- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.741
benım 1 nolu kromozun bir parcası 19 nolu kromozona yapısmıs 19 unkıde 1 e yapısmıs. 2 düşüğüm var canım. ay söylicemde bu konuda tecrubesı yoksa diye korkuyorumCanim senin genetik sorun ne ?? Bide korkma bastan herseyi konus traşlamayi felen cunki faydasi olan biseymis sonucta para odüyosun niye işlerine karismayasin ki sen neden ptg yaptiriyosun
ege ünverstesi canımValla duşuk yaptığımda bakıldı hatta sonuç için 1 ay beklemiştk genetik yanında 2-3 önemli şey varmış onlarada bakılmştı traşlama da bence soyle bilindik merkeze gidiyosan kesn deneyımleri olan bilen kişiler yapar
Allaha şükürler olsn ki herşey yolunda gidiyor cuma günü kontrole gideceğm bebişlerin durumu inşallah iyidrCanim nasilsin bebişler nasil
Ben Ankara genartta yaptrdm senin gttğin yer de iyidr heralde kafana takma doktorun ukala değilse sen soyledğinde anlayışla karşılar tmm derege ünverstesi canım
Sen içini ferah tut iyidir inşallah canimAllaha şükürler olsn ki herşey yolunda gidiyor cuma günü kontrole gideceğm bebişlerin durumu inşallah iyidr
İki düşügün varsa ptg yaptircaksin dimi.tecrübesi yoksa baska merkezle anlasirsin korkma paran gidiyo zaten birak onlar korksun bilmiyorlarsada ögrensinlerbenım 1 nolu kromozun bir parcası 19 nolu kromozona yapısmıs 19 unkıde 1 e yapısmıs. 2 düşüğüm var canım. ay söylicemde bu konuda tecrubesı yoksa diye korkuyorum
Hadi yaa Allah yardimcin olsun niye düstukiALLAH VERDI ALLAH ALDI
Persembe kürtaj var
gecmis olsun canim hersey cok guzeldi ne oldu bir anda allah sabir versin cok zorALLAH VERDI ALLAH ALDI
Persembe kürtaj var
Zeynep4 sen ptg ilemi hamile kalmistin nasil oldu kigecmis olsun canim hersey cok guzeldi ne oldu bir anda allah sabir versin cok zor
Zeynep sen ptg ilemi hamile kaldin nasil oldu kiALLAH VERDI ALLAH ALDI
Persembe kürtaj var
Kaç haftalikti..sen bize örneksin ptg düşünüyoruz iyi olur diye düşük olmaz diye simdi sende düsük yapinca kötü oldumCgh liydi canim bu isler öle pgt ye cgh ye bakmiyo malesef Allah nasip ederse oluyo nasibimde yokmus kismet
Anladım canım hayırla kucagına al insallah ..ama bakıyorum bi kişi bile yazmamis bu yöntemle hamile kalip cocugunu saglikli doguran yok neden acaba bizemi denk gelmedi
Dedigim gibi nasipKa
Kaç haftalikti..sen bize örneksin ptg düşünüyoruz iyi olur diye düşük olmaz diye simdi sende düsük yapinca kötü oldum
banada 2.500 tl dedi artik embriyo basinami kac tane olursami bilmiyorum
canım ya noldu ki kalp atısımı olmadı doktor bi açıklama yapmadımı yani hersey ıyıyken çok üzüldüm gercektenDedigim gibi nasip
7 haftalikti
Masallah cok güzel bi haber insallah kucagina alirsin ne olur burayi takibi birakmayin bizim umudumuz sizsinizbende bu forumu uzun zaman takip ettim sağlıkla gebelik elde edip doğum yapan arkadaşlar bize umut oldu inşallah bizimde sağlıkla tamamlanırsa bizde size umut oluruz.. pgt ile 9+6 gün ikiz bebek bekliyorum umutsuz olmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?