- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #22.401
Bana uyar canım inş. Hazade'ye ve Akasya'ya da soralım. Onlar da tamam derse son söz Chnb'nin![]()
Tabi en önemlisi ev sahibine uyup uymadığı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana uyar canım inş. Hazade'ye ve Akasya'ya da soralım. Onlar da tamam derse son söz Chnb'nin![]()
Akidem hoşgeldinÖzlettin kendini
Bu ne misafir böyle, bitmedi
Allah kolaylık versin.
İnşaallah sağlıklı bir yumurta güzel bir embriyo 9 ayın sonunda da güzeller güzeli bir evlat olarak geri döner sana
Gözlerimden uyku akıyor, sabah sınava gideceğim ama yatasım hiç yok. Eşimi de özledim[/QUOT
Amin diyorum güzel duana cnm benim,,insallah hepimiz yavrularımıza kavvuşacağız incicim..
sınavın mı var hadi yat o zaman uyuklamayasın sınavda:))basarılar buarada sınavında...eşin seyahatte sanırsam Allah kavuştursun..bende eşim gidince hemen özlüyorummm,hatta kapıdan cıkınca baslıyorum özlemeye:))
bende gormuştum o zaman..amin cnmHayır canım haber yok en son oğlunu kaybettiğini yazmış
evet bizde çok üzüldük hepimiz okuyunca perişan olduk valla
allah sabır versin
Amin diyorum güzel duana cnm benim,,insallah hepimiz yavrularımıza kavvuşacağız incicim..
sınavın mı var hadi yat o zaman uyuklamayasın sınavda:))basarılar buarada sınavında...eşin seyahatte sanırsam Allah kavuştursun..bende eşim gidince hemen özlüyorummm,hatta kapıdan cıkınca baslıyorum özlemeye:))
önce akrabalarım vardı sonra ablamlar geldi şimdide arkadaslarımız geldi:))bundan sonra artık birsüre misafir yok amaaa...Canım olsun aman misafirlerde halden anlasınlar
kim bu misafirler?
Çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin
inşallah sağlıklıdır bebeğim![]()
İnş canım. 2 günlüğüne gitti ama 2 ay gibi geldiYavaştan kaçayım, sabah kalkamayacağım yoksa.
Öpüyorum sizi pgt'nin gülleri![]()
önce akrabalarım vardı sonra ablamlar geldi şimdide arkadaslarımız geldi:))bundan sonra artık birsüre misafir yok amaaa...
Canım içini ferah tut insallah saglıklı bebegin ben inanıyorum bak bu gunlerede geldi masllah, hersey guzel olacak merveciğm..
ben kaçıyorum valla yoksa burada gözlerim kapanacak,iyi geceler cnmmm
ay ben oramı kimseye gösteremem naz ,hem kadın kadına da çok büyük günah haberin olsun
yani göbekle diz kapağı arası kadın kadına da haram aklında olsun
valla ben bi ara çatladım kasıklarım çatlak göbeğimin de sol tarafı
sonra hiç çatlamadım şimdilik duraksamada
kilo almadığım için olabilir belki ama hamsiler de büyüyor
benim başka yerimde çatlak yok şimdilik sadece göbüşte var
çatlakların çaresi yok valla harita gibi gezeceğiz doğumdan sonra
aman olsun ne yapalım herkes bizim gibi![]()
Ağda konusunda DeliKiz haklı nazefsa
Hem günah hemde ben olsam utanırım kız valla
İncim misafirlerin gitmedi mı daha
Akidem hoşgeldinÖzlettin kendini
Bu ne misafir böyle, bitmedi
Allah kolaylık versin.
İnşaallah sağlıklı bir yumurta güzel bir embriyo 9 ayın sonunda da güzeller güzeli bir evlat olarak geri döner sana
Gözlerimden uyku akıyor, sabah sınava gideceğim ama yatasım hiç yok. Eşimi de özledim[/QUOT
Ayyy canımmm aynı benn..
Bende eşim gitsin arkasından özlüyorum hemen akşam olsun istiyorumm![]()
bu konu kişisel bir tercihtir tabiki ama mecburiyet görmüyorum ben ortadaŞuanda keyfi için gitmiyorumki zaten mecburum,çünkü kendimi hiç göremiyorum..Herkes farklı oluyor tabi bende şuana kadar yaptıramazdım ama mecbur kalınca yaptırıyorsun..
İnşallah hiçbirimiz çatlamayız ama buda kaçınılmaz görünüyor:44:
Ayy mervemm ona bakarsan gidip doktorada açıyoruz ,Sende son aylara geldigin zaman zorlugunu anlarsın canım..Tabi yaptırıp yaptırmamak senn elinde..
Beni düşündüren tek tarafı günah konusu olur..Öbür türlü düşünürsek hepimiz tüp bebek tedavisi gördük ve transferdeki halimizi biliyorsunuz..Tertemiz muayenemi olmak istiyorum çünkü fazla takıntılıyım bu konuda .birde benm gibi haftada bir alttan mecburi muayene oluyorsan düşün yani halimi
Neyse detaya girmeye gerek yok uzar gider yoksa![]()
hoşgeldin akidekızlar hepinize merhaba
gecmiişi okuyamadım ama söyle bir baktım,,
inciciğim seni merak etmiştim şükür olmuşsun işlemini insallah sonuclarında tertemiz gelecek cnm..
merveciğim, sende daha ıyısın sanırım bulantılar azaldı,topiğe geri donmussun cnm masallah..
akasyacığım yavrusunu görmüşsün sanada masallah..
hazade,delikız,naz ,ada,leav,mattika,adı suan gece uykulu ve yorgunken aklıma gelmeyen tum arkadaslar hepinize sevgiler,insallah herseyler iyidir yolundadır..
bende iyiyim üst üste misafir ağarlıyorum yani yoruldum pert oldum sormayın hele şimdi bir arkadaslarımız var istanbulu 10 gunde bitirmeye calısıyoruz, sabah tan akşama sokaklardayız anlayın yaniii:)))gerci şikayet etmeyeyim benim için de iyi oluyor bol bol geziyorumm:))sizleri özledim ama yakında dönerim yanınıza sağlıkla kalınnn sevgilerrrr...
bu konu kişisel bir tercihtir tabiki ama mecburiyet görmüyorum ben ortada
ağda bir mecburiyet değildir keyfi bir durumdur
doktor mecburiyet olabilir ama ikisini ayırt etmek gerek
herkes temiz olmak ister ve herkes bu konuda hassastır naz biz pis dolaşmıyoruz
ama ben aynayla işimi hallediyorum
sen de yapabilirsin
neyse herkesin kendi bileceği iş ama ağdada mecburiyet yok o yüzden vebal durumu ortaya çıkıyor ben sadece iyi niyetli olarak seni uyarmak istedim
yoksa kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez
hoşgeldin akide
üst üste misafir işi gerçekten çok zor ve yorucu yaa
bana üstüste 2 gün gelse hışırım çıkıyor
bir de yorulmak bedenen değil de zihnen çok oluyor
sakinliği özlüyor insan kalabalıktan daralıyor bir süre sonra
sana da ALLAH KOLAYLIK VERSİN
kafanı dağıtmış olursun hiç değilse .
herkese günaydın ...
hava çok soğuk ve 3 gündür evdeyim patlamak üzereyim ,bugün dışarı çıkacağım inş. bi aksilik olmazsa
ay benim menüde herşeyin yanında süt var
süt içince de uykum geliyor sızıyorum
ne olacak halim bilmiyorum![]()
uzatmıyorum ,seni eleştirmiyorum da ,ben doğrusunu söyledimDelikız neden bu kadar uzattıgını anlayamadım,uyarma amacını anlarım ama eleştiride bulunmanı anlayamam..
Ben sana pissin yada temizsin diye bir itamda bulunmadım,kendimin bu konuda çok takıntılı oldugumu ve her haftada kontrole gidecegim için ugraşamadıgımı söyledim,Sen neden alındın o tarafını hiç anlamadım.
Neyse uzatmayalım,dedigin gibi kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Şuanda keyfi için gitmiyorumki zaten mecburum,çünkü kendimi hiç göremiyorum..Herkes farklı oluyor tabi bende şuana kadar yaptıramazdım ama mecbur kalınca yaptırıyorsun..
İnşallah hiçbirimiz çatlamayız ama buda kaçınılmaz görünüyor:44:
Ayy mervemm ona bakarsan gidip doktorada açıyoruz ,Sende son aylara geldigin zaman zorlugunu anlarsın canım..Tabi yaptırıp yaptırmamak senn elinde..
Beni düşündüren tek tarafı günah konusu olur..Öbür türlü düşünürsek hepimiz tüp bebek tedavisi gördük ve transferdeki halimizi biliyorsunuz..Tertemiz muayenemi olmak istiyorum çünkü fazla takıntılıyım bu konuda .birde benm gibi haftada bir alttan mecburi muayene oluyorsan düşün yani halimi
Neyse detaya girmeye gerek yok uzar gider yoksa![]()
İncim sınavın nasıl gecti CANIM
Gerçi şimdide esın gelmiştir onunla vakit geçiriyorsundur![]()
inci ne sınavına girdin sen ben kaçırmışım
umarım ii geçmiştir