Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bana da önemli olan tranaslokasyon pıhtılaşma önemsiz dediler hep. sadece hamile kalmadan önce düzenli folbiol ve cosarpin kullandm.
iğneye 8.haftada başladım belki başlamasam da doğucaktı sağlıkla.

genetik dışındaki sorunlar, pıhtılaşma bağışıklık vs. etkisi kesin kanıtlanmış sorunlar değil. sağlıklı bulunduktan sonra gerisi önemsiz gerçekten.
ama 2.düşüğümde bebek genetiğe gitmişti kromozom olarak sağlıklı çıkmıştı. belki pıhtılaşmadan düştü veya başka şeyden.veya test yanılmıştı.
46XX çıkmıştı, dr senin dokunu çalışmış olabilirler demişti bana.

hamile kalmamanın genetik dışında bi sürü sebebi olabilir, sebepsiz olabilir. biliyosun öyle bi grup var sebepsiz infertil.
çok takılma bence çünkü takıldığın konular dr.ların bile ortak bi fikrinin olduğu konular değil.
folbiol zaten hamilelik isteyen herkes kullanmalı ama coraspini dr.a danışmadan kullanman doğru olur mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
doğru diyorsun canım

sorgulamasam keşke

var bir nedeni ve bulunamıyor gibi geliyor bana hep

allahın takdiri elbette ama herkesin -buna ben de dahilim- elinden geleni yaptığından emin olmak istiyorum ki içim rahat edebilsin

her kafadan ayrı ses çıkınca bir tuhaf oluyor insan

benim bir boş gebeliğim 3 kimyasalım var ama hepsi bu kadar

adacım,

bana da bır seyler yapıldı ama ne oldugunu bılmıyorum. memorıal bır lıste vermıstı onu yaptırdım , heterezıgot cıktı
co cultur yapılmadı canım oyl ebır onerıde de bulunmadılar.
bulacagız yanı ınsallah sonunda nıye hamıle kalamıyoruz dogal olarak:)
senın bır de kac sene , bır de benı dusun
yılar yıllar valla
cd 56 benım yuksek cıktı . 6-29 arası olması gerekn yuzde bende %35 cıktı. ama dedım ya Semra Hanım da bana translokasyon dedı. o varken bu onemlı degıl.
ama su soru da hep kafamdadır. ya duzgun embryo bulunur da cd 56 yuksek dıye tutmazsa?
gercı Cumhur Bey de son gıttıgımde Semra Hanım'ın dedıgını dogruladı.
ama ben bılıyorum yıllar once bır arkadasımız Memorıalda cd 56 tedavısı gordu ve hamıle kaldı . sanırım her gecen gun tezler ve ınanıslar degısıyor.
lupus yapılmadı bana , ne oldugunu da bılmıyorum.
ben ıpın ucunu kacırıdm artık valla

mattıkacım senın acıklamalarına bayılıyorum ben :)

folbıolu o zaman her gun almalı mı? ben tedavıde alıp sonra bırakıyorum

bunların hepsı tedavıyle mı oldu? 1 bos ve 3 kımyasal?

ben de kaçırdım canım ipin ucunu aıklımızı kaçırmasak bari

psikologa gitmeyi düşünüyorum biliyormusun

nasıl rahatlatır beni bilmiyorum ama ben iyiyim dedikçe çevremdekiler gitsen iyi olur diyorlar

var bir gördükleri demek

her merkez ayrı birşey çıkarmış herkesi iyisi farklı

son tedavimde sağlıklı bulundu benim bir tane göya

ama e2 bir kez bile ölçülmemişti transfer yapıldı

güvenmek istiyorum yapılan işe ama sorgulamadanda yapamıyorum

ben de yıllardır uğraşıyorum lavem

hem de eşimle hep olucak olucak dedi boş gebelik kimyasallar hep bir sorun yok dendiğinden umutla bekledim

baktımki 4 yıl geçmiş

herşey için çok geç diyorum kendime sonra da hadi ordan konuşma böyle diyorum

galiba hala mucizemi bekliyorum

Çok ilginç. Bende çıktı, doktor homosistein önemli demişti. Bak şimdi bu da takılır kafama

slm kızlar. ister istemez korkuyorum. kontrolüm perşembe günü.

değerinin normal çıkmasına sevndim canım.

maşallah meleğine canım. 1 buçuk kilo olmuş nerdeyse. sanırım o problem bende de var. perşembe günü heyecandan unutmasam söyleyeceğim doktora.

ne güzel bir fikir hazadeciğim. her anın belgelenmesi.

beni tanımaya başladı bi de. gözümün içine bakıyo kucağıma alayım diye
yemek yapmadım daha, akşam oldu

ay canım benim ya. gözlerine bakmak bi başka oluyor zaten.

heterozigot taşıyıcı, homozigotu hasta olarak düşün canım.

folbiol hamilelikten 3 ay önce kulanmak gerekiyor diye biliyorum.

suskunada pıhtılaşma önemli bendede mthfr 1298 homozigot var üçüncü gebeliğimde test yaptırmadan 0.4lük clexan kullanmıştım düştü 4.de dr 0.6lık clexan verdi malesef onuda kaybettim benim genetik de 46xx21ps+var eşimin testi yapılmıştı tekrarı istendi ama yaptıramadık bağışıklık sistemi testlerinide mutlaka yaptır arkadaşım...

ne bileyim lavem ya

hiç ilerleyen hamileliğim yok ya

ben hamile kalamıyorum diye düşünüyorum o yüzden

sayı morfoloji hareketlilik translokasyon bir de pıhtılaşma eklendi

nedenler çoğalıyor ya

allahım beterinden koru sen bizi

sen de biraz daha ilerlet araştırmalarını canım ya

bir nedeni var bence bunların

canım arda bey de bana hamilelik öncesi coraspin, folbiol, apikopal kullandırdı. diğer 2 düşüğümün 1. sinde araştırılmadı. 2. düşüğümde hamileliği öğrenince innohep 0.45 innohep kullandım düştü. genetiğe gitsin diye kürtaj oldum senin gibi 46 xx çıktı ama raporda koryon villusları izlenmemiştir yazıyordu. prof. dr. cemil akgül dedi ki bu genetik sonuç senin. o ifade bebeğe ait materyal yok demekmiş incelemede.
ah ah bana kürtaj öncesi hap koydurdular düşük yaptırdılar hatayda fakültede. sonra da kürtaj ve yard. doç. diyor ki sağlıklıymış bebek. daha koryon villuslarını bilmiyor ya da direk sonuca baktı görmedi bile o yazyı( he bir de ağlıyoprum diye asistan amma da abartıyorsun alt tarafı kürtaj diyor...

peki sen kanamadan sonra mı kürtaj oldun?
bu folbiolün 2 ay önce kullanımı erken doğumu bile azaltıyormuş Arda bey dedi...neymiş bu folbiol...

canım kimyasal da olsa gebelik olarak değerlendiriliyor o. benim dr m hazade ile sorun yaşadı ama alanında iyi bir dr. istersen cliniğine mail at genelde telefonla dönüyor ya da cevap yazıyor. femical clinik. doç. dr. arda lembet. sonucunu alınca mail at öykünü özetle...

2 ay önce daha iyiymiş... en az 2 ay önce...

Ewet cnm şükürler olsun normal çıktı ...
Ahh yok hayatım nerde işde kredi kartımı kapattırdım 40 gün sonra geri dönüş olucak o siteden ses seda yok (

para çekilmediyse sorun olmaz di mi?

beni tanımaya başladı bi de. gözümün içine bakıyo kucağıma alayım diye
yemek yapmadım daha, akşam oldu

yerim ben onu ya... Artık büyüdü demek...

Suskunada CANIM senin esinde bi problem var mı hızında sayısında morfolojide eğer yoksa sonuçta sebepsiz infertilite denen Bişey var
Doktorların sebebini aciklamadigi
Ya nasip ısı bu isler ben hiç sorgulamadım ne bileyim teslimiyetci olmak en güzeli belkide

CANIM çok şükür atlatmissin seker olayinida temiz çıkmış iyi bari hayirdir hasta felan mısın CANIM
Nesrin abla bizde düşündük bu özel sigorta ısını arzu Hanım'dan devam etmek için ama hemen yararlanabilirmiyim saglık haklarından
iyi çok şükür, nazlanıyo artık, sürekli kucak istiyo. alıştırdım tabi. ya da ben alıştım kucağımda olmasına

Ay kuzum benim buyumustur şimdi
Yerime op lütfen yerim ben onu kucakci oldu desene yavrum benim

mervişim indirimden yararlanırsın bence benim gibi. benim gibi 130 gibi muyene ücreti verirsin doğum da 5 bin civarı olur tahminen yaptırırsan. ama sigortada 1500 tl civarı olur bence. istersen bana yardımcı olan arkadaşın telini yazayım sor o her şeyi biliyor. benim dediğim tahmin...

Seni Eylül topiginden hatırladım
Buradaki bir çok arkadasın bende dahil olmak üzere pgt umut kapısı
Evet bazıları savunuyor bazıları savunmuyor.bir çok arkadasımız pgt yöntemiyle hamile suan inşallah hepimiz sağlıklı bi sekilde yavrularımızı kucağımıza alırız

UFf keske her duyulan şey burda paylaşılmasa bizlerinde morali bozuluyor

Sana zahmet olacak ama memnun olurum yazarsan teli özelden gecen gittik Memoriale 220 tl idi ücret o hiçbir şey ama dogum ücreti tahliller vs bizi asar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…