- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.641
Ewet kızlar saolun çıktı çok şükür degerim normalmiş ama beynim resmen uyuştu çok fena vallahi bugünde kadın çekim için gelicekti keşke işi çıksada gelmese yaa
Sizler nasılsınızz özledim sizi
Hadi geçmiş olsun canım. Hayırdır ne çekimi?
dogum fotocusu cnm mavistfotodan indirim istedim indirim yapmam ama her ay gelir fotonu çekerim dedi ve o çekimleri tek resimde birleştiririm dedi bende okey dedim ama aradım haftaya görüşelim die çünkü ölü gibiyim hiç iyi deilim
Anladım canım. Aman dikkat et kendine. Havalar gelgitli :)
Ay bu konuda çok cahilim :) Canım sadece 900 lira ödüyorsun ve bitiyor mu? Peki ne kadar süre kullanıyorsun?
mattika pıhtılaşma ile ilgili bilgiler çok doğru. benim 38 de doğurduğum oğlumu etkilemedi. bunda ve önceki düşükte iğne kullandım. hamile kalmayı etkilediğini de öğrenmiş oldum...
oğluş nasıl ahmet barış?
evet ben öyle verdim bir yıl kullanıyorsun 25 aralıkta bitiyor sürem...onaylandığında başlıyor indirimler... yalnız şimdi zam gelmiş. tam gün yasasından hocalar çoğunlukla sgk sız özele geçti bu yüzden sigortalara rağbet çok hemen zam geldi. istersen makul bir sigorta araştırırım arkadaşım var sağ olsun bana o buldu bu sigortayı. yoksa şu ödediğimin 2 katına ödeyecektim...
iyi çok şükür, nazlanıyo artık, sürekli kucak istiyo. alıştırdım tabi. ya da ben alıştım kucağımda olmasına
Hazade çok sevindim şeker çıkmamış... fotocu da haftaya gelsin artık...:)) şu netten iptal ettiğin ürünlerden haber var mı?
Nazını sevsinler onun
beni tanımaya başladı bi de. gözümün içine bakıyo kucağıma alayım diye
yemek yapmadım daha, akşam oldu
beni tanımaya başladı bi de. gözümün içine bakıyo kucağıma alayım diye
yemek yapmadım daha, akşam oldu
pıtılaşma çok karmaşık bi konu, rahimin yeterince kanlanmasını önleyip hamile kalmaya engel olabiliyo. kimyasal gebelik sebebi olabilir.
gebeliğin geç haftalarında veye erken haftalarında kayıplara neden olabilir.
aynı kişi bi hamileliğinde sağlıkla doğururken sonrakilerde pıhtılaşma yüzünden kaybedebilir.
pıhtılaşmanın beslenme ve yaşa göre etkisi değişiyo.
bazı proteinlerin, B vitaminlerinin eksikliğine yol açabiliyo.
hele homosistein diye bişey var onu yükseltmişse hamile kalmaya da engel olabilir.
pıhtılaşması olup da hiç habersiz bi sürü doğum yapanlar da var.
böyle yazdım karamsar bi tablo oldu ama kesin etkisi tartışılan karmaşık bi konu. hamile kalmana engel olmuş da olabilir. belki de hiç etkilememiştir.
önlemini al yoluna devam et. folbiol kullanmayı ihmal etme.
suskunadacım aldın mı sen raporunu??
bende de pıhtılaşma cıkmıstı ama benımkı heterezıgot. ne demek oldugunu ben de bılmıyorum ama Memorıaldakı dr bana homozıgot olursa onemlı demıstı . ama yıne de hamıle kalırsan onlem olarak ıgne verırız demıstı.
Mattika yani pıhtılaşma embriyonun tutunmasına engel olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?