- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.041
Benim ablam hamile kalmaya çalışıyor. Eniştem iki kez ameliyat oldu. 2. Ameliyatta ablam böbrek verdi. Şimdi onun tek böbreği var. Bu PGT yöntemi ile hamile kalması mümkün müdür?Herkesin istediği bebeğe kavuşması dileğiyle.
Her zaman mümkün olmuyor canım. Hormonların da etkisi ile insan hassaslaşıyor. Daha önce hamile olan arkadaşlar da benzer sorunlar yaşadılar . Elimden geldiğince kulak arkası etmeye çalışacağım. Valla Nur Hanım hemen cevaplardı. Ben öyle alıştığım için şaşırdım. İşyerinin doktoruna gösterdim. Aynur Hanım'dan hala ses yok
Nesrin canım Arda Bey'in muayene ücreti ne kadar ? Kontrol muayenesi ücretsiz mi ? :26:
Chnb canım bu arada dün Nur Hanım'la konuşurken bana gebelik oluşunca rahim ağzını sürekli kontrol etmek gerekecek dediİşte ben de ondan korkuyorum dedim :)
Zaten ablamda pek bi sıkıntı yok. Sanırım eniştemin sperm kalitesi düştü ameliyat sonrası aldığı kortizonlar neticesinde. Cevap için teşekkürler :)
tuliprosa canım rabbim sabır versin,ne söylesek boş....
kızlar çok üzüldüm,hiç böyle bir şey okuyacağım düşünmemiştim,Allah yardımcısı olsun...
kızlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz?benim kayınvalidemler geldi,okul yorucu,evde 5 dk vaktim yok,
ne kadar iyi olacağımı bu aralar tahmin edersiniz sanırım:)
naz canım çok geçmiş olsun,inşallah bir daha olmaz
Naz sana da geçmiş olsun bu arada.
kızlar çok üzüldüm,hiç böyle bir şey okuyacağım düşünmemiştim,Allah yardımcısı olsun...
kızlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz?benim kayınvalidemler geldi,okul yorucu,evde 5 dk vaktim yok,
Ah canım inşallah gerek kalmaz serklaja filan iyi bir operasyon olsun...
sağ ol canım. ben de yarın gidiyorum dr ye...
sağ ol canım. ben de yarın gidiyorum dr ye...
hoşgeldin turkuaztuliprosa canım rabbim sabır versin,ne söylesek boş....
ben de sabah 7 de kalkıyorum naz geç kalkmıyorumUykucuuu iyi şekerleme yapıyorsunnn bakıyorumdaa
Bense cin gibiyimm sabahın köründe kalktımm,eşimde yandaki koltukta uyuyor du kalk dedimm bana kahvaltı hazırla acıktıkk
Ondan sonra omlet yaptıı,süt koyduu
Elinin lezzeti varmış afferin dedim ,iyi dalga geçtimmm
Dünde ütü yaptıı elini yaktı beceriksizAyy içim acıdı ama ilgi göstermedim
Gözümün içine bakıyor yapma aşkım iyileşince ben yaparım demem için ,ama demedimSuya tut geçer dedimm
inci hele bi hayırlısyla hamile kal da gerisini sonra düşünürsünChnb canım bu arada dün Nur Hanım'la konuşurken bana gebelik oluşunca rahim ağzını sürekli kontrol etmek gerekecek dediİşte ben de ondan korkuyorum dedim :)
hoşgeldin turkuaz
boşver kaynanayı kendini odaklama onlara
çok uzun kalmazlar inş.
senin de yaklaşıyor vakit hadi bakalım sıra sende inş.
ah canım boşver demek kolay:)
pazar günü arkadaşlar vardı,1 tane çocuğu var
ben masayı kurarken ona akıl veriyor,tek olmaz bir tane daha yap mutlaka diye
bana bir kez sormadı,neden çocuğunuz yok diye...
sen nasılsın?evdesin süper vallahi:)
diyete devam mı?
chnb canım doğuma mı gidiyorsun yoksa?bu aralar pek giremediğim için takip edemedim,
naz canım kaynanatörlü yaşam cidden çok zor,çöpü çöp üstüne koymadı diye bir terim var ya,aynen öyle geldiğinden beri...
koştur koştur yemek yapıp okula geliyorum,neyse bugünü de kazasız belasız atlatırsam inşallah yarın gidecekler
Ohh iyi ol cnm vallahi bu san ders olsun bundan sonra iş miş yaparsan kırarım bacaklarınııı heeeAyy kuzummm iyiyim agrımda yok maşallahh
Yatıyorum sürekli,sabah 10 öglen 10 akşam 10 defa kızımın hareketlerini sayıyorum onunda iyi oldugunu ordan biliyorummm çok şükür..
Sen nasılsın kuzumm??Kocişe kavuştunmu??
Allahım yardımcın olsun canım benim tüm dualarım seninle ...Kızlar herkese selam. Allah nasip ederse ben yarın ameliyat oluyorum. 1 gün hastanede kalacağım. Dualarınızı eksik etmeyin... Sizi ve kuzucuklarınızı çok öpüyorum. Allah'a emanet olun.
Yok cnm vallahi sen söleyince baktım gelmioooCanımmm ne yapıyorsunnn süt geldimi memişlerden kontrol ediyormusunnn???
Akasyam yeditepeyi nie düşünmüosun hem riskli gebelik doktoru hemde hastane oluşu iyi tabi ama sen bilirsin ben çok memnunum oluş hanımdanCanım henüz karar vermedim. Bu hafta cumartesi gitmem lazım. Eşim yok. Araba da pek kullanmıyorum bu aralar. O yüzden benim için sorun oluyor. Ataşehir'deki Memorial'a mı gitsem diye düşünmeye başladım :26: Evime çok yakın orası. Aynur Hanım CVS yapılmasını pek tasvip etmedi. Cihangir bey de CVS'ye sıcak bakmayacaktır dedi. Yapılacaksa amniyosentez yapılmalı diye düşünüyorum dedi.:26: Hatta bazı aileler amniyo sentez de yaptırmıyor diyerek ; üstü kapalı gerek olmadığını ifade etti. Zaten beni 12. haftada Cihangir Bey'e gönderecekler. O zaman da CVS süresi dolmuş oluyor.
Allah kavuştursun cnm benim sağlıkla gider gelir inşallah...Amin canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bugün hiç keyfim yok. Rose'un kötü haberini aldım.Eşim uzun süreliğine bir yere gidiyor. 15 gün falan yalnızım.. Nasıl geçecek günler bilmiyorum
hoşgeldin turkuaz
boşver kaynanayı kendini odaklama onlara
çok uzun kalmazlar inş.
senin de yaklaşıyor vakit hadi bakalım sıra sende inş.
ah canım boşver demek kolay:)
pazar günü arkadaşlar vardı,1 tane çocuğu var
ben masayı kurarken ona akıl veriyor,tek olmaz bir tane daha yap mutlaka diye
bana bir kez sormadı,neden çocuğunuz yok diye...
sen nasılsın?evdesin süper vallahi:)
diyete devam mı?
olsun boşver yaa uyuz kaynanalar ne olacak
ben de iyiyim çok şükür
yarın fetal eko için randevum var
perşembe kendi doktorumda randevum var
heyecanla bekliyorum işte yarını
biraz gerginim inş. yavrumun kalbinde bir sorun çıkmaz dua edin
inş. şu şeker işini de hallederim de perşembe çifte bayram yaparım diyorum
15 gündür diyetteyim ağzımın tadı kalmadı
15 gündür kilo da almadım tedirgin oluyorum aslında
bebişler kilo almadımı acep diye ama tamamen bebişlere yönelik protein diyeti uyguluyorum
bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsam gidip künefe yiyeceği valla
ne zamandır künefeye aşeriyorum resmen
geçen eşime durduk yerde dedimki bil bakalım şuan canım ne istiyor
ne olacak tabiki künefe diyor
adam tanıyor beni
künefe manyağıyımdır da
evde süper gözüküyor ama canı da sıkılyır insanın kafa hep bebişlere gidiyor bu sefer
bi kaç gündür de evdeyim ice bunaldım yarın dışarı çıkmak ii gelecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?