma gülümya azcık dikkat et.
Hahaha koptum
Ay o ne ya lafa bak hala kız mı
Sanki pipisi çıkacak sonradan saçmalığa bak
Neyi çalıyor kız Umit besenden nikah masasını mı çalıyor
Evet CANIM esimin ailesi Paris'te yaşıyorAnam komşu dinledigimi var 32 yaşına adam
Ohh iyi yapmışsın vallaha kuzumm ,en iyisiii babana söylemen olmuş..Paristemi yaşıyorlardı mervem sizinkiler?
Ayy kuzumm sorma valla şu zamana kadar halı bile çırptımm ama artık pil bitti..Nefes alamıyorum çok yoruldugumda..Senndemi uyku kaçtı canımmm yoksa senn kocadamı org çalıyor
Yakındır bu orguda başka arkadaşıma verecemmm
yok canım ferdi tayfurdan emmoglumudur nedir sabahtandır onu çalıyorrr
Evet CANIM esimin ailesi Paris'te yaşıyor
Ama Avrupa'da yaşayan barbarlar
Kız kendisine gelişimi hiç acımaz buraya gelir çarşıya çıkarız 2-3 milyarlar alışveriş yaparKendilerini hiçmi geliştirememişlerr,ya bide paristen buraya bi sürü ne diye bilet parası verecekmiş ..
Uzaktan bile sevmedim kadını
Haha geldim emmiglu
Kız bırak eşinin sanatsal ruhunu öldürme
hay onun sanatsal ruhunaaŞimdi girdi yataga uyumaya ,o uyumuşken benmde uymamda fayda var..Sabahın köründe dikilir ayaga şimdi
Ben kaçar kuzucummm öpüyorumm kocaman hepiniziiii kotam olursa girerim pazartesii
İyigicelerrrrr
CANIM Mersin'e mı gidiyorsun benimde annemgil orda selam söyle Mersin'e
Anam komşu dinledigimi var 32 yaşına adam
Ohh iyi yapmışsın vallaha kuzumm ,en iyisiii babana söylemen olmuş..Paristemi yaşıyorlardı mervem sizinkiler?
Ayy kuzumm sorma valla şu zamana kadar halı bile çırptımm ama artık pil bitti..Nefes alamıyorum çok yoruldugumda..Senndemi uyku kaçtı canımmm yoksa senn kocadamı org çalıyor
yok valla uykum kaçmadı hem nasıl uyku akıyor gözlerimden.eşim evde yok canım mesaide.nazcım ablan yada kız kardeşin yokmu canım öyle ağır işler yardım etsinler ya.halı çırpılırmı kuzum ya.ben kafayı yerim herlade hamile kalınca.çok pinpirikliyim bişey olcak diye korkarım.
Yakındır bu orguda başka arkadaşıma verecemmm
Uyy hamsikuşlarına bak senDaha doğmadan horona başlamışlar :118: :118: :118: :118: Ne güzel bir duygudur o hareketleri hissetmek... Darısı bizlerin başına.. Şimdiden heyecanlandım..
Sizin de gezeceğiniz günler gelecek hem de kuzularınızla
Hareketli olmaları bence de çok güzel tabi doğumdan sonraki halleri de önemli
maşallah hamsilere hiç durmuyorlar yerlerinde. sen doğduklarında gör bir adakika oturtmayacaklar seni.
.
korkutmayın ula beniUykusuz geceler başladı şimdiden hele dogunca nasıl olacak
Ayyy bunların hepsii aynııı
Kız kafama etti sabahtandırrr
Bide ses olsa tamam diycemmde kafam şiştii yaaa
Bu arada ben bugün çişimi tutamadım altıma yaptım
Ama napıyım yaa bebek dogum pozisyonu almış baskı yapıyor idrar keseme tutamıyorummm,rezil oldum valla eşime
İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..
Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp
Tuliprosa canım benim hastalığımda çocuğum taşıyıcı olursa ileride sağlam birisiyle evlense bile çocuğunun hasta olma ihtimali var. Mesela eşimde hiçbir şey yok ama ben taşıyıcıyım ve çocuğum sağlam da olabilir, taşıyıcı da hasta da. Ben amniyosentez konusunu konuşmuştum, istenilebileceğini söylemişti doktor. Ben hiç taraftar değilim ama o zaman ne olur ne biter bilmiyorum. Allah hiçbirimizi ikilemde bırakmasın.
Hayır CANIM ben yaptırmayacağım hiçbir test sağlıklı mı değil mı diye
Esimle öyle karar aldık eşimde artık geri dönüş yok dedi
Arzu Hanım'da ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum sadece ikili test yaptir dedi
Ben onu bile yaptırmayacağım CANIM sen yaptırmayı düşünüyor musun
O riski göze alamam
Kızlar bu gece 100. günümü kutluyorumm:124::119::111:
Bugün eşimle baya bi yoruldukk,Alt açma seti ile havlusunu aldık kuzunun ikisi 100 tuttu
Alt açmasını battaniyeli aldık aziz bebenin 70 tlydi
Bebiş eşyaları ne kadar Pahalı yaa..
Ayyy bunların hepsii aynııı
Kız kafama etti sabahtandırrr
Bide ses olsa tamam diycemmde kafam şiştii yaaa
Bu arada ben bugün çişimi tutamadım altıma yaptım
Ama napıyım yaa bebek dogum pozisyonu almış baskı yapıyor idrar keseme tutamıyorummm,rezil oldum valla eşime
O maşallah esine o zaman
Bizimki şimdi yapmaya çalışıyor ama usandi hemen
Bayramdan sonra annem gelecek inşallah
Ben zaten bitmisimde esim perişan olmasın bari
chnb eşiyle oğluna kavuşmuştur şimdi. Oy kuzusu nasıl özlemiştir annesini
İncim yeri geliyor insanı annesi bile anlayamıyor..Yaşamamışlar çünkü anlamalırınıda bekleyemeyiz,ama burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Ve birbirimiz anlamak zor gelmiyor bize..
Bugün bi arkadaşım geldi bize oda hamile 9 haftalık. Gebelikle ilgili riskli durumlar hakkında konuşuyoruz eşlerimizde var.Bazı konularda uyarıyorum onu (rahim uzunlugu vs..)dönüp dönüp bana sürekli sen için geçerli o sennki tüp bebek falan dedi..
Ayy içime bişey oturdu gözlerim doldu..Yavrumu küçümser gibi sennki tüp seninki tüp
Çok seviniyormuş ya. Telefonda hep soruyormuş kardeşim iyi mi diye :) Kıskançlık insanın doğasında var. Çocuklarda olması çok normal tabi hafif olduğu sürece
Ay saçmalığa bak sen lafın altında kalmasaydin
Patavatsuz şey ne olacak bende gecen arkadasımı aradım
Haber vereyim dedim hamileliğimi ne dese beğenirsin
Benim niye olmuyo ya dedi ağlayacaktı nerdeyse yuh dedim
Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?