- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.781
Yok canim korkma bisey olmax insallahHaklısnda insanın morali bozuluyor böyle pgtli hamile kalıp doğum yapanlar da var ama senin başına geldiya bende şimdi huzursuzlandm allahım inşallah en kısa zamanda hepimiznde kucaklarını doldursun
Bağışıklık testi yaptırmışmıydın? Protein s , c falan? Canım geçmiş olsun, allah hayırlısını versin.çok zor biliyorum.dort kez yaşadım bunu.Benim sikintim ayriydi canim bağışıklık sistemi ile ilgili kortizon kullaniyordum zaten bedenim bebegi kabul etmiyordu
Sen moralini bozma bak zeynep4 kortizon kullaniyormus belki ondandirHaklısnda insanın morali bozuluyor böyle pgtli hamile kalıp doğum yapanlar da var ama senin başına geldiya bende şimdi huzursuzlandm allahım inşallah en kısa zamanda hepimiznde kucaklarını doldursun
Kortizon mecbur kullanmam lazimdi bagisiklik icin o dengeliyordu yoksa hic tutmayacaktiSen moralini bozma bak zeynep4 kortizon kullaniyormus belki ondandir
İnsallah Bundan sonra kucagin dolsun rabbim yuzunu guldursunKortizon mecbur kullanmam lazimdi bagisiklik icin o dengeliyordu yoksa hic tutmayacakti
Aminnnn Allah bi kapiyi kapatir digerini acarİnsallah Bundan sonra kucagin dolsun rabbim yuzunu guldursun
Aminnnn Allah bi kapiyi kapatir digerini acar
Allah baska dert vermesin
Eastnbull canim senin hikayen ne ptg limisin gebelik varmi durumun neAynen öyle Zeynep'cim. Allah çok büyük. Belkide doğal olacak. Burada okumadık mı bu mucizeleri. Burayı ihmal etme,yazmaya devam et. Senin mucizeni okuyacağız.
Ayrıca sebepsiz sapasağlam doğumdan bir gün önce ölen bebekler var.
Allah'ın bileceği iş biz bilemiyoruz karışlamıyoruz.
Hep diyorum tedbir bizden takdir Allah'tan .
Elbet karanlık geceye gün doğar.
Eastnbull canim senin hikayen ne ptg limisin gebelik varmi durumun ne
beni buralara ptg li bebek isteyisim düsürdü bakalim zaman ne diyecekYok cnm geçen sene eylülde hamile kaldım doğal, 21. Haftada bebeğim gelişimi durdu,kalp su topladı, beyinde kist filan tespit edildi. Amniyosentez yaptırdık kromozom bozuklu çıktı. Martta gebeliğim sonlandırıldı.
Sonra genetik testlerimizi yaptırdık, bende kromozom translokayonu tespit edildi. Bende geçmiş bebeğime hastalık olarak.
Tüp bebek için yeterli bütçem olmadığından ve sürecinden korktuğumdan doğal deneyeceğim bir kez daha.
Benim hikayem bu.
Seni buralara düşüren nedir?
beni buralara ptg li bebek isteyisim düsürdü bakalim zaman ne diyecek
Amin canim Allah kimseye yasatmasinZeynep çok geçmiş olsun takip ediyordum senii...
Yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum kii tam 6 kere yaşadım bu durumu şimdi bende 29 ocak'ta gorusmeye gidicem pgt için...
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş. İsteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu...
Seninki daha zormus canim sen bekle 21. Haftaya kadar offff offf Allah sabir versin imtihanimiz agirYok cnm geçen sene eylülde hamile kaldım doğal, 21. Haftada bebeğim gelişimi durdu,kalp su topladı, beyinde kist filan tespit edildi. Amniyosentez yaptırdık kromozom bozuklu çıktı. Martta gebeliğim sonlandırıldı.
Sonra genetik testlerimizi yaptırdık, bende kromozom translokayonu tespit edildi. Bende geçmiş bebeğime hastalık olarak.
Tüp bebek için yeterli bütçem olmadığından ve sürecinden korktuğumdan doğal deneyeceğim bir kez daha.
Benim hikayem bu.
Seni buralara düşüren nedir?
Amin canim amin napalim elimden geleni yaptimzeynepin sokunu atamadm ustumden .allah sefaattci kilsin bebeklerimizi insallh.allh yeniden baslamak icn sana sabir guc versin canim.
Cok dogru canim Allah var gam yokKızlar merhaba..çok geçmiş olsun Zeynep ..Herşeyde bir hayır vardır canım..çok üzüldüm senin kadar inan ..Allah sana sevdiklerine sağlık versin..aile huzuru versin canım ..gercekten önemli olan bu..herşey kader kısmet..bak benim tüpten sonra Başıma bi rahatsızlık geldi ..vardır bir hayır ..sonucu beklemedeyim daha..Allah kimseyi Çaresiz koymasın ve hepimizin için hayırlıysa,hayırlısıyla sağlıklı bebek versin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?