- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.761
Tek gebelikmiydi cogulmuGecen hafta vardi atisi yavasti zatwn kanama olmustu bugunde hic atmadi kalbi bi haftada once gelisimi durmus
Umudunu kaybetme canim bak burda bu yontemle bebek bekleyenlerde var insallah bidaha denersinGecen hafta vardi atisi yavasti zatwn kanama olmustu bugunde hic atmadi kalbi bi haftada once gelisimi durmus
Cift kondu teki tuttuydu
insallah canim
Amin insallahçok geçmiş olsun 2 kere yaşadım bu durumu gerçekten ne hissettiğini anlayabiliyorum. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..
İki kere yasadim derken canim senin düşüklerdemi ptg liydiçok geçmiş olsun 2 kere yaşadım bu durumu gerçekten ne hissettiğini anlayabiliyorum. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..
zeynep çok üzüldüm inan şok oldum görünce allah sabır versin.ALLAH VERDI ALLAH ALDI
Persembe kürtaj var
Canim senin ne genetik sorunun var suan ne durumdasin ptg yaptirdinmi
İki kere yasadim derken canim senin düşüklerdemi ptg liydi
ALLAH VERDI ALLAH ALDI
Persembe kürtaj var
Haklisin ama iste ben o soku atlattim sabah simdi iyiyim Allaha sukurÖyle cnm haklısın ama insan değiştiremeyeceği şeylere daha çok üzülüyor maalesef. Ben gerçekten şok oldum ya. Hiç beklemediğim bir haberdi. Ve hatta senden bir süre haber almayız gibi hissediyordum.
Ne yapacaksın, sakın pes etme . Sakın sakın. Bizim sınavımız bu ve hepimiz bebeklerimizi buraya yazacağız inşallah.
Valla bende sanıyordm ki pgtli birşey olmaz sağlıklı bebekler diyodm korktum da iyice çarşambaya randevu aldm bebeklerin durumu nasıl diye meraktan oluyorm[/QUO evet Zeynep4 durumu üzdü bizi cunki ptg liye bisey olmuyo saniyoduk ne biliyim yaa bari sen icimizi rahatlat
Bana oldu diye sizede olacak degil canimValla bende sanıyordm ki pgtli birşey olmaz sağlıklı bebekler diyodm korktum da iyice çarşambaya randevu aldm bebeklerin durumu nasıl diye meraktan oluyorm
Yani cok açıklayıcı bi sebebleri olmali saglikli emriyo ile ptg ile neden düstü aciklama yapmadilarmiHaklisin ama iste ben o soku atlattim sabah simdi iyiyim Allaha sukur
Allah baska keder vermesin
kismet iste olmayinca olmuyo halbuki dr embriyolar cok kaliteli demisti ama iste nasipte bu kadar sevinc varmis
Yani ne aciklama yapilirki herkes elinden geleni yaptiYani
Yani cok açıklayıcı bi sebebleri olmali saglikli emriyo ile ptg ile neden düstü aciklama yapmadilarmi
Evet biyopsi yaptir bizide aydinlatBana oldu diye sizede olacak degil canim
Benimki bana ozel belki biyopsi yaptiririz bebege merak ediyorum niye dustu
Haklısnda insanın morali bozuluyor böyle pgtli hamile kalıp doğum yapanlar da var ama senin başına geldiya bende şimdi huzursuzlandm allahım inşallah en kısa zamanda hepimiznde kucaklarını doldursunBana oldu diye sizede olacak degil canim
Benimki bana ozel belki biyopsi yaptiririz bebege merak ediyorum niye dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?