Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tabi yapsın yaa vallahi bende artık yardım istiorum eşimden napim .
Vallahi cnm süt felan geldigi yok acaba bu zamanda gelmelimiydi?
inşallah süt olur cnm çünkü anne sütü çok önemlii
Ay ben çok kötü oldum ya hem tuliprosaya hemde anneme çok üzüldüm annemde gitti az önce
gözyaşlarımı durduramıyorum yüreğim yandı resmen
Ay yawrum yapma öle Allah aşkına, yine gelir annen kendini üzme mervecim.

Canım benim az kaldı Allahın izniyle en kısa zamanda seninde olucak inşallah ben yürekden inanıyorum ...
Tüm dualarım seninle İNCİM benimmm

Evet olabilir chnbcim.

Evet olabilir chnbcim.

Ay ben çok kötü oldum ya hem tuliprosaya hemde anneme çok üzüldüm annemde gitti az önce
gözyaşlarımı durduramıyorum yüreğim yandı resmen

Mervişim ben de annem gittiğinde hüngür hüngür ağlamıştım. İnsan çok kötü boşluğa düşüyor. Bugün eşimi Erzuruma uğurladım. Antröner eğitimi var. 15 gün yok. Anneciğim bunu duyunca dayanamadı. Haftaya kadr sabret ben pazartesi gelirim dedi. Anne yüreği işte..Evladın 35'inde de olsa peşindesin.. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallahhh .. Aminnn

İncm canım benim bu son üzüntün ve stresin olacak inşallah.. Bebeğine bir adım daha yaklaştın. Her daim dualarımdasın. Senin kalbin öyle güzel ki.. Rabbim sana dileğini en kısa sürede verecek. Yakında sen de o cıyaklamaları duyacaksın inşallah Seni seviyorum kader arkadaşım..

Yok hazadem şart degil gelmesi,bazı insanlarda gelebiliyo sennde son aylar gelir belkide dogumdan sonra gelir kuzummm..

iNCİMMM allah yardımcın olsunnn kuzummm,bir an önce bitsin ve yaz bize..

meryem hoşgeldin uzun zamandır yoktun nasılsın gelişmeler nasıl ?
illaki genetik sorun olmasına gerek yokki
normal insanlarda da oluyor sağlıksız yumurtalar
öyleki normal insanlar da düşük yapıyor nasıl yapıyor sanıyorsun
o düşenler sağlıksız olanlar işte
yani o risk normal insanlarda da var bizde sadece daha fazla var hepsi bu
anlatabilmişimdir umarım :18:[/QUOTE]

Hoşbulduk cnm, aslında hep buralardayım yazılanlara bakıp çıkıyorum, bu günümüze şükür idare ediyoruz.herhangi bir gelişme yok bayram arefesinde son negatifimizi almıştık.Şimdilik bir planımız yok. Sen nasılsın? Hamileliğin ilerlemiş maşallah Allah tamamına erdirsin.
Burada ki hamile arkadaşlarımın da Rabbim tamamına erdirsin,zor günler geçiren arkadaşlarıma da sabırlar versin...

derlerya:insan okuya okuya alim olurmus bende doktor olacagim sanirim.3 negativ tüp bebekten sonra farkettimki biz bilincsizce herseyi yapmisiz.simdi yas 37 yolun yarisi.sairinde didigi gibi.hep okurdum sayfalarda fsh ,lh prolaktin,tsh,t3,t4,trombofili paneli(eskiden calistigim panel sirketindeki panellerin iksmi gibi)periferik kanda karyotipleme(buda annemin eski karyolasinin adi gibi)vallahi aglanacak halime gülüyorum.anliyacaginiz simdi bunlari yaptiracagim ve bilgi deposuna döndüm arkadaslar

incim allahın izniyle bu son olucak

en kısa zamanda tedavine başlıycaksın

ve sen de o odalardan birinde gözlerin dolu dolu onu seyrediceksin

inşallah hepimize nasip edicek tatlım

kocaman öptüm seni

ben de 37 yasındayım.
Umuyorum bu testlerının hepsı temız cıkar.

yolun yarisimi sencede?sairinde dedigi gibi .karayi bizde görebilirmiyiz?

saka bir yana yas itibari ile umutsuzluga kapiliyorum.benim hikayem asure corbasi gibi aslinda.1995 yilinda hamile kaldim ve bebegimi karnimda 3 aylikti düsük yaptim.dahada hamile kalamadim.3 kez tüp bebek denedik malasef olmadi.international hospital.simdi acik ameliyat oldum miyomlar yapisikliklar,endometrium.anliycan karnimda dügün yapiliyomus.isi girgira vuruyorum arada gülelim diye.temizledi doktor simdi bekliyorum.3 ay sonrasini

Şekerciğim işte olduğum için çok okuyamıyorum. Oluş Hanımı yazmışsın. Sağol tatlım. Baktım ama maalesef orada Acıbadem sigorta geçmiyor. Geçseydi hiç düşünmeden oraya gidecektim.

Hımm kötü olmuş vallahi mükemmel bir doktor cnm keşke geçseydi ...
Naılsın nasıl gidiyor daha iyisin dimi cnm

inci Allah yardımcımız olsun güzel çok mutlu haberlerle gel inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…