- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.081
Tabi yapsın yaa vallahi bende artık yardım istiorum eşimden napim .Yokk kızzzz yaparmıyımmm,popom koltuk yüzü görmemişti 30 haftdır
Yeterince ben yoruldum birazda kociş yapsıınnn
Senin memişler son gün gösterecek kendini
Bol bol sütü olsun inşallah mina kızımın
Ay yawrum yapma öle Allah aşkına, yine gelir annen kendini üzme mervecim.Ay ben çok kötü oldum ya hem tuliprosaya hemde anneme çok üzüldüm annemde gitti az önce
gözyaşlarımı durduramıyorum yüreğim yandı resmen
Günaydın kızlar
Hastanedeyiz şu an. Girişimiz yapıldı. Kanım alındı. Saatin 8.30 olmasını bekliyoruz. Etrafım yeni doğum yapmış annelerin odalarıyla dolu :) Sürekli bir cıyaklama sesi geliyor kuzulardanTam karşı odama bir bebek getirdiler, nasıl ağlıyor yavrum. Onu görünce gözlerim doldu bir an. Allah'ım hayırlısıyla bana ve arkadaşlarıma da nasip et dedim... Eşime belli etmiyorum ama inanılmaz gerginim... Dualarınızı bekliyorum... Öpüyorum hepinizi
İzzciğim sağ ol. yani şöyle anlamalıyım di mi? bizim yaptırdığımız kan testlerinde sayıya bağlı bozukluk var . 46 xy olup atıyorum 6 da sorun olabilir... incinin öyle galiba 46 xx ama bir kromozomda sorun var...
Mervişim annen gitmiş Allah kavuştrsun. Ben okuduğumdan beri çok kötüyüm Allah sabır versin rosaya. inşallah merasime gitmemiştir çok zor o anı yaşamak(
tek tesellisi ahirette onlar bizimle olacak...
İzzciğim sağ ol. yani şöyle anlamalıyım di mi? bizim yaptırdığımız kan testlerinde sayıya bağlı bozukluk var . 46 xy olup atıyorum 6 da sorun olabilir... incinin öyle galiba 46 xx ama bir kromozomda sorun var...
Mervişim annen gitmiş Allah kavuştrsun. Ben okuduğumdan beri çok kötüyüm Allah sabır versin rosaya. inşallah merasime gitmemiştir çok zor o anı yaşamak(
tek tesellisi ahirette onlar bizimle olacak...
Ay ben çok kötü oldum ya hem tuliprosaya hemde anneme çok üzüldüm annemde gitti az önce
gözyaşlarımı durduramıyorum yüreğim yandı resmen
Günaydın kızlar
Hastanedeyiz şu an. Girişimiz yapıldı. Kanım alındı. Saatin 8.30 olmasını bekliyoruz. Etrafım yeni doğum yapmış annelerin odalarıyla dolu :) Sürekli bir cıyaklama sesi geliyor kuzulardanTam karşı odama bir bebek getirdiler, nasıl ağlıyor yavrum. Onu görünce gözlerim doldu bir an. Allah'ım hayırlısıyla bana ve arkadaşlarıma da nasip et dedim... Eşime belli etmiyorum ama inanılmaz gerginim... Dualarınızı bekliyorum... Öpüyorum hepinizi
Tabi yapsın yaa vallahi bende artık yardım istiorum eşimden napim .
Vallahi cnm süt felan geldigi yok acaba bu zamanda gelmelimiydi?
inşallah süt olur cnm çünkü anne sütü çok önemlii
Ay yawrum yapma öle Allah aşkına, yine gelir annen kendini üzme mervecim.
Canım benim az kaldı Allahın izniyle en kısa zamanda seninde olucak inşallah ben yürekden inanıyorum ...
Tüm dualarım seninle İNCİM benimmm
Günaydın kızlar
Canım nasılsın benim yazdıklarımı görmüosun herhalde
Günaydın kızlar
derlerya:insan okuya okuya alim olurmus bende doktor olacagim sanirim.3 negativ tüp bebekten sonra farkettimki biz bilincsizce herseyi yapmisiz.simdi yas 37 yolun yarisi.sairinde didigi gibi.hep okurdum sayfalarda fsh ,lh prolaktin,tsh,t3,t4,trombofili paneli(eskiden calistigim panel sirketindeki panellerin iksmi gibi)periferik kanda karyotipleme(buda annemin eski karyolasinin adi gibi)vallahi aglanacak halime gülüyorum.anliyacaginiz simdi bunlari yaptiracagim ve bilgi deposuna döndüm arkadaslar
ben de 37 yasındayım.
Umuyorum bu testlerının hepsı temız cıkar.
yolun yarisimi sencede?sairinde dedigi gibi .karayi bizde görebilirmiyiz?
Şekerciğim işte olduğum için çok okuyamıyorum. Oluş Hanımı yazmışsın. Sağol tatlım. Baktım ama maalesef orada Acıbadem sigorta geçmiyor. Geçseydi hiç düşünmeden oraya gidecektim.
Kızlar Chnb acil doğuma aldılar sancısı çıkmış beni aradı ne olur dua edin duaya çok ihtiyacı var .
Kızlar Chnb acil doğuma aldılar sancısı çıkmış beni aradı ne olur dua edin duaya çok ihtiyacı var .
canım Allah yardımcısı olsun rabbime emanet olsunlar.
Ay ben heycanlandim simdi hadi hayirlisi dualarim onunla ve arda bbekle
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?