- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.621
hic bisey olmaz allahin izniyle canim bende test yapicagim gun oyle tartisma yasadimki cevredekilerle aha dedim tutmiycak dusucek bebegim dusmedi kan degerim yukseldi keseyi gorduk bos gebelikmis acaba diyorum bazen tartismadan dolayimi gelismedi embiriyo sorular sorularHaklısn da inşallah yarına duyarım bugun gerginlik tartşmada yaşadm eşimle hadi düşerse diye wc yi beklyorm kan falan gelirde düşerse diye
Merhaba istanbulcum..kaç gündür hastanelere taşınıp duruyorum..bir sürü tahlil tetki.. Hem Romatizmal üzerinde hem ms üzerinde duruyorlar ikiside olabilirmiş..inan hem bedenen hem gönlüm o kadar yorgun ki..ama hastanede Kötüleri görüp şükrediyorum.. Hakkımızda hayırlısı..yine haber ederim CNm
Haklısn da inşallah yarına duyarım bugun gerginlik tartşmada yaşadm eşimle hadi düşerse diye wc yi beklyorm kan falan gelirde düşerse diye
Aynen canım ünlü bi doktormuş. bak canım sen ne güzel hamile kalmışsın ben onu hiç yaşıyamadım hem senin sorununla ilgili dertleşecegin arkadaşların var benim o da yok... inşallah başka şeylere gerek kalmadan hamile olur bu sefer bebegini kucagına alırsın canımo.. ben de ilk çatala uzandıgım da tirtir titriyordum baksana 4üncüyü yaptık napalım başa gelen çekilir...
Pgt li miydi gebeliğinhic bisey olmaz allahin izniyle canim bende test yapicagim gun oyle tartisma yasadimki cevredekilerle aha dedim tutmiycak dusucek bebegim dusmedi kan degerim yukseldi keseyi gorduk bos gebelikmis acaba diyorum bazen tartismadan dolayimi gelismedi embiriyo sorular sorular
yok canim tup bebek birinci bos gebelik ikinci kalp atisini duyduk sonra kaybettik doktor ucuncuye pgt yapicaz dediPgt li miydi gebeliğin
Allahım hepimizinde kucaklarını doldursun inşallah benm pgtli olmasına rağmen korkularım var kalp atışını duyablcem mi bi problem çıkarmı ki diye endişeleniyorum yarın sabah doktora gtcem sabah olmuyor saatler ilerlemiyor sanki
Canim cok geçmiş olsun,inş olumsuz bişey çıkmaz Allah yardimcin olsun,bugünleri cabucak sağsalim atlatirsin inş gönlünü ferah tut.Merhaba istanbulcum..kaç gündür hastanelere taşınıp duruyorum..bir sürü tahlil tetki.. Hem Romatizmal üzerinde hem ms üzerinde duruyorlar ikiside olabilirmiş..inan hem bedenen hem gönlüm o kadar yorgun ki..ama hastanede Kötüleri görüp şükrediyorum.. Hakkımızda hayırlısı..yine haber ederim CNm
aaaaaaaa çok güzel bir haber bu tek yumurta ikizlein olacak yani. bak rabbim isteyince neler oluyor. inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar bir kese varken iki olmuşlar ikiz bebğim olcak inşallah kalp atışlarınıda duydm allahım hepimiznde kucaklarını doldursn inşallah
İnşallah duyarsn doktora gtceğin gün tam kaç hafta kaç günlük olcanAyyy bide ben duysam kislar insallah
darisi sizlere olsun ben inanıyorum hepimiz anne olucaz hayirlisiyla
maşallah canım onlaraİki ayrı kese vardı canm gunlerinden 1-2 gün ilerde gidiyolarmış
Ozaman kalp sesini duyamayablirsn benm bile doktor yeni yeni başlamış kalp atışı dedi panik yapma canmBugun 5+5 sem
persembe 6+1 mi ne oluyo
Tamam canim sagolOzaman kalp sesini duyamayablirsn benm bile doktor yeni yeni başlamış kalp atışı dedi panik yapma canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?