Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim senin genetik sorun ne ?? Bide korkma bastan herseyi konus traşlamayi felen cunki faydasi olan biseymis sonucta para odüyosun niye işlerine karismayasin ki sen neden ptg yaptiriyosun
benım 1 nolu kromozun bir parcası 19 nolu kromozona yapısmıs 19 unkıde 1 e yapısmıs. 2 düşüğüm var canım. ay söylicemde bu konuda tecrubesı yoksa diye korkuyorum

benım 1 nolu kromozun bir parcası 19 nolu kromozona yapısmıs 19 unkıde 1 e yapısmıs. 2 düşüğüm var canım. ay söylicemde bu konuda tecrubesı yoksa diye korkuyorum
İki düşügün varsa ptg yaptircaksin dimi.tecrübesi yoksa baska merkezle anlasirsin korkma paran gidiyo zaten birak onlar korksun bilmiyorlarsada ögrensinler

Cgh liydi canim bu isler öle pgt ye cgh ye bakmiyo malesef Allah nasip ederse oluyo nasibimde yokmus kismet

Anladım canım hayırla kucagına al insallah ..ama bakıyorum bi kişi bile yazmamis bu yöntemle hamile kalip cocugunu saglikli doguran yok neden acaba bizemi denk gelmedi

bende bu forumu uzun zaman takip ettim sağlıkla gebelik elde edip doğum yapan arkadaşlar bize umut oldu inşallah bizimde sağlıkla tamamlanırsa bizde size umut oluruz.. pgt ile 9+6 gün ikiz bebek bekliyorum umutsuz olmayın..

Masallah cok güzel bi haber insallah kucagina alirsin ne olur burayi takibi birakmayin bizim umudumuz sizsiniz

Gecen hafta vardi atisi yavasti zatwn kanama olmustu bugunde hic atmadi kalbi bi haftada once gelisimi durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…